WAAROM LEC ENERGY SOLUTIONS

LEC ENERGY SOLUTIONS
Airco Hamme en zoveel meer...

Eén aanspreekpunt voor al uw technieken

AIRCO | VERWARMING | VENTILATIE | SANITAIR | ZONNEPANELEN

Wenst u één aanspreekpunt voor al uw technieken in huis?

Bent u een renovatie aan het doen? Een KMO unit aan het bouwen? Een nieuwbouw woning aan het bouwen? Zoekt u een installateur voor uw technieken? Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor al deze technieken. Als we spreken over ‘technieken’ dan bedoelen wij klassieke verwarming op gascondensatie, verwarming met een warmtepomp, airconditioning, ventilatie, sanitair en zonnepanelen

Hoe komen we aan deze ervaring?

2002-2009

Daikin Airconditioning

Afgestudeerd als ingenieur begon het avontuur bij Daikin Europe in Oostende. Als Europees service technieker verantwoordelijk voor VRV, Conveni-Pack en Altherma kwam al vlug de commerciële kant naar boven. Zo zag ik als technieker de evolutie van airco naar warmtepomp en de nood naar energiezuinige systemen. Wat volgde was een carrière in het commercieel adviseren van verschillende airconditioning installateurs in Oost Vlaanderen en West Vlaanderen. 

Koeltechnieken Waasland
manifolds hot cold

2009 - 2014

Zonnepanelen - gascondensatie en installatietechnieken

Werkzaam als sales manager bij de invoerder van Rotex werd de nodige ervaring opgedaan met betrekking tot gascondensatie ketels, elektrische zonnepanelen en thermische zonnepanelen. Rotex werd overgekocht door Daikin en het was het tijd om zelf aan de slag te gaan bij 2 verschillende installatiefirma’s. Dank zij de hulp van mijn collega’s techniekers en monteurs werden de knepen van het installatievak aangeleerd. Andere technieken zoals klassieke verwarming, zonneboiler, zonnepanelen en ventilatie werden verkocht en geplaatst.

2014 - 2016

Hitachi - Hisense

Verantwoordelijk gedurende twee jaar voor de vertegenwoordiging van airco en warmtepomp merken Hisense en Hitachi. Hier groeide de liefde voor deze merken en tot op heden volgen wij ook hun gamma.

Hisense Airco installateur
industriele kanalen

2016 - 2020

Industriële projecten

Na een leerrijk traject van verschillende airco fabrikanten Daikin, Hitachi & Hisense alsook verschillende installatiefirma’s komt het traject van de industriële piping en een uitbreiding van sanitair kennis met de BBT – Best Beschikbare Technieken omtrent legionella. Een mooie aanvullende kennis. 

2019 - heden

Airco en warmtepomp

Omdat de vraag naar airco in Hamme en warmtepomp niet alleen beperkt bleef bij vrienden en kennissen werd de klantengroep uitgebreid en kan u voortaan terecht voor uw airco of warmtepomp vraag op onze vernieuwde website. Heeft u een vraag over airco of warmtepomp, laat het ons weten. Wij doen Daikin, Hitachi en Hisense

airco hamme
Zonnepanelen hamme

2020 - heden

Verwarming - Ventilatie - Sanitair - Zonnepanelen

Omdat wij de nood erkennen bij zowel nieuwbouw als verbouwingen voor één aanspreekpunt voor alle technieken hebben wij onze activiteiten uitgebreid met klassieke verwarming, gascondensatie ketel, ventilatie, sanitair, zonneboiler, warmtepompboiler en  zonnepanelen.

airco installateur Beveren

De huidige technieken in een woning, KMO unit of burelen veranderen constant. Onze specialisatie vertrekt vanuit de techniek airco en warmtepomp. Door een gevarieerde carrière is deze kennis aangevuld met ventilatie, sanitair, gascondensatie verwarming en zonnepanelen. Dat stelt ons in staat om alle technieken met de bouwheer te bespreken. Dit heeft als groot voordeel dat de bouwheer slechts één aanspreekpunt heeft voor al zijn technieken HVAC

– Raphaël Lerno, Zaakvoerder, koeltechnieker erkenningsnummer: 
LNE/ERK/OCKS/2019/001/I_I_44

Airco

Zoekt u een airconditioning of airco in Hamme voor in uw woning of kantoor, wij werken met verschillende merken samen. Na een plaatsbezoek stellen we een offerte op uw maat.

Sanitair

U wilt een sanitaire pré-installatie of u wilt sanitaire werken laten uitvoeren in uw bestaande woning? Vraag naar onze mogelijkheden.

Warmtepomp

Zoekt u een warmtepomp voor uw renovatie of nieuwbouw? Wij zijn specialist in lucht lucht warmtepompen en lucht water warmtepompen.

Zonnepanelen (elektrisch)

Wilt u uw woning verwarmen met een warmtepomp? Dan is de combinatie met een elektrische zonnepanelen ideaal. Wij adviseren u welk verbruik u in rekening moet brengen en begeleiden u in uw zoektocht naar een plaatser.

Condensatieketel

Wenst u een gascondensatieketel te plaatsen in uw renovatie of nieuwbouw? Gascondensatie op vloerverwarming of radiatoren, wij bekijken uw project met de grootste zorg

Zonneboiler (thermisch)

Zonnepanelen in combinatie met een gascondensatie ketel of in combinatie met een warmtepomp? Een zonneboiler. Dat kan, met een ruime ervaring in thermische zonnepanelen helpen wij u verder in uw project voor een zonneboiler.

AIRCO | WARMTEPOMP | VENTILATIE | SANITAIR | ZONNEBOILER | ZONNEPANELEN

Stuur ons een bericht