fbpx

Toshiba Haori Airco kopen?

Toshiba Haori Airco kopen?

Toshiba Haori wat is dat?

De Haori is erg geschikt voor thuis; in de slaapkamer, woonkamer of wat te denken van de zolderkamer die in de zomer te heet en in de winter ijskoud wordt? Maar ook op kantoor kan de Haori prima worden toegepast voor een productief binnenklimaat. Dankzij de vele, innovatieve functies zoals de speciale HaDa Care uitblaastechniek, het instelbare uitblaaspatroon met verticale en horizontale uitblaaslamellen en de fluisterstille werking past de Haori zich ook helemaal aan aan jouw wensen op het gebied van comfort. Multi-inzetbaar Wil je meer dan één ruimte koelen of verwarmen? De Haori laat< zich ook eenvoudig combineren met een TOSHIBA multi-splitbuitendeel. Dat betekent één buitendeel (bijvoorbeeld op je dak of aan de muur) waar je tot wel vijf Haori binnendelen op kunt aansluiten. Zo zit iedereen er comfortabel bij.

Toshiba Haori airco kopen?
Toshiba Haori airco kopen?

Toshiba Ultra Pure filter en plasma loniser

Stof, pollen, bacteriën en virussen vervuilen de lucht in een
ruimte en verminderen het gevoel van comfort. Voor mensen met een zwakke gezondheid, luchtwegproblemen of allergieën is het van extra belang dat deze deeltjes zo min mogelijk aanwezig zijn in de lucht. De Plasma Ioniser reinigt de lucht van deze vervuilende deeltjes. Samen met het TOSHIBA Haori Ultra Pure filter garandeert de Haori schone lucht en een comfortabel en gezond binnenklimaat.
Naast dit uitgekiende filtersysteem beschikt de Haori ook nog over een zogenaamde magic coil. Deze coating zorgt ervoor dat vuil en vocht zich niet ophoopt in het inwendige van de airco. Dat draagt bij aan de luchtkwaliteit en garandeert een lange levensduur!

Toshiba Haori airco kopen?

Gebruiksvriendelijkheid van de Haori

Standaard wordt de Haori geleverd met een gebruiksvriendelijke, strak vormgegeven infraroodbediening. Deze klikt gemakkelijk op de muurhouder dankzij de magneetbevestiging. Door het grote, verlichte scherm zijn de instellingen goed af te lezen en is bediening een fluitje van een cent. Dankzij de ingebouwde wifimodule bedien je de Haori ook eenvoudig via je smartphone of via je smarthomespeaker Google Assistant of Amazon Alexa. Middels een overzichtelijke app is het energieverbruik van de Haori te monitoren (alleen in single-split uitvoering)

Kiezen voor Toshiba betekent kiezen voor betrouwbaarheid

TOSHIBA behoort wereldwijd tot de meest toonaangevende producenten van airconditioners en warmtepompen. Door TOSHIBA worden vele miljoenen airconditioners per jaar gemaakt. Door decennialange ervaring met het produceren en ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige airconditioners heeft TOSHIBA een ‘Japans oog’ voor wat echt belangrijk is: Betrouwbare apparatuur waar je op kunt rekenen. De keuze voor een TOSHIBA airconditioner is dan ook een keuze voor vele jaren.

Minder tochtgevoel

Door de hada care is de vorm en positie van de uitblaaslamel optimaal zodat de Haori airco minder tochtgevoel creëert tijdens het op temperatuur houden van de ruimte.

Bediening via de smartphone

Door de ingebouwde WIFI module bedient u de Haori airco via een app op de smartphone.

Ook voor verwarming

De Haori komt altijd in warmtepomp uitvoering. Hierdoor kan u de airconditioning ook in verwarming gebruiken.

Toshiba Haori airco kopen?

Stuur ons een bericht