fbpx

Daikin J&E hall

Daikin J&E hall is van origine Japans. Met zijn productie eenheid in Oostende is Daikin een belangrijke Belgische werkgever. 

Daikin J&E hall

J & E Hall is een van ’s werelds meest vooraanstaande leveranciers van koeloplossingen. We ontwikkelen al meer dan 120 jaar koeltechnologie en kunnen wereldwijd een beroep doen op ongeëvenaarde expertise en geavanceerde productiemogelijkheden. Dit stelt ons in staat om een naadloos geïntegreerde enkele leveringsbron aan te bieden en de complete end-to-end service te leveren, van ontwerp en fabricage tot installatie, onderhoud en doorlopende ondersteuning. Als lid van de Daikin-groep zetten we ons geruststellend in voor innovatie en het milieu. Als zodanig stellen onze product- en serviceportfolio’s voortdurend de norm voor kwaliteit, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie.

Daikin J&E hall

Bovendien hebben we als markt leidende organisatie onze activiteiten opgebouwd rond vijf klant gestuurde bedrijfsonderdelen. Hierdoor kunnen we ons zorgvuldig concentreren op koeling voor processystemen, inclusief op maat gemaakte koelsystemen; Installatie en service; Mariene systemen; Ondersteuning voor commerciële en industriële producten en reserveonderdelen om een serviceniveau te bieden dat ongeëvenaard is binnen de door ons gekozen markten.

Daikin J&E hall history

120 jaar expertise op het gebied van koeling De lange geschiedenis van J&E Hall gaat terug tot 1785 toen John Hall zijn eenmanswerkplaats begon in Dartford, Kent. Het bedrijf werd al snel bekend door de fabricage van stoommachines en kanonwagens die naar Europa en Azië werden geëxporteerd. Pas aan het einde van de 19e eeuw vervaardigde J & E Hall de koudeluchtmachine waarmee het bedrijf zijn reputatie kreeg op het gebied van koelinnovatie die vandaag de dag nog steeds bestaat.

Daikin J&E hall

In 1886 werd in The Times gemeld dat de eerste koudeluchtmachines van J & E Hall 30.000 schapenvleeskarkassen bevroor die van de Falklandeilanden naar het VK werden verscheept. J & E Hall ontwierp de eerste tweetraps kooldioxide-compressor in 1886 en leverde al in 1910 koelapparatuur aan het National Skating Palace. Vandaag de dag blijven we onze oplossingen en onze mensen op dezelfde innovatieve manier ontwikkelen. Met meer dan 120 jaar expertise op het gebied van koeling, zijn we trots op ons verleden en kijken we uit naar onze toekomst.

Daikin J&E hall condensorunit

Daikin’s commerciële condensorunits zijn perfect geschikt voor gebruik in koude opslagruimtes, tavernes, hotels, slagerijen, bakkerijen en andere toepassingen waarbij een betrouwbare koeling op een middelhoge temperatuur van cruciaal belang is. De JEHCCU- en JEHSCU-reeksen plugin condensorunits van Daikin zijn de
perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een compact en scherp geprijsd systeem. Hoog energierendement, met een omgevingstemperatuurbereik tussen -15°C en +43°C. De Daikin-condensorkits zijn geschikt voor koelmiddelen R-407F, R-407A, R-404A, R-134a en de nieuwste koelmiddelen met laag GWP, R-448A en R-449Abespaard op de energiekosten.

Daikin J&E hall

Een snelle montage, eenvoudige hantering en een energiezuinig ontwerp zorgen voor lage investerings- en bedrijfskosten opnieuw ontworpen met het oog op een compact, uiterst licht en gemakkelijk toegankelijk design voor een eenvoudige installatie en onderhoud. Dankzij een geoptimaliseerd concept en een verbeterde geluidsisolatie zijn deze units ideaal voor een stedelijke omgeving, meer bepaald in residentiële wijken.

Daikin airco

Speciaal ontworpen voor toepassingen met kleine koelcapaciteit voor kleine winkels (bijv. bakkerijen of slagerijen), koude opslagruimtes, flessenkoelers en vitrinekasten. Lichtgewicht met compacte afmetingen, voor kleine winkels in stadscentra. Alle componenten zijn eenvoudig toegankelijk, voor een snel en eenvoudig onderhoud. Ideaal voor toepassingen in een stedelijke omgeving: dankzij een perfecte geluidsisolatie en een lage geluidsemissie tijdens bedrijf zijn deze units bijzonder stil. Het geoptimaliseerde compressorbereik en de grotere condensoroppervlakte zorgen voor een hoger energierendement. De betrouwbaarheid wordt gegarandeerd door hoogkwalitatieve
componenten en productieprocessen. Dankzij de microkanaal-warmtewisselaartechnologie kan de hoeveelheid koelmiddel in het systeem worden verlaagd, waardoor de milieu-impact tot het minimum wordt beperkt

Daikin Airco in beeld

Als volledige dochteronderneming van Daikin Industries Limited, staat Daikin Europe N.V. (DENV) in voor de administratie, ontwikkeling, assemblage en verkoop van Daikin in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Ons hoofdkwartier is in Oostende, België, gevestigd en we hebben Europese productiefaciliteiten in Plzen en Brno, Tsjechië, Güglingen, Duitsland en Hendek, Turkije.

Vandaag heeft de Daikin Europe-groep een krachtig verkoopnetwerk van 17 filialen, 4 verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkoopcontacten in meer dan 50 landen in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA),

Daikin J&E Hall offerte

Stuur ons een bericht