fbpx

Coronamaatregelen airco plaatsing

Een duidelijk overzicht wat kan en wat niet kan

Coronamaatregelen bij airco plaatsing

De basisregel

De basisregel is thuiswerk. Indien dit niet mogelijk moeten we social distancing respecteren. Onze werkmannen dienen te werken met desinfecterende handgel en wassen hun handen regelmatig. Iemand die zich ziek voelt, blijft thuis en zorgt voor de nodige medische attesten. 

Het plaatsen van airco tijdens de coronamaatregelen

De basisregel is dat we overleg plegen met de klant. Samen bespreken we of dede werken kunnen/mogen doorgaan. Met andere woorden de werken zullen doorgaan in onderling overleg.

Onze werkmannen mogen zich verplaatsen naar werven maar ze mogen dit niet in groep doen. Met andere woorden, per bestelwagen slechts 1 werkman! 

Op de werf moeten we ten alle tijden de regels van social distancing kunnen respecteren. Is dit niet mogelijk wordt de werf stilgelegd

Elke werkman zal zijn eigen toegewijde gereedschap gebruiken

Eten doen we niet in groep. Indien mogelijk doen we dit op een veilige omgeving die goed geventileerd is. Ook tijdens de lunch of pauzes worden de regels van social distancing gerespecteerd.

Mondmaskers type FFP2 of FFP3 worden gebruikt (indien voorradig) 

coronamaatregel airco plaatsing

Coronamaatregelen airco plaatsing

Hier een korte samenvatting van de coronamaatregelen tijdens een plaatsing van airco

Thuiswerk is de regel
Monteurs respecteren de social distancing bij de klanten
We wassen en indien mogelijk ontsmetten we onze handen regelmatig
We gebruiken onze eigen werktuigen
Pauzes en lunches gebeuren in een geventileerde ruimte of buiten
Indien we mondmaskers ter beschikking krijgen gebruiken we deze
airco installateur Beveren

"Deze coronamaatregelen vergen een extra inspanning van de installatiesector. De wereld staat momenteel in pauze. We moeten het nodige geduld hebben om deze crisis uit te zitten. Het is echter belangrijk dat we niet stilvallen na deze crisis. Wil je de lokale economie helpen? Als je zeker bent dat je een airco zal aanschaffen deze zomer, laat het ons dan aub weten. Zo hebben wij een beter zicht op onze planning. Hou het veilig en gezond en vooral blijf in uw kot aub!"

– Raphaël Lerno, Zaakvoerder