fbpx

Samsung windfree airco kopen?

Samsung windfree wat is dat?

De meeste airconditioning unit hebben vier ventilatorsnelheden. Hoog, middel, laag en low noise. Door de low noise snelheid zorgen airco fabrikanten ervoor dat de airconditioning slechts 19 dBA geluid produceert. Met andere woorden fluisterstil. Maar wat gebeurt er dan met de luchtstroom

Koude lucht heeft de eigenschap dat deze naar beneden valt. Als deze lucht te koud is kan deze als toch aanvoelen. Bijgevolg speelde airco fabrikant Samsung hier op in. Met zijn windfree airco concept vermijdt het een tochtgevoel bij lage ventilatorsnelheden. 

Comfortabel koelen, zonder tochtgevoel: de revolutionaire nieuwe Wind-Free™ range maakt dit mogelijk! De moderne technologie zorgt ervoor dat de lucht geleidelijk verspreidt wordt, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreed.

Hoe werkt Samsung windfree? In de Fast Cooling modus wordt op krachtige wijze de ruimte op de gewenste temperatuur gebracht. Hierna sluiten de lamellen van de unit en wordt de ‘stille lucht’ door duizenden microgaatjes de ruimte in geblazen, waardoor een comfortabel binnentemperatuur behouden blijft. 

Samsung windfree
Door duizenden microgaatjes zorgt de Samsung Windfree ervoor dat u geen tochtgevoel ervaart

Samsung windfree in werking

In deze video zie je duidelijk dat bij werking van de ventilator de ruimte tocht ondervindt. Bij de plaatsing van airconditioning zal de airco plaatser altijd de unit zo plaatsen dat dit zo veel mogelijk vermeden wordt. Echter, het is soms niet mogelijk om alle tochtverschijnselen te vermijden. En het is daar dat de Samsung windfree op inspeelt. 

Als de airco een grote koelvraag heeft zal hij zijn ventilator gebruiken. Echter, daalt het koelvermogen dan zal hij zijn ventilator tot een minimum aftoeren en zijn lucht door duizenden microgaatjes blazen. Hierdoor elimineert de Samsung Windfree alle tochtgevoel. Wil jij een Samsung Windfree airco kopen? Bekijk dan zeker eerst onderstaand filmpje dewelke de werking van de Samsung Windfree mooi verduidelijkt.

Samsung Windfree airco kopen?

LEC Energy Solutions is airco installateur en plaatst Samsung Windfree toestellen. Wij vatten even de voordelen van de Samsung Windfree airco voor u samen.

Geen tochtgevoel

Door de duizenden microgaatjes in het frontpaneel zal de Samsung Windfree airco geen tochtgevoel creëren tijdens het op temperatuur houden van de ruimte.

Bediening via de smartphone

Door de ingebouwde WIFI module bedient u de Samsung Windfree airco via een app op de smartphone.

Ook voor verwarming

De Samsung Windfree komt altijd in warmtepomp uitvoering. Hierdoor kan u de airconditioning ook in verwarming gebruiken.

Samsung Windfree airco kopen?

Stuur ons een bericht