fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

AIRCO VOOR CARAVAN - DE NIEUWE STANDAARD IN KAMPEREN

Installeer zelf je airco voor caravan

Ben je beetje handig? Twijfel niet en koop hier je plug & play airco voor je caravan

WAAROM NIET

Je camping kan je kiezen, het weer niet. Denk je soms aan airco voor je caravan? Vanaf nu kan het!

Ontdek nu de state of the art airco voor caravan van het merk Sinclair. Deze airco systemen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in een caravan, stacaravan of mobilhome. Met zijn gewicht van 50kg en zijn aërodynamische roofunit monteer je hem gemakkelijk op je dak. Koeltechnische handelingen zijn hier niet nodig. Alle koel-componenten van je airco voor caravan zijn gemonteerd in de compacte rooftop. 
Er is niets vervelender dan een je vakantie door te brengen in een mooie omgeving maar ’s nachts niet kunnen slapen van de warmte. Ga naar het verre zuiden, waar het ’s nachts buiten snikheet is, maar in je caravan lekker fris. 

Sinclair - Hightech airco

Sinclair Corporation Ltd is een internationaal gerenommeerd merk dat actief is in airconditioning, warmtepompen en airco voor caravan.  Het doel van Sinclair is om een zo hoog mogelijk comfort te brengen en tegelijkertijd rekening te houden met de maximale bescherming van het milieu. Een ver doorgedreven productontwikkeling, gecombineerd met de nieuwste productiemethoden en een uitstekende dienst na verkoop heeft het merk een hoge kwaliteit en zekerheid bezorgd waardoor het de laatste jaren een opmerkelijke groei heeft gekend. www.airco-sinclair.be

Video afspelen

Zelfplaatsing of niet?

Ben je beetje handig? Deze unit heeft geen koeltechnische handeling nodig. Ben je toch onzeker over de plaatsing dan plaatsen wij hem voor jou. Beide opties kunnen. Wij bieden u twee modellen aan.

  1.  ASV25-AS met standaard WIFI
  2. ASV35-AS met standaard WIFI
Wil je overgaan tot bestelling vul dan onze formulier in onderaan deze pagina.
ASV25-AS

2199 €, incl BTW

Deze 2,5 kW airco heater is voldoende voor de gemiddelde caravan of mobilhome. 

ASV35-AS

2399 €, incl BTW

Deze 3,5 kW airco heater is voor het zwaardere werk, de iets grotere caravan of mobilhome.

AIRCO CARAVAN INSTALLEREN?

Wil je een bestelling plaatsen? Vul onderstaand formulier in aub.