fbpx

Hisense airco

Hisense airco is het snelst groeiende merk in de Benelux. En met reden. Wie zegt dat een hoge kwaliteit en een lagere prijs niet samen gaan? Hisense bewijst dat het kan!

Hisense airco - Een topmerk aan een scherpe prijs

In 2003 is Qingdao China is Hisense Airco Hitachi Air-conditioning Systems opgericht als resultaat van een joint-venture tussen Hisense en Hitachi. Hierbij is de focus komen te liggen op technologische ontwikkeling, productie, marketing en service.

Hisense airco fabriek

De Hisense Hitachi fabriek is de grootste overzeese productiefaciliteit voor het merk Hisense Hitachi met meer dan 2000 werknemers. Het research en development team bestaat uit ingenieurs van beide bedrijven. De fabriek heeft 8 productielijnen voor de buitendelen en 9 productielijnen voor de binnendelen. Alles in de fabriek, van management, layout, procedures en de gehele technische ondersteuning worden gefaciliteerd door de Hitachi fabriek in Japan. Alle onderdelen die in de Hisense Hitachi fabriek worden gebruikt worden eerst getest en gekwalificeerd door Hitachi Japan voordat deze worden ingezet in de productie. Hisense Hitachi neemt daarnaast ook haar verantwoordelijkheid voor het milieu en levert systemen die aan alle wettelijke eisen en de nieuwste energienormen voldoen. Hieronder alvast enkele verhelderende video’s ter verduidelijking van Hisense Hitachi

Hisense authorized service partner

LEC ENERGY SOLUTIONS BV  is erkend service partner van Hisense airco! 

Hisense airco authorized service partner, Lec energy solutions

Hisense airco - Enkele cijfers

Dit is het verhaal van Hisense. De inverter expert. In 1988 begon het verhaal voor Hisense met de opening van de eerste productie eenheid voor split airco Hisense toestellen. In 1992 kwam het eerste milieu vriendelijke product op de markt. In 1997 bracht Hisense als eerste de invertertechnologie op de markt. Hisense airco zal voor vele decennia de marktleider blijven aangaande invertertechnologie. In 2002 gaat Hisense een joint venture aan met het Japanse topmerk Hitachi voor de VRF airco toestellen. Hisense ondergaat een transformatie van productie eenheid naar oplossing gerichte fabrikant voor de HVAC sector.

In 2005 gaat Hisense nog een stap verder in zijn inverter technologie en introduceert het de DC inverter compressor. Met als gevolg dat de rendementen van hun toestellen tot de top van de markt behoren. Een COP van 7,55 wordt behaald. In 2010 gaat Hisense op zoek naar expansie en bouwt het zijn eerste buitenlandse productie eenheid in Afrika. Wat volgt is een wereldwijde marketing strategie. In 2014 komt hisense op de markt met een split airco – apple pie – dewelke de meest technologische is van zijn soort in die tijd. WIFI verbinding voor de smartphone, R32 koelmiddel. Alles wat een moderne airco nu heeft had Hisense reeds 6 jaar geleden. Op dat tijdstip hadden de traditionele Japanse aircomerken dit nog niet op de markt. In 2015 opent men een nieuwe productie eenheid in Jiangmen van maar liefst 240’000 vierkante meter.  Met 13 productielijnen kan men een capaciteit van 5 miljoen split airco toestellen. De modernste technologiën worden gebruik zoals robots om materialen aan te brengen.

Hisense airco fabriek

Ons aanbod:

Ontdek de Hisense New Comfort airconditioner.  Met geavanceerde koeltechnologieën en energiezuinige functies kunt u genieten van een aangename temperatuur in elke ruimte. Ervaar de verfrissende en rustgevende sfeer die dit systeem in uw huis of kantoor creëert, terwijl u volledige controle heeft over uw binnenklimaat

Betreed een wereld van zuivere lucht en comfort met de Hisense Fresh Master luchtreiniger. Dit geavanceerde apparaat biedt een uitstekende luchtkwaliteit en zorgt voor een frisse en gezonde omgeving in uw huis. Met krachtige luchtreinigingstechnologieën en geavanceerde filters worden allergenen, stofdeeltjes en onaangename geuren effectief verwijderd. 

Hisense in beeld

Hisense is sterk aan zijn imago aan het werken in Europa. Dit door verschillende sponsoring. In landen zoals Italië, Frankrijk, Groot Britannië, Duitsland, Nederland hoeft Hisense weinig uitleg. Maar in België is Hisense vrij onbekend. Daarom probeert men het merk Hisense extra in de verf te zetten tijdens enkele internationale sporten. 

Hisense airco prijs offerte

Stuur ons een bericht