fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Daikin Vloermodel Perfera Airco

Verfris je huis met stijl
Daikin Vloermodel Perfera Airco, waar comfort en elegantie samenkomen!

Daikin Pefera Airco - Het standaard wandmodel van Daikin mét WIFI

Op zoek naar een frisse wind in je huis zonder gedoe met wandmodellen? Het Daikin Vloermodel Perfera Airco is jouw perfecte maatje! Het is net als een moderne aircoheater, maar dan met een extra vleugje stijl. Denk aan een sierlijke danser die je verwelkomt in een wereld van koelte en comfort. Of je nu afscheid wilt nemen van die ouderwetse accumulatieverwarming of gewoon zin hebt in een strakke, eigentijdse airco, dit toestel staat voor je klaar.

Met zijn slanke design voegt de Daikin Vloermodel Perfera Airco een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Geen lelijke kasten aan de muur die je interieur verpesten, maar een subtiele toevoeging die naadloos in je huis past. Het is als het verschil tussen een saaie muur en een kunstwerk dat je elke dag opnieuw inspireert.

airco plaatsen antwerpen
Daikin Pefera vloermodel

En laten we het hebben over prestaties! Deze airco is niet alleen mooi om naar te kijken, maar levert ook topresultaten als het gaat om koeling. Zeg maar dag tegen die verstikkende hitte op zomerse dagen. Met de Daikin Vloermodel Perfera Airco blijft jouw huis altijd aangenaam en verfrissend, hoe warm het buiten ook wordt.

Dus waar wacht je nog op? Laat de Daikin Vloermodel Perfera Airco je huis transformeren en geniet van een nieuw niveau van comfort en stijl. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een upgrade van hun airco-ervaring.

daikin airco stand by me perfera wanmodel airco
Standaar 2 jaar garantie en uitbreidbaar naar 8 jaar garantie met Daikin Stand By Me

Op zoek naar een manier om die zomerse hitte het hoofd te bieden? Zoek niet verder! De Daikin Perfera Vloermodel Airco is precies wat je nodig hebt. Deze slimme oplossing biedt niet alleen verkoeling, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je huis. Met zijn indrukwekkende prestaties en ongeëvenaard comfort is dit de ultieme keuze voor elk huishouden.

LEC ENERGY SOLUTIONS
Jouw lokale airco installateur met uitgebreide kennis van de Daikin producten

Kies voor een installateur airco met Daikin kennis!

In 2002 startte Raphaël Lerno zijn carrière bij Daikin Europe als service engineer voor Europa. Vanaf het allereerste begin wist hij dat hij een onmiskenbare passie had voor het aanpakken van technische vraagstukken, vooral die rondom VRV-systemen. Nu, als de trotse eigenaar van LEC ENERGY SOLUTIONS, heeft hij die passie omgezet in een toewijding om klanten die voor Daikin-airconditioners kiezen, uitmuntende service te bieden.

Als je LEC ENERGY SOLUTIONS kiest, kies je voor een installateur die de Daikin airconditioners van binnen en van buiten kent. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op hoogwaardige interne service, omdat ons team de fijne kneepjes van de Daikin-producten begrijpt. Van installatie tot nazorg, LEC ENERGY SOLUTIONS staat paraat om klanten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat hun Daikin airco-installatie blijft presteren zoals het hoort. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jouw comfort altijd prioriteit heeft. Kies voor LEC ENERGY SOLUTIONS en geniet van een koelere, comfortabelere leefomgeving, het hele jaar door.

airco plaatsen bazel

Zaakvoerder Raphaël Lerno:
“Daikin staat bekend als dé pionier in de markt van klimaatbeheersing. Het onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologieën die echt het verschil maken. Neem bijvoorbeeld de unieke Onnecta-app, een innovatieve tool waarmee gebruikers het energieverbruik in kilowattuur per afzonderlijk binnenapparaat kunnen monitoren. Dit geeft niet alleen inzicht, maar stelt mensen ook in staat om bewuster om te gaan met hun energiegebruik, wat zowel goed is voor hun portemonnee als voor het milieu.”

Met Raphaël aan boord kunnen klanten gerust zijn dat ze in uitstekende handen zijn. Zijn expertise en achtergrond spreken voor zich: hij heeft een schat aan ervaring opgebouwd in de branche en kent als geen ander de ins en outs van airconditioningsystemen. Bij LEC ENERGY SOLUTIONS gaan klanten niet alleen voor technische kennis, maar ook voor een toegewijde en persoonlijke benadering van klantenservice. Het is alsof ze een betrouwbare gids hebben die hen door een complex doolhof leidt – met Raphaël aan hun zijde, zijn ze verzekerd van een vlotte en zorgeloze reis door de wereld van airconditioning.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare installateur die de Daikin airconditioners van binnen en van buiten kent, zoek dan niet verder dan LEC ENERGY SOLUTIONS. Met hun expertise en toewijding staan ze klaar om jouw comfort te garanderen, elke stap van de weg.

Ontdek de andere modellen van Daikin

Ontdek de Daikin Stylish airco met zijn moderne design en slanke vormgeving past de Stylish naadloos in elk interieur. Met fluisterstille werking  biedt de Daikin Stylish het perfecte comfort voor thuis of op kantoor. 

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaard comfort met het Daikin Perfera wandmodel. Dit stukje technologie is meer dan alleen een airconditioner; het is een verademing voor jouw leefruimte. Stel je voor: de perfecte temperatuur op elk moment van de dag, zonder gedoe of compromissen. Dat is wat de Daikin Perfera jou biedt.

Offerte Daikin airco aanvragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Airco offerte

Soort aanvraag
Merk aico
Uitvoeringsdatum

Daikin Vloermodel Perfera Airco

Stel je voor: een briesje van frisse lucht dat je huis binnenkomt, vrij van allergenen en onaangename geuren. Dat is precies wat de Daikin Vloermodel Perfera Airco biedt – een ware adem van frisheid in je leefruimte!

Met zijn geavanceerde technologieën is de Daikin Vloermodel Perfera Airco een ware kampioen als het gaat om het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit. Een van de geheimen achter zijn krachtige prestaties zijn de verschillende filters die zijn ontworpen om de lucht te zuiveren en te verfrissen.

daikin perfera vloermodel

De Flash Streamer, een ingenieuze toevoeging aan deze airconditioner, maakt gebruik van elektronen om chemische reacties met de deeltjes in de lucht te stimuleren. Dit betekent dat allergenen zoals pollen en schimmelallergenen worden afgebroken, waardoor ze geen kans krijgen om jou lastig te vallen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden ook hinderlijke geuren effectief verwijderd, waardoor je een zuivere en aangename atmosfeer krijgt om van te genieten.

Stel je voor: een briesje van frisse lucht dat je huis binnenkomt, vrij van allergenen en onaangename geuren. Dat is precies wat de Daikin Vloermodel Perfera Airco biedt – een ware adem van frisheid in je leefruimte!

Het is alsof de Daikin Vloermodel Perfera Airco een magische toverstaf heeft, die met een simpele zwaai de lucht omtovert tot een oase van frisheid. Het is niet alleen een airconditioner; het is een partner die jou en je gezin beschermt tegen de ongemakken van vervuilde lucht.

Altijd alles onder controle met Daikin Perfera Vloermodel

Vanaf nu wordt het nog eenvoudiger om jouw Daikin Perfera airconditioner te beheren, allemaal dankzij de gloednieuwe Daikin Residential Controller-app die standaard wordt meegeleverd. Met deze handige app is het mogelijk om je Perfera moeiteloos te verbinden met wifi, waarna je vanaf elke plek het binnenklimaat kunt aanpassen. Het is echt zo simpel! Maar dat is nog niet alles – er is iets nieuws toegevoegd! Nu kun je ook spraakbesturing gebruiken via Amazon Alexa of Google Assistant. Met slechts een paar woorden kun je jouw airconditioner laten reageren op jouw wensen en het ideale binnenklimaat creëren. Dus waar wacht je nog op? Download vandaag nog de Daikin Residential Controller-app en ervaar het gemak zelf!
Daikin perfera vloermodel onnecta

Daikin Vloermodel Perfera - vloerverwarming

Stel je voor: je thuiskomst na een lange dag werken, en daar is het, die geruststellende warmte die je verwelkomt zodra je de deur opent. Het is niet alleen warmte, het is de perfecte verdeling van comfort die je omarmt. Dit is precies wat de Daikin Perfera vloermodel vloerverwarming biedt – een knusse omhelzing van warmte die je helemaal omhult.

Met zijn geavanceerde vloerverwarmingsfunctie gaat de Daikin Perfera verder dan alleen het verwarmen van je huis. Het optimaliseert de convectie door de warme lucht vanaf de onderkant van de unit te verdelen. Dit betekent dat je niet alleen geniet van warmte van bovenaf, maar ook van onderaf, waardoor een gelijkmatige en aangename temperatuur door de kamer wordt verspreid.

Stel je voor dat de warmte zich als een zachte deken onder je voeten verspreidt, elke hoek van de kamer omhelst en zelfs de koudste plekjes verwarmt. Dat is de kracht van de Daikin Perfera vloermodel vloerverwarming. Het is niet alleen een verwarmingssysteem; het is een symfonie van comfort die elk aspect van je huis omhult.

Dus, als je op zoek bent naar een verwarmingssysteem dat niet alleen efficiënt is, maar ook zorgt voor een ongeëvenaarde warmte-ervaring, dan is de Daikin Perfera vloermodel vloerverwarming precies wat je nodig hebt. Het is de perfecte combinatie van innovatie, comfort en prestatie – alles verpakt in één krachtige unit.

Zonnepanelen combineren met een Daikin airco?

Wil je op een slimme manier het gebruik van je zonnepanelen maximaliseren? Dan zou de combinatie van een Daikin Perfera aircoheater en zonnepanelen precies kunnen zijn wat je zoekt! Deze dynamische duo biedt niet alleen een comfortabel binnenklimaat, maar helpt je ook om je energie-efficiëntie naar nieuwe hoogten te tillen.

Zonnepanelen

Het combineren van airconditioning met zonnepanelen brengt verschillende voordelen met zich mee. Vooral leidt dit tot aanzienlijke besparingen op energie, wat op de lange termijn resulteert in lagere kosten voor energieverbruik. Door gebruik te maken van zonne-energie om airconditioners van stroom te voorzien, vermindert men de afhankelijkheid van het reguliere elektriciteitsnet, wat de weerbaarheid tegen stijgende energieprijzen vergroot.
COMBO

Stuur jouw energie

Een van de voordelen van het combineren van airconditioning met zonnepanelen is dat het mogelijk is om direct zonne-energie te gebruiken om uw airconditioner te laten werken. Met een zonnepaneelsysteem dat aan het elektriciteitsnet is gekoppeld, kunt u overdag extra energie opwekken. Deze extra energie kan vervolgens worden gebruikt om uw airconditioner van stroom te voorzien tijdens de uren waarin de energieprijzen het hoogst zijn.

Daikin Perfera airco prijs offerte

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam