fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Daikin airco

Daikin is van origine Japans. Met zijn productie eenheid in Oostende is Daikin een belangrijke Belgische werkgever. Daikin airco is de marktleider van warmtepompen en airconditioning. 

logo lec

Daikin airco, dé referentie in de markt

Met de zomer om de hoek is het tijd om te investeren in een betrouwbare en efficiënte airconditioningoplossing. Een naam die steeds vaker naar voren komt als het gaat om hoogwaardige airco-systemen, is Daikin Airco. Op deze pagina zullen we dieper ingaan op wat Daikin Airco te bieden heeft, waarom het een uitstekende keuze is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, en hoe u het juiste systeem kunt kiezen voor uw behoeften.

✓ Design airco voor elk modern interieur

✓ Verleng uw garantie tot 8 jaar met Daikin Stand By Me

✓ Stilste buitenunit van de markt.

Waarom Daikin airco kiezen?

Daikin is de marktleider in de airconditioning sector. Het is het enige merk dat zich enkel focust op airco’s. Dat zie je in de doorgedreven engineering en hun compatibiliteit met andere platformen zoals Niko Home Control

Wil je een design airco dan zit je met de Daikin zeker goed. Populaire modellen zijn de Daikin Stylish, Daikin Emura of het Daikin Pefera vloermodel. 

Samengevat is de voornaamste reden om voor Daikin te kiezen het aantrekkelijke ontwerp van hun aircoheaters en hun héél stille buitenunits. Ben je echter tevreden met een standaard model, denk dan zeker ook eens na over andere merken zoals Hisense of Toshiba

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige design aircoheater, dan is Daikin het merk voor jou. Ontdek onze topmodellen, zoals de populaire Daikin Stylish of Daikin Emura in hun elegante zwarte uitvoering als wandmodellen. Als je overweegt je accumulatie elektrische verwarming te vervangen, biedt het Daikin Perfera vloermodel de beste oplossing.

Daikin’s “Stand By Me” garantieprogramma biedt gemoedsrust en betrouwbaarheid aan klanten door uitgebreide ondersteuning na aankoop. Met dit programma kunnen klanten rekenen tot acht jaar garantie op hun Daikin-producten. LEC ENERGY SOLUTIONS is geregistreerd Daikin Stand By Me partner.

Daikin staat bekend om zijn buitengewoon stille buitenunits. Dankzij geavanceerde technologieën en doordacht ontwerp bieden Daikin buitenunits een uitzonderlijk stille werking, waardoor zowel binnen als buiten een rustige omgeving wordt gecreëerd. Dit maakt Daikin de ideale keuze voor wie waarde hecht aan comfortabel en geruisloos leven.

Offerte Daikin airco aanvragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Airco offerte

Soort aanvraag
Merk aico
Uitvoeringsdatum

Wie is Daikin airco?

Daikin Airco staat bekend om zijn geavanceerde technologie, betrouwbare prestaties en energie-efficiëntie. Als een van de toonaangevende merken op het gebied van klimaatbeheersing, biedt Daikin een breed scala aan airconditioningoplossingen, variërend van split-systeem tot VRV/VRF-systemen.

Daikin airco

In de jaren vijftig gaat Daikin over naar massa productie van airco systemen. Later in deze decennia (1958) ontwikkelt Daikin de eerste warmtepomp. In 1967 zet Daikin voor het eerst voet aan wal in het Europese Malta om 5 jaar later, in 1973 een productie van 8000 m² op te staren in het Belgische Oostende. Daikin Europe is geboren. De volgende decennia zal Daikin zijn Europese voetafdruk nog versterken door verschillende overnames met Daikin Belgium in 1982 als eerste overname. Anno 2024 is Daikin in Oostende, Daikin Europe het EMEA hoofdkantoor geworden. Sinds 2011 is het ook het EMEA ontwikkelingscentrum. 

Daikin airco, op en top Belgisch!

Daikin airco staat steevast voor innovatie en ontwikkeling. Hun maatschappelijk engagement laat Daikin duidelijk zien door hun milieuvriendelijke producten zoals warmtepompen en het gebruik van nieuwe koelmiddelen zoals R32. 

Design producten zijn kenmerkend voor Daikin. Zo is er sinds 2010 het prachtige airco wandmodel Daikin Emura dat nu sinds kort wordt aangevuld met het Daikin Stylish wandmodel. 

Daikin airco is tegenwoordig op verschillende markten actief. Zo is Daikin het meeste gekend voor zijn innovatieve en energiezuinige airco systemen met maar sinds 2006 is het ook een voor trekker van de lucht water warmtepomp, Altherma. Al sinds het ontstaan in 1973 is Daikin Europe bezig met industriële koeling onder de noemer ijswater of chillers. Ook commerciële koeling met hun VRV producten behoren sinds 1982 tot hun kernactiviteiten. 

Door de overname van het Duitse Rotex zette Daikin airco zijn verwarmingstrend door en koost het resoluut voor hernieuwbare energie. Een warmtepomp mét geintegreerde zonneboiler was een feit, de HPSU: Heat Pump Solar Unit. 

Daikin airco, maar ook Daikin warmtepomp!

Daikin staat wereldwijd bekend als één van de grootste spelers op de warmtepompmarkt, met een uitgebreid productassortiment voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Als pionier hebben zij al meer dan 50 jaar ervaring in warmtepompen en blinken ze uit op het vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid. Al decennia lang produceren ze warmtepompen die gebruik maken van duurzame energiebronnen: buitenlucht of grondwater. Centraal in het gamma warmtepompen staat de vermindering van het energieverbruik, milieuvriendelijkheid, een efficiënt en strak design en een algemene toepasbaarheid in elke omgeving.

In 2007 heeft Daikin residentiële verwarmingsoplossingen gelanceerd waarbij de uiterst efficiënte lage temperatuur lucht-water warmtepomp Daikin Altherma het absolute paradepaardje is. In de afgelopen jaren werd het gamma residentiële verwarmingsoplossingen verder uitgebreid met onder meer een hoge temperatuur- en een geothermische warmtepomp en zelfs hybride warmtepompen met geïntegreerde gasketel.  

Verder is Daikin de afgelopen jaren geëvolueerd van een airconditioning provider naar een ware total solution provider in de HVAC-wereld met naast het aanbod residentiële en commerciële toepassingen ook industriële applicaties en Retail oplossingen. Dankzij de complementariteit van haar producten kan DAIKIN voor elke sector verschillende oplossingen voorstellen, of het nu om verwarming, luchtbehandeling of koeltechnieken gaat. 

Daikin airco installateur - LEC ENERGY SOLUTIONS

Zaakvoerder, Raphaël Lerno begon zijn carrière bij Daikin Europe in 2002 als service engineer voor Europa. Hij was hét Europese aanspreekpunt voor alle technische problemen aangaande VRV systemen. 

Als je besluit voor LEC ENERGY SOLUTIONS te gaan, kies je voor een Daikin installateur die de Daikin airconditioners door en door kent. Dit stelt LEC ENERGY SOLUTIONS in staat om een ​​interne service aan te bieden, waardoor klanten gegarandeerd een uitstekende nazorg krijgen voor hun Daikin airco-installatie.

Bijna alle klanten, namelijk 98%, geven aan dat ze LEC ENERGY SOLUTIONS zouden aanbevelen als hun Daikin installateur.

LEC - Energy Solutions
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Sara C.Sara C.
11:29 14 Dec 21
Eindelijk terug lekker warme verwarming en warm water in m'n woonst.
Nicole Van PeteghemNicole Van Peteghem
17:50 16 Aug 21
Beste Raphael,Wij zijn zeer tevreden over onze Midea airco. Dikke proficiat ook aan jouw werkmannen. Zij hebben de airco perfect geplaatst en het geheel heel netjes afgewerkt. Als we reclame kunnen maken zullen we dat niet nalaten! Groeten, Nicole
promskepromske
08:32 12 Aug 21
Vlekkeloze installatie. Een klein euvel dat direct professioneel en in open en eerlijk overleg werd hersteld.Techniekers hebben goed werk geleverd en op het einde nog de tijd genomen om - bijna tot in de details - uit te leggen hoe de airco + controller werkt.Op het sporadisch boorwerk na heb ik eigenlijk amper gemerkt dat ze er waren.Goei gasten dus. Houden zou ik zeggen!Laura
philip stevensphilip stevens
15:09 28 Jul 21
Werken zijn uitgevoerd op afgesproken datum en tijdstip én binnen voorziene prijsofferte. Heel kwaliteitsvolle en nette uitvoering;mensen met kennis van hun stiel en met respect voor onze woning!
Beste,Gisteren is bij ons de Daikin installatie op onze slaapkamer geplaatst.Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de kwaliteit waarmee de installatie is uitgevoerd ondanks de barre weeromstandigheden .Bovendien apprecieer ik de inspanning en overleg met ons voor de start van de installatie om tot de beste oplossing te komen wat betreft esthetiek en techniek! wij zijn dan ook blij met het eindresultaat wat betreft binnen unit (geen zichtbare leidingen in onze slaapkamer) en buitenunit (goot van leidingen doorlopend op buitengevel en plaatsing op dak naar achter).Bovendien is ook de elektrische aansluiting optimaal uitgevoerd. At last but not least is de werf proper achtergelaten en heeft zelfs de uitvoerder zijn schoenen uitgedaan voor onze slaapkamer te betreden. Chapeau en bedankt.Ik werk in de nucleaire sector waar overleg voor en na een activiteit ,nauwgezetheid, veiligheid en properheid de hoogste prioriteitZijn en welke uit mijn ervaring soms weleens botst met uitvoerders in de bouwsector.Met jullie heb ik op geen enkel moment dit ervaren.Wij kijken vol verwachting uit naar een warme zomer en een frisse slaapkamer en goede nachtrust 👍👍Mvg,Naudts-Van Havere
js_loader

Daikin airco prijs offerte

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam