fbpx

GSM - 0488 487 460

E - info@lec-energysolutions.be

VASTE AIRCO ZONDER BUITENUNIT

Airco zonder buitenunit

Veel mensen die airco wensen haken soms af op het feit dat vaste airco steeds werkt met een buitenunit. Deze is ofwel optisch niet mooi ofwel is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Denk maar aan een appartement, stedelijke omgeving en dergelijke. Geniet van alle voordelen van een vaste airco, maar niet van het nadeel van een airco buitenunit. 

Met zijn diepte van slechts 16 cm is de airco zonder buitenunit verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. De esthetische impact is miniem, zowel buiten als binnen.

 

Welk airco merk kiezen?

Airco zonder esthetisch compromis

De airco zonder buitenunit  koelt en verwarmt zeer energiezuinig via de ingebouwde warmtepomp zonder buitenunit. Hierdoor worden de energieprestaties substantieel verbeterd, zonder te moeten inboeten aan het esthetisch aspect van de woning.

De airco zonder buitenunit kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op eender welke buitenmuur. Alles wat nodig is voor de installatie zijnde montagesjabloon en bevestigingskit, de buizen voor de gaten en de externe roosters zit in de verpakking.

airco rooster zonder buitenunit

Door de oplossing airco zonder buitenunit kon ik mijn nieuwbouw woning vrijwaren van een buitenunit. Enkel de subtiele roosters zijn zichtbaar vanaf de buitenkant. Airco in de zomer, verwarming in de winter. Bedienbaar via WIFI zorgt ervoor dat ik de koeling of verwarming kan aanzetten op de terugweg van mijn werk.