fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Samsung windfree airco kopen?

Midea breezeless

De meeste airconditioning unit hebben vier ventilatorsnelheden. Hoog, middel, laag en low noise. Door de low noise snelheid zorgen airco fabrikanten ervoor dat de airconditioning slechts 19 dBA geluid produceert. Met andere woorden fluisterstil. Maar wat gebeurt er dan met de luchtstroom

Koude lucht heeft de eigenschap dat deze naar beneden valt. Als deze lucht te koud is kan deze als toch aanvoelen. Bijgevolg speelde airco fabrikant Samsung en vervolgens ook Midea hier op in. Met zijn windfree airco concept vermijdt het een tochtgevoel bij lage ventilatorsnelheden. 

Comfortabel koelen, zonder tochtgevoel: de revolutionaire nieuwe Breezeless range maakt dit mogelijk! De moderne technologie zorgt ervoor dat de lucht geleidelijk verspreidt wordt, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreed.

Hoe werkt Midea Breezeless? Breezeless is uitgerust met een dubbele klep “TwinFlap™”. De twee tegenover elkaar liggende flappen, met 7928 microgaten, zijn ontworpen om de luchtstroom te veranderen in duizenden kleine deeltjes koele lucht, waardoor de luchtstroom wordt verzacht om het gevoel van koude luchtstoten te elimineren.

Samsung windfree
Door duizenden microgaatjes zorgt de Samsung Windfree ervoor dat u geen tochtgevoel ervaart

Midea in werking

Samsung Windfree of de Midea Breezeless airco kopen?

LEC Energy Solutions is airco installateur en plaatst Midea Breezless toestellen. Wij vatten even de voordelen van de Samsung Windfree airco voor u samen

Geen tochtgevoel

Door de duizenden microgaatjes in het frontpaneel zal de Midea Breezeless airco geen tochtgevoel creëren tijdens het op temperatuur houden van de ruimte.

Bediening via de smartphone

Door de ingebouwde WIFI module bedient u de Midea Breezeless airco via een app op de smartphone.

Ook voor verwarming

De Midea Breezeless komt altijd in warmtepomp uitvoering. Hierdoor kan u de airconditioning ook in verwarming gebruiken.

Samsung Windfree airco kopen?

Stuur ons een bericht