fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Hisense airco

Hisense airco is het snelst groeiende merk in de Benelux. En met reden. Wie zegt dat een hoge kwaliteit en een lagere prijs niet samen gaan? Hisense bewijst dat het kan met zijn standaard 5 jaar garantie

logo lec

Hisense airco, prijs/kwaliteit topper

Hisense, een toonaangevend merk op het gebied van elektronica, staat bekend om zijn hoogwaardige producten, en de airconditioners van Hisense zijn daar geen uitzondering op. Met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen bieden Hisense airconditioners tal van voordelen die zowel thuis als op kantoor een verademing kunnen zijn.

✓ No Nonsense merk

✓ Prijs/kwaliteit topper

✓ Standaard 5 jaar productgarantie

Standaard 5 jaar garantie

Hisense staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten, en hun airconditioners vormen daarop geen uitzondering. Met hoogwaardige materialen en nauwgezette productieprocessen zijn Hisense airconditioners gebouwd om lang mee te gaan en betrouwbaar te presteren, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Om hun statement kracht te geven is er een standaard productgarantie van 5 jaar bij Hisense airconditioning toestellen

Ontdek de Hisense New Comfort airconditioner.  Met geavanceerde koeltechnologieën en energiezuinige functies kunt u genieten van een aangename temperatuur in elke ruimte. Ervaar de verfrissende en rustgevende sfeer die dit systeem in uw huis of kantoor creëert, terwijl u volledige controle heeft over uw binnenklimaat

Betreed een wereld van zuivere lucht en comfort met de Hisense Fresh Master luchtreiniger. Dit geavanceerde apparaat biedt een uitstekende luchtkwaliteit en zorgt voor een frisse en gezonde omgeving in uw huis. Met krachtige luchtreinigingstechnologieën en geavanceerde filters worden allergenen, stofdeeltjes en onaangename geuren effectief verwijderd. 

Offerte Hisense airco aanvragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Airco offerte

Soort aanvraag
Merk aico
Uitvoeringsdatum

Hisense airco

In 2003 is Qingdao China is Hisense Airco Hitachi Air-conditioning Systems opgericht als resultaat van een joint-venture tussen Hisense en Hitachi. Hierbij is de focus komen te liggen op technologische ontwikkeling, productie, marketing en service.

Hisense airco fabriek

De Hisense Hitachi fabriek is de grootste overzeese productiefaciliteit voor het merk Hisense Hitachi met meer dan 2000 werknemers. Het research en development team bestaat uit ingenieurs van beide bedrijven. De fabriek heeft 8 productielijnen voor de buitendelen en 9 productielijnen voor de binnendelen. Alles in de fabriek, van management, layout, procedures en de gehele technische ondersteuning worden gefaciliteerd door de Hitachi fabriek in Japan. Alle onderdelen die in de Hisense Hitachi fabriek worden gebruikt worden eerst getest en gekwalificeerd door Hitachi Japan voordat deze worden ingezet in de productie. Hisense Hitachi neemt daarnaast ook haar verantwoordelijkheid voor het milieu en levert systemen die aan alle wettelijke eisen en de nieuwste energienormen voldoen. Hieronder alvast enkele verhelderende video’s ter verduidelijking van Hisense Hitachi

Hisense authorized service partner

LEC ENERGY SOLUTIONS BV  is erkend service partner van Hisense airco! 

Hisense airco authorized service partner, Lec energy solutions

Hisense airco - Enkele cijfers

Dit is het verhaal van Hisense. De inverter expert. In 1988 begon het verhaal voor Hisense met de opening van de eerste productie eenheid voor split airco Hisense toestellen. In 1992 kwam het eerste milieu vriendelijke product op de markt. In 1997 bracht Hisense als eerste de invertertechnologie op de markt. Hisense airco zal voor vele decennia de marktleider blijven aangaande invertertechnologie. In 2002 gaat Hisense een joint venture aan met het Japanse topmerk Hitachi voor de VRF airco toestellen. Hisense ondergaat een transformatie van productie eenheid naar oplossing gerichte fabrikant voor de HVAC sector.

Hisense airco - Energieklasse

Een van de grootste voordelen van Hisense airconditioners is hun energie-efficiëntie. Deze toestellen zijn ontworpen met geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat ze het binnenklimaat effectief kunnen regelen zonder buitensporig veel energie te verbruiken. Dit betekent lagere energierekeningen en een verminderde impact op het milieu.

Hisense airco - Kenmerken

Hisense airconditioners zijn uitgerust met een scala aan geavanceerde functies die zorgen voor een optimale koelervaring. Van programmeerbare timers tot slaapmodi en automatische ventilatorsnelheden, deze toestellen bieden gebruikers volledige controle over hun binnenklimaat. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van wifi-connectiviteit, zodat ze kunnen worden bediend via een smartphone-app, wat het gemak en de gebruiksvriendelijkheid verder vergroot.

Hisense airco installateur - LEC ENERGY SOLUTIONS

Zaakvoerder, Raphaël Lerno werkte voor Hitachi / Hisense van 2013 tot 2016. Hij stond mee in voor de eerste introductie van Hisense in de Belgische markt en kent de producten uit zijn broekzak.

LEC ENERGY SOLUTIONS is niet zomaar een installateur. We zijn dé specialist in Hisense airconditioning, met een diepgaande kennis van alle modellen en hun werking. Kiezen voor LEC ENERGY SOLUTIONS betekent kiezen voor gemoedsrust. We nemen alle zorgen uit handen, van de installatie tot het onderhoud van uw Hisense airco.

98% van de klanten zou LEC ENERGY SOLUTIONS aanbevelen als Hisense installateur

LEC - Energy Solutions
4.9
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
Kelly FlorenKelly Floren
11:28 06 May 24
TimoTimo
09:20 02 Jan 24
Ik was blij met mijn airco-installatie die ik 4 jaar geleden had gedaan, behalve het feit dat het team tijdens het installeren van de airconditioning mijn grote kast moest verplaatsen, die daarbij zwaar beschadigd raakte. Ik heb maanden gewacht tot Energy Solutions hun belofte nakwam en iemand stuurde om het probleem te repareren. Uiteindelijk reageerde het bedrijf niet meer op berichten. Erg jammer, want verder werkt de airco zelf prima en was ik zelfs van plan een tweede in mijn woonkamer te plaatsen.
Luc van BokhovenLuc van Bokhoven
07:34 08 Sep 23
Top service! Professionele installatie, klantvriendelijk, goede opvolging, enorm tevreden over. Zonnepanelen en airco laten installeren.
Rudy KeymolenRudy Keymolen
16:16 06 Jun 23
Heb Airco (Daikin) laten installeren in het volledig huis, gelijkvloers tot zolder. Dit is met de bedoeling deze in de winter ook als verwarming te gebruiken. Heb hierover deskundig advies gekregen. De plaatsing zelf is zeer vlot verlopen. Alles werd netjes afgewerkt en alles werd ook netjes opgeruimd. Afspraken werden ook correct nagekomen. Op het einde nog uitleg gekregen hoe alles werkt, alsook de koppeling met WIFI. Dit bedrijf is zeker een aanrader, kortom TOP!!!
sofie mynysofie myny
09:13 06 Apr 23
Top firma. Heb aircoheaters, warmtepomp en zonnepanelen via hun. Top service. Werken netjes. Vriendelijk aangenaam personeel.
Tim CertynTim Certyn
18:00 05 May 22
Plaatsing van airconditioning (type: Hisense)in woonkamer en slaapkamers:Voorafgaande aan de plaatsing een professionele uitleg gekregen en een op maat van de klant individueel dossier met de belangrijkste speerpunten voor een efficiënte benadering van de klant zijn vragen en eisen. Ook nog de tijd en mogelijkheid gekregen om eigen accenten aan te brengen of meer informatie te krijgen over elk specifiek item.Volledige montage en installatie van buiten- en binnenunits op een dag tijd. Nauwkeurig geplaatst en met zorg voor een propere afwerking. Door de technische ploeg nadien nog een professionele uitleg gekregen over het systeem, met een handleiding om nadien alles nog eens te raadplegen en enkele tips om het systeem efficiënt te gebruiken. Vriendelijk personeel en harde werkers. Wij zijn zeer tevreden.
Sara C.Sara C.
11:29 14 Dec 21
Eindelijk terug lekker warme verwarming en warm water in m'n woonst.
Nicole Van PeteghemNicole Van Peteghem
17:50 16 Aug 21
Beste Raphael,Wij zijn zeer tevreden over onze Midea airco. Dikke proficiat ook aan jouw werkmannen. Zij hebben de airco perfect geplaatst en het geheel heel netjes afgewerkt. Als we reclame kunnen maken zullen we dat niet nalaten! Groeten, Nicole
promskepromske
08:32 12 Aug 21
Vlekkeloze installatie. Een klein euvel dat direct professioneel en in open en eerlijk overleg werd hersteld.Techniekers hebben goed werk geleverd en op het einde nog de tijd genomen om - bijna tot in de details - uit te leggen hoe de airco + controller werkt.Op het sporadisch boorwerk na heb ik eigenlijk amper gemerkt dat ze er waren.Goei gasten dus. Houden zou ik zeggen!Laura
philip stevensphilip stevens
15:09 28 Jul 21
Werken zijn uitgevoerd op afgesproken datum en tijdstip én binnen voorziene prijsofferte. Heel kwaliteitsvolle en nette uitvoering;mensen met kennis van hun stiel en met respect voor onze woning!
Beste,Gisteren is bij ons de Daikin installatie op onze slaapkamer geplaatst.Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de kwaliteit waarmee de installatie is uitgevoerd ondanks de barre weeromstandigheden .Bovendien apprecieer ik de inspanning en overleg met ons voor de start van de installatie om tot de beste oplossing te komen wat betreft esthetiek en techniek! wij zijn dan ook blij met het eindresultaat wat betreft binnen unit (geen zichtbare leidingen in onze slaapkamer) en buitenunit (goot van leidingen doorlopend op buitengevel en plaatsing op dak naar achter).Bovendien is ook de elektrische aansluiting optimaal uitgevoerd. At last but not least is de werf proper achtergelaten en heeft zelfs de uitvoerder zijn schoenen uitgedaan voor onze slaapkamer te betreden. Chapeau en bedankt.Ik werk in de nucleaire sector waar overleg voor en na een activiteit ,nauwgezetheid, veiligheid en properheid de hoogste prioriteitZijn en welke uit mijn ervaring soms weleens botst met uitvoerders in de bouwsector.Met jullie heb ik op geen enkel moment dit ervaren.Wij kijken vol verwachting uit naar een warme zomer en een frisse slaapkamer en goede nachtrust 👍👍Mvg,Naudts-Van Havere
Peter Van de VyverPeter Van de Vyver
11:49 09 Mar 21
2 slaapkamers en 1 living met airco geplaatstcompressor boven de garageAllemaal geplaatst en in werking gesteld in 1dag
js_loader

Hisense airco prijs offerte

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam