fbpx

Daikin Wandmodel Perfera Airco

Daikin Wandmodel Perfera Airco is van origine Japans. Met zijn productie eenheid in Oostende is Daikin een belangrijke Belgische werkgever. 

Daikin Wandmodel Perfera Airco

Daikin Perfera airco is uitgerust met verschillende filters voor de beste binnenluchtkwaliteit. De Flash Streamer gebruikt elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht op gang te brengen. Zo worden allergenen zoals pollen en schimmelallergenen afgebroken en worden hinderlijke geuren verwijderd om de lucht beter en schoner te maken.

Altijd alles onder controle

Vanaf nu wordt Daikin Residential Controller standaard gebruikt om de Daikin Perfera airco te bedienen. Download de app Daikin Residential Controllerverbind uw   Perfera  met wifi en regel uw klimaat van overal. Zo eenvoudig is het. NIEUW! Nu beschikbaar met spraakbesturing via Amazon Alexa of Google Assistant.

Daikin Wandmodel Perfera Airco - Snel verwarmen

De functie `Snel verwarmen` verwarmt snel uw huis wanneer u uw airconditioner opstart. De ingestelde temperatuur wordt 14 % sneller* bereikt dan bij een gewone airconditioner (alleen pair).

Daikin Wandmodel Perfera Airco - Comfort

De intelligente bewegingssensor met 2 zones gebruikt sensoren om mensen te detecteren en de lucht elders te richten om zo de perfecte luchtstroom te creëren. Uw systeem schakelt automatisch over op een energiebesparende modus wanneer gedetecteerd wordt dat de ruimte leeg is. 

Daikin Perfera - 3D luchtstroom

Dit verwarmingssysteem werkt zo goed dat u vergeet dat het er is. De intelligente bediening en fluisterstille werking zorgen ervoor dat de Daikin Perfera oplossingen uw beste huisgenoot worden.

Daikin Perfera fluisterstille werking

Daikin Perfera gebruikt een speciaal ontworpen ventilator om de luchtstroom te optimaliseren met meer energie en minder geluid. Voor een nog hoger energierendement heeft Daikin Perfera airco ook een nieuwe ventilator ontworpen die perfect past in de compacte Perfera.

Daikin Wandmodel Perfera Airco - Klimaatregeling

U kunt de Daikin Perfera airco beheren met uw smartphone. Gewoon verbinding maken via wifi en met de app Daikin Online Controller kunt u uw perfecte klimaat creëren.

Daikin Wandmodel Perfera Airco

Ons aanbod:

Ontdek de Daikin Stylish airco met zijn moderne design en slanke vormgeving past de Stylish naadloos in elk interieur. Met fluisterstille werking  biedt de Daikin Stylish het perfecte comfort voor thuis of op kantoor. 

Ervaar ongeëvenaard comfort met het Daikin Perfera vloermodel. Deze veelzijdige airco combineert uitstekende prestaties met een eigentijds ontwerp dat naadloos opgaat in elke ruimte.  Geniet van innovatieve functies, allemaal verpakt in een slank en stijlvol design

geniet van ultiem comfort met het Daikin Perfera muurmodel. Geniet van snelle en gerichte verwarming en koeling    terwijl de ingebouwde luchtfilters zorgen voor een schone en gezonde lucht in uw leefomgeving. Perfera muurmodel is de ideale keuze voor een comfortabel en stijlvol binnenklimaat.”

Daikin Airco in beeld

Als volledige dochteronderneming van Daikin Industries Limited, staat Daikin Europe N.V. (DENV) in voor de administratie, ontwikkeling, assemblage en verkoop van Daikin in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Ons hoofdkwartier is in Oostende, België, gevestigd en we hebben Europese productiefaciliteiten in Plzen en Brno, Tsjechië, Güglingen, Duitsland en Hendek, Turkije.

Vandaag heeft de Daikin Europe-groep een krachtig verkoopnetwerk van 17 filialen, 4 verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkoopcontacten in meer dan 50 landen in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA),

Daikin Perfera airco prijs offerte

Stuur ons een bericht