fbpx

Cool-Fit

Cool-Fit, al voorgeïsoleerd 3-in-1 leidingsysteem voor gekoeld water!

Cool-Fit

COOL-FIT 2.0 is een steunpilaar in de productseries van GF Piping Systems. Het is een kunststof leidingensysteem voor gekoeld water, dat geen last heeft van de vorming van condens en dat gegarandeerd niet corrodeert. De korte installatietijd en de hoge energie-efficiëntie maken dit van systeem een goede optie voor eigenaars van gebouwen, aannemers, installateurs en ontwerpers als onderdeel van commerciële of woningbouw, datacenters en proceskoel toepassingen.

 
Cool-fit

Waarom Cool-Fit?

30% betere energie-efficiëntie

Het innovatieve kunststof ontwerp van het systeem minimaliseert drukverlies en houdt thermische geleidbaarheid laag voor meer energie-efficiëntie dan alternatieven met metalen leidingen. Door de slagvaste, perfect dampdichte buitenmantel blijft de isolatie over de gehele levensduur verzekerd.

50% snellere installatie

De innovatieve 3-in-1 combinatie leiding, isolatie en buitenmantel, gekoppeld met elektrolasverbindingen halveert de installatietijd, waardoor doorlooptijd op locatie en arbeidskosten worden verminderd.

100% corrosievrij

COOL-FIT 2.0 is volledig beschermd tegen condens- en corrosievorming. Er is slechts minimaal onderhoud nodig en het is ideaal voor (industriële) koeltoepassingen.

Minimale impact op het milieu

COOL-FIT 2.0 minimaliseert de CO2-emissie en vermindert energieverlies met gemiddeld 30% vergeleken met metalen leidingsystemen die achteraf zijn geïsoleerd met op rubber gebaseerd schuim.

Hoe werkt het?

Cool-Fit prijs offerte

Stuur ons een bericht