fbpx

Airco Laten Plaatsen

Alles wat je moet weten over een airco te laten plaatsen

Airco Laten Plaatsen

Moderne airco’s zijn in niets meer te vergelijken met de energieverslindende machines van vroeger. Een moderne airco is eigenlijk een energiezuinige lucht-lucht warmtepomp die op elk moment het juiste binnenklimaat garandeert.

In de zomer onttrekt de airco de warmte uit de binnenlucht en koelt hij de ruimte af. In de winter gaat dit uiterst flexibele toestel omgekeerd te werk. De warmte uit de buitenlucht wordt naar binnen gehaald om de ruimte te verwarmen.

Moderne airco’s zijn niet alleen energiezuinig, ze ventileren en ontvochtigen de ruimte ook.

Airco Laten Plaatsen

Airco Laten Plaatsen: PRIVÉ

Airco Laten Plaatsen

Wij werken een aircosysteem uit dat zich maximaal integreert in uw woning. Dit betekent dat u bijna niets van het aircotoestel ziet. Daarbij werken wij het liefst met inbouwtoestellen. Met slechts één rooster koelen we een volledige leefruimte. U verkrijgt hiermee een perfect klimaat zonder dat een groot, opvallend toestel de ruimte domineert. Daikin biedt zelfs airco’s aan die amper te onderscheiden zijn van een radiator. Deze airco-binnentoestellen kunnen zowel verwarmen als koelen.

In slaapkamers gebruiken we bijvoorbeeld fluisterstille systemen zodat u heerlijk slaapt … in stilte en bij de juiste temperatuur.

Airco Laten Plaatsen: KANTOOR

Onze totaalsystemen zorgen voor het juiste klimaat op elke werkplek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Koelen en verwarmen

In grotere kantoorgebouwen gebruiken we vaak lucht – lucht warmtepompen om zowel te koelen (aircofunctie) als te verwarmen. Zo hebben we zelfs systemen die tegelijkertijd de twee functies combineren. U verwarmt het ene lokaal, terwijl een aanpalend vergaderlokaal met vijftien deelnemers nood heeft aan koeling.

Koppelingen met ventilatie, vochtregeling, luchtverversing of vloerverwarming

Wanneer gewenst combineren we het aircosysteem in uw kantoor met een ventilatiefunctie. Zelfs een systeem dat de lucht kan ontvochtigen of bevochtigen kan worden toegevoegd.

Ook het aansluiten van de airco-warmtepomp op uw vloerverwarming behoort technisch perfect tot onze mogelijkheden. Zo krijgen we ruimtes met bijvoorbeeld een hoge ‘vide’ – toch warm.

Airco Laten Plaatsen: WINKEL

Shoppen bij een aangenaam temperatuurtje

Met een compleet aircosysteem op basis van één of meerdere warmtepompen combineren we verschillende technieken om uw winkel te verwarmen, te koelen en van verse lucht te voorzien.

Om de koude buiten te houden bij openstaande deuren, installeren we een luchtgordijn. Ook dit luchtgordijn koppelen we met een warmtepomp voor een minimaal energieverbruik.

Airco Laten Plaatsen

Koelen en verwarmen

De airco die Airquality in uw winkel installeert, kan dus veel meer dan alleen de ruimte afkoelen. Ook de verwarming gebeurt met deze installatie, en dit op een uiterst energievriendelijke manier. U hoeft dus slechts te investeren in één klimaatsysteem. Bovendien kiest u met een warmtepomp voor een uiterst energiezuinige oplossing met een bijzonder lage energiefactuur.

Airco Laten Plaatsen

Ingebouwde airconditioning, discreet en stil.

Dankzij de verschillende mogelijkheden en onze jarenlange ervaring integreren wij deze aircotoestellen uiterst discreet in uw winkel.

U hoeft geen kostbare vloeroppervlakte op te offeren.

Wij adviseren u de installatie van zelfreinigende cassettes. Deze maken ’s nachts zelf hun filter proper, waardoor u mag rekenen op een minimaal verbruik, een lage onderhoudskost en een maximale hygiëne. 

Airco Laten Plaatsen: INDUSTRIE

De juiste toepassingen voor uw industriële noden

Wij weten perfect aan welke specifieke vereisten een airco in een industriële omgeving moet voldoen dankzij onze ruime ervaring.

Airco Laten Plaatsen

Onze airco-oplossingen in industriële omgevingen

  • Proceskoelingen voor machines
  • Airco’s voor serverrooms
  • Koelingen voor werkruimtes en kantoren
  • Complete klimaatoplossingen – inclusief luchtverversing – van kleine kantoren in fabriekshallen

Airco Laten Plaatsen: Onderhoud en herstellingen

Onze interventieservice staat zeven dagen op zeven, 24 uur of 24 tot uw beschikking om dringende problemen meteen op te lossen. Een samenwerking met uw onderhoudstechnici behoort ook tot de mogelijkheden.

Airco Laten Plaatsen

Airco Laten Plaatsen: Electronische rapportage

Wij bieden de optie van elektronische rapportage en opvolging. U kan de gegevens en parameters via internet steeds consulteren op ons digitaal logboek. Met een eigen login en paswoord krijgt u toegang tot uw installatiedossier.

Airco Laten Plaatsen: HORECA

De juiste temperatuur voor elke gast of klant

Dankzij onze vele jaren ervaringen met aircosystemen in de horeca, werken wij voor u de perfecte configuratie uit met plafondroosters. Dit aircosysteem geeft elke klant een maximaal gevoel van comfort zonder dat de installatie visueel stoort.

Elke klant moet een aangename temperatuur ervaren, zonder gevoel van tocht. Niet te warm en niet te koud.

Airco Laten Plaatsen

Airco Laten Plaatsen en luchtverversing in één systeem

Wij verdelen uw horecazaak in zones en zorgen overal voor de perfecte aanvoer van verse lucht. Door zowel de klimaatregeling als de luchtverversing in één systeem te combineren, besparen we storende roosters.

Airco Laten Plaatsen

Airco Laten Plaatsen: Airco in hotels

Bij hotels werken we met extra geruisloze aircotoestellen. Zo zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden perfect combineerbaar: eenvoudige bediening in de kamers, aangevuld met een centrale controle en sturing vanuit de ontvangstbalie. Deze panelen kunnen we combineren met aanwezigheidssensoren en sleutelsturingen. Samen bekijken we uw behoeftes, vervolgens stellen wij een totaalsysteem voor.

Een wereldwijde, toekomstbestendige oplossing

Het systeem voor energiebeheer is toekomstbestendig en kan zich aanpassen aan elk scenario, met draadloze updates en de mogelijkheid om op elk moment extra modules toe te voegen. Smappee Infinity is een wereldwijde oplossing die compatibel is met alle omvormers en nagenoeg elke elektrische installatie ter wereld. Dankzij de compacte hardware past het systeem eenvoudig in bijna elk distributiepaneel. Zodra het systeem is geïnstalleerd en draait, vraagt het weinig onderhoud, wat resulteert in een lage TCO.

De Smappee CT Hub verzamelt energiegegevens door verschillende stromen te meten met maximaal 4 CT’s of Rogowski-spoelen. Gebruik de Smappee Solid Core 3-phase CT als een eenvoudig en kostenefficiënt alternatief.
Of voeg een Smappee Input-module toe om pulsen te tellen of inputstatus te monitoren met maximaal 4 digitale inputs. Voeg Smappee Gas & Water toe voor gedetaileerde gegevens over gas- en waterverbruik.

Airco Laten Plaatsen: WIJNKELDER

Waarom een airco in een wijnkelder?

Om kostbare wijn langdurig te bewaren in een geconditioneerde wijnkelder, biedt airco een betrouwbare oplossing als uw huis niet de perfecte (wijn)kelder heeft. Wij installeren in uw wijnkelder een aircosysteem dat de temperatuur steeds op het gewenste niveau houdt.

Voor de verdere inrichting van uw wijnkelder met wijnkasten en/of wijnrekken kan u bovendien vertrouwen op de diensten van ons zustermerk Proqitchen. Samen bieden we u een totaalservice voor de klimatisatie en volledige inrichting van uw wijnkelder.

Airco Laten Plaatsen

Waarom een airco in een wijnkelder?

Wijn moet bewaard worden in een constante temperatuur. De temperatuur in uw wijnkelder mag nooit de drempel van 15°C overschrijden. Deze voldoende lage temperatuur vermijdt drukvorming in de fles, wat de kurk kan beschadigen.

Wanneer de temperatuur in uw wijnkelder te diep wegzakt, wordt wijnsteen gevormd. We installeren in dat geval een systeem dat ook kan verwarmen. Zo bent u in alle omstandigheden zeker dat uw wijn in de juiste condities opgeslagen wordt.

Smappe Infinity kostefficiënte installatie

Smappee Infinity kun je snel en makkelijk installeren en vereist weinig onderhoudskosten. Zo liggen de levensduurkosten lager dan bij concurrerende oplossingen. Het compacte plug-and-play-systeem, waarbij hubs stroomklemmen (CT’s) of Rogowski-spoelen verbinden, is robuust en betrouwbaar. Je besteedt dus minder tijd aan de configuratie van het systeem en meer tijd aan het besparen van energie voor jou en je klant.

smappee

Smappee breidt zijn ecosysteem voortdurend uit met compatibele IoT-producten en -diensten van derden. Smappee gebruikt Ethernet, Wi-Fi, 2G/4G, IP-gebaseerde verbindingen en standaarden zoals Modbus RTU en IoT-communicatieprotocollen om een snelle ontwikkeling van nieuwe toepassingen mogelijk te maken en integraties te versnellen. Aan de andere kant werkt Smappee samen met derde partijen om zijn technologie te integreren in hun producten of diensten zoals autolaadstations, slimme thermostaten, home assistants of thuisbatterijen.

Je energiediensten ontwikkelen met Smappee Infinity.

De energiemarkt is in beroering, waardoor de waarde verschuift van de verkoop van kilowatturen naar energiediensten op aanvraag. Smappee biedt het platform om op deze evoluties in te spelen zodra ze zich voordoen. Van submeting met kwaliteit op nutsniveau tot real-time energiehandel en energy-as-a-service. Met onze toekomstbestendige en modulaire technologie ben je klaar om de energiediensten van de toekomst te leveren, vandaag nog.

smappee infinity

Bied Energy-as-a-service (EaaS) aan.

Versnel je bedrijf als aggregator of energiedienstverlener (ESP) met Smappee’s kant-en-klare oplossing. In plaats van alleen kilowatturen te leveren, bied je energiediensten op abonnementsbasis aan door middel van opvolging, geautomatiseerd beheer op afstand en optimalisatie van elektrische ladingen en energieverbruik. Dit alles zonder de klant ongemak te bezorgen. Voer dynamische prijsmechanismen in, zoals tarieven op basis van gebruikstijd, prijzen op de spotmarkt, real-time energiebeursprijzen en bied je klanten het Smappee tarief aan. Zo profiteren ze altijd van het voordeligste tarief.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

Koeltechnieken Waasland

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | VENTILATIE | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht