fbpx

Daikin Wandmodel Stylish Airco

Daikin wandmodel Stylish airco is van origine Japans. Met zijn productie eenheid in Oostende is Daikin een belangrijke Belgische werkgever. 

Daikin Wandmodel Stylish Airco

Daikin Stylish airco is geïnspireerd door zijn voorgangers, Daikin Emura en Ururu Sarara. Dit model won de Good Design Award voor zijn innovatieve vormgeving en functionele mogelijkheden. Met deze prijs krijgt Stylish ook erkenning als de nieuwe norm inzake comfort en energie-efficiëntie in de HVAC-R industrie.

Bekroond ontwerp

Daikin wandmodel Stylish airco is, in navolging van zijn voorgangers Daikin Emura en Ururu Sarara, bekroond met de Good Design Award door zijn innovatieve look en functionaliteit. Met deze award wordt Stylish ook beloond omwille van de bereikte nieuwe normen op het vlak van comfort en energie in de HVAC-R-sector. Stylish heeft een IF design award en Reddot Product Design Award gewonnen voor zijn innovatieve ontwerp. Deze awards zijn twee van de meest prestigieuze en grootste designwedstrijden ter wereld.

Daikin Wandmodel Stylish Airco

Daikin Stylish is beschikbaar in 4 kleuren

Kleur Zilver
Click Here
Kleur Zwarthout
Click Here
Kleur Wit
Click Here
Kleur Zwart
Click Here
Previous
Next

Daikin Stylish - Het coanda-effect

Het coanda-effect optimaliseert de luchtstroom voor een comfortabele klimaat. Met speciaal ontworpen lamellen is er een gerichtere luchtstroom en een betere temperatuurverdeling in de volledige ruimte!

Daikin Wandmodel Stylish Airco

Gecontroleerde Vochtigheid - Stabiele Kamertemperatuur

Daikin wandmodel Stylish airco gebruikt verschillende instellingen om de ventilator en de compressoren automatisch af te stellen en zo het juiste evenwicht te vinden tussen temperatuur en vochtigheid in een ruimte.

Daikin

Daikin wandmodel Stylish airco gebruikt een intelligente thermische sensor om de oppervlaktetemperatuur van een kamer te meten door deze in een raster van 64 verschillende vierkanten te verdelen. Na het bepalen van de huidige kamertemperatuur, verdeelt de rastersensor de lucht gelijkmatig over heel de kamer alvorens over te schakelen op een luchtstroompatroon dat gericht warme of koude lucht naar de vereiste zones stuurt.

Intelligente klimaatregeling

U kunt de Daikin Stylish airco beheren met uw smartphone. Gewoon verbinding maken via wifi en met de app Daikin Online Controller kunt u uw perfecte klimaat creëren.

Daikin Wandmodel Perfera Airco

Daikin Airco in beeld

Als volledige dochteronderneming van Daikin Industries Limited, staat Daikin Europe N.V. (DENV) in voor de administratie, ontwikkeling, assemblage en verkoop van Daikin in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Ons hoofdkwartier is in Oostende, België, gevestigd en we hebben Europese productiefaciliteiten in Plzen en Brno, Tsjechië, Güglingen, Duitsland en Hendek, Turkije.

Vandaag heeft de Daikin Europe-groep een krachtig verkoopnetwerk van 17 filialen, 4 verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkoopcontacten in meer dan 50 landen in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA),

Daikin Stylish airco prijs offerte

Stuur ons een bericht