fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Daikin Stylish Airco

Daikin Stylish – Stijlvol koelen en verwarmen

Zoek
koeltechnieken waasland lec energy solutions

Ontdek de Daikin Stylish airco: dé airconditioner met een onmiskenbare wow-factor. Meer dan alleen een klimaatregelaar, het is een verfijnd designelement dat uw interieur naar een hoger niveau tilt. Met een verscheidenheid aan kleuren en uitvoeringen, is er altijd een model dat perfect aansluit bij uw stijl.

Het samenspel van design en functionaliteit bereikt zijn hoogtepunt in de Daikin Stylish. Ontworpen door de gerenommeerde Naoto Fukasawa, staat dit toestel garant voor een tijdloze elegantie die uw interieur verrijkt. Compact en verfijnd, past het naadloos in elke ruimte.

Maar zijn schoonheid is niet alleen oppervlakkig; de Stylish blinkt ook uit in prestaties. Uitgerust met de nieuwste technologieën, is hij buitengewoon energiezuinig en fluisterstil, waardoor u ongestoord kunt genieten van een optimaal klimaat.

✓ Daikin is dé referentie in de markt

✓ De Daikin Stylish is een stijlvol designobject dat uw woning verbetert

✓ Visualisatie van uw energieverbruik via de Daikin Onnecta App

Waarom Daikin Stylish Airco kopen

Daikin Stylish Airco beschikt over superieure technologie die zorgt voor efficiënte koeling en verwarming gedurende het hele jaar. Met zijn strakke ontwerp en energiebesparende kenmerken verbetert het niet alleen de esthetiek van elke omgeving, maar verlaagt het ook het energieverbruik, wat resulteert in kostenbesparingen op de lange termijn.

Samengevat is de reden om voor een Daikin Stylish airco te kiezen zijn mooie design

Daikin Stylish Airco beschikt over superieure technologie die zorgt voor efficiënte koeling en verwarming gedurende het hele jaar. Met zijn strakke ontwerp en energiebesparende kenmerken verbetert het niet alleen de esthetiek van elke omgeving, maar verlaagt het ook het energieverbruik, wat resulteert in kostenbesparingen op de lange termijn.

Offerte Daikin Stylish airco aanvragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Airco offerte

Soort aanvraag
Merk aico
Uitvoeringsdatum

Daikin Wandmodel Stylish Airco

Daikin Stylish airco is geïnspireerd door zijn voorgangers, Daikin Emura en Ururu Sarara. Dit model won de Good Design Award voor zijn innovatieve vormgeving en functionele mogelijkheden. Met deze prijs krijgt Stylish ook erkenning als de nieuwe norm inzake comfort en energie-efficiëntie in de HVAC-R industrie.

Airconditioning gaat verder dan alleen het koelen van de lucht. Het zorgt voor comfort, bevordert een betere gezondheid en verbetert het algehele welzijn. Daikin Stylish Airco is ontworpen om optimaal comfort te bieden terwijl energie-efficiëntie wordt gehandhaafd, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke leef- of werkomgeving.

Bekroond ontwerp van Daikin Stylish

Daikin Stylish Airco beschikt over superieure technologie die zorgt voor efficiënte koeling en verwarming gedurende het hele jaar. Met zijn strakke ontwerp en energiebesparende kenmerken verbetert het niet alleen de esthetiek van elke omgeving, maar verlaagt het ook het energieverbruik, wat resulteert in kostenbesparingen op de lange termijn.

Daikin wandmodel Stylish airco is, in navolging van zijn voorgangers Daikin Emura en Ururu Sarara, bekroond met de Good Design Award door zijn innovatieve look en functionaliteit. Met deze award wordt Stylish ook beloond omwille van de bereikte nieuwe normen op het vlak van comfort en energie in de HVAC-R-sector. Stylish heeft een IF design award en Reddot Product Design Award gewonnen voor zijn innovatieve ontwerp. Deze awards zijn twee van de meest prestigieuze en grootste designwedstrijden ter wereld.

Daikin Stylish is beschikbaar in 4 kleuren

Daikin Stylish - Het coanda-effect

Het coanda-effect optimaliseert de luchtstroom voor een comfortabele klimaat. Met speciaal ontworpen lamellen is er een gerichtere luchtstroom en een betere temperatuurverdeling in de volledige ruimte!

Daikin Stylish Airco biedt veelzijdige bedieningsmodi, waaronder koeling, verwarming en ontvochtiging. Met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en intuïtieve functies past het zich aan veranderende omgevingsomstandigheden aan, waardoor persoonlijk comfort wordt geboden.

Uitgerust met geavanceerde slimme functies biedt Daikin Stylish Airco afstandsbedieningsopties en Wi-Fi-connectiviteit, waardoor gebruikers de instellingen gemakkelijk kunnen aanpassen vanaf elke locatie via hun smartphones. Bovendien is het compatibel met verschillende slimme thuissystemen, wat bijdraagt aan het gemak en de functionaliteit.

Stabiele Kamertemperatuur met Daikin Stylish

Daikin wandmodel Stylish airco gebruikt verschillende instellingen om de ventilator en de compressoren automatisch af te stellen en zo het juiste evenwicht te vinden tussen temperatuur en vochtigheid in een ruimte.

Daikin wandmodel Stylish airco gebruikt een intelligente thermische sensor om de oppervlaktetemperatuur van een kamer te meten door deze in een raster van 64 verschillende vierkanten te verdelen. Na het bepalen van de huidige kamertemperatuur, verdeelt de rastersensor de lucht gelijkmatig over heel de kamer alvorens over te schakelen op een luchtstroompatroon dat gericht warme of koude lucht naar de vereiste zones stuurt.

Intelligente klimaatregeling van Daikin Stylish

U kunt de Daikin Stylish airco beheren met uw smartphone. Gewoon verbinding maken via wifi en met de app Daikin Online Controller kunt u uw perfecte klimaat creëren.

Klanttevredenheid staat centraal bij Daikin, en de positieve getuigenissen en ervaringen van gebruikers weerspiegelen de betrouwbaarheid en prestaties van Daikin Stylish Airco. Gebruikers waarderen de efficiëntie, duurzaamheid en strakke vormgeving, waardoor het een populaire keuze is onder huiseigenaren en bedrijven.

Daikin Stylish airco installateur - LEC ENERGY SOLUTIONS

Raphaël Lerno, zaakvoerder, startte zijn loopbaan bij Daikin Europe in 2002 als service engineer voor Europa. In die rol fungeerde hij als het voornaamste aanspreekpunt voor technische vraagstukken met betrekking tot split en VRV-systemen, waaronder de Daikin Stylish airco.

Kiezen voor LEC ENERGY SOLUTIONS betekent dus dat je kiest voor een Daikin installateur die de Daikin Stylish airco toestellen als zijn broekzak kent. Hierdoor kan LEC ENERGY SOLUTIONS een in house service aanbieden waardoor de klant gegarandeerd een top naservice krijgt op zijn Daikin airco toestel. 

98% van de klanten zou LEC ENERGY SOLUTIONS aanbevelen als Daikin installateur

LEC - Energy Solutions
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Sara C.Sara C.
11:29 14 Dec 21
Eindelijk terug lekker warme verwarming en warm water in m'n woonst.
Nicole Van PeteghemNicole Van Peteghem
17:50 16 Aug 21
Beste Raphael,Wij zijn zeer tevreden over onze Midea airco. Dikke proficiat ook aan jouw werkmannen. Zij hebben de airco perfect geplaatst en het geheel heel netjes afgewerkt. Als we reclame kunnen maken zullen we dat niet nalaten! Groeten, Nicole
promskepromske
08:32 12 Aug 21
Vlekkeloze installatie. Een klein euvel dat direct professioneel en in open en eerlijk overleg werd hersteld.Techniekers hebben goed werk geleverd en op het einde nog de tijd genomen om - bijna tot in de details - uit te leggen hoe de airco + controller werkt.Op het sporadisch boorwerk na heb ik eigenlijk amper gemerkt dat ze er waren.Goei gasten dus. Houden zou ik zeggen!Laura
philip stevensphilip stevens
15:09 28 Jul 21
Werken zijn uitgevoerd op afgesproken datum en tijdstip én binnen voorziene prijsofferte. Heel kwaliteitsvolle en nette uitvoering;mensen met kennis van hun stiel en met respect voor onze woning!
Beste,Gisteren is bij ons de Daikin installatie op onze slaapkamer geplaatst.Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de kwaliteit waarmee de installatie is uitgevoerd ondanks de barre weeromstandigheden .Bovendien apprecieer ik de inspanning en overleg met ons voor de start van de installatie om tot de beste oplossing te komen wat betreft esthetiek en techniek! wij zijn dan ook blij met het eindresultaat wat betreft binnen unit (geen zichtbare leidingen in onze slaapkamer) en buitenunit (goot van leidingen doorlopend op buitengevel en plaatsing op dak naar achter).Bovendien is ook de elektrische aansluiting optimaal uitgevoerd. At last but not least is de werf proper achtergelaten en heeft zelfs de uitvoerder zijn schoenen uitgedaan voor onze slaapkamer te betreden. Chapeau en bedankt.Ik werk in de nucleaire sector waar overleg voor en na een activiteit ,nauwgezetheid, veiligheid en properheid de hoogste prioriteitZijn en welke uit mijn ervaring soms weleens botst met uitvoerders in de bouwsector.Met jullie heb ik op geen enkel moment dit ervaren.Wij kijken vol verwachting uit naar een warme zomer en een frisse slaapkamer en goede nachtrust 👍👍Mvg,Naudts-Van Havere
js_loader

Daikin Stylish airco prijs offerte

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam