fbpx

Daikin Zanotti

Daikin Zanotti is van origine Japans. Met zijn productie eenheid in Oostende is Daikin een belangrijke Belgische werkgever. 

Daikin Zanotti Monoblock

Door de F-gasverordening zullen bestaande installaties op termijn vervangen
of omgezet worden, waarbij er gebruik moet worden gemaakt van alternatieve
koelmiddelen met een lage GWP-waarde.
Daikin heeft daarom haar Monoblock gamma al uitgebreid met een reeks op propaan  een natuurlijk koudemiddel met een GWP = 3 – waarmee de klanten een oplossing krijgen die ontzettend duurzaam en klaar is voor de toekomst.

Daikin Zanotti

Deze reeks is beschikbaar als wand- of plafondmodel in 10 groottes (met
vermogens van 0,87kW tot 5,82kW) voor zowel koelcel als vriescel toepassingen.
Bovendien biedt het dankzij zijn compacte behuizing een eenvoudige
vervanging in combinatie met een lage GWP.

Daikin Zanotti - United in cold

Daikin kan door de overname van Zanotti een uitgebreid assortiment koel- en vriestoepassingen aanbieden, dat alle aspecten van de ‘cold chain’ omvat. Het brede productassortiment van Zanotti voor industriële koeltoepassingen omvat talrijke koelinstallaties voor restaurants, supermarkten en distributiecentra.

Naast luchtbehandelingssystemen voor het rijpen van kaas en salami alsmede wijnconservering en veredeling, omvat het aanbod tevens koelinstallaties voor graan- en zaadsilo’s. Naast oplossingen voor industriële koeltoepassingen biedt Zanotti ook een uitgebreid assortiment voor transport en industriekoeling in de levensmiddelenindustrie, cleanrooms, schaatsbanen, etc.

Daikin Zanotti

Daikin Zanotti bi-block split

De ruimtebesparende Split-oplossing. Geschikt voor kleine tot middelgrote koelruimtes. Zeer snelle montage. Ruimtebesparende verdamper kan direct onder het plafond worden gemonteerd. Condensingunit kan op maximaal 10 meter afstand worden gemonteerd. Optimale verhouding tussen benodigde ruimte en prestaties. Automatisch alarmsysteem voor melding van verontreinigde condensor.

Daikin Zanotti de ultieme oplossing

Zanotti produceert een breed scala aan koel- en vriessystemen. Het omvat met name monoblock en bi-block systemen voor elke capaciteitsbehoefte, alsmede condensors en racks voor afzonderlijke of meerdere gebruikers. Deze systemen worden gebruikt in restaurants, supermarkten en zelfbedieningswarenhuizen, distributiecentra en bedrijven die verse levensmiddelen opslaan en verwerken.

koeltechnieken waasland

Zanotti biedt speciale systemen en oplossingen voor de traditionele levensmiddelenverwerking op kleine schaal, zoals voor het rijpen van kaas en salami, alsmede voor wijnconservering en -veredeling. Het assortiment wordt verder uitgebreid met koelsystemen voor graan- en zaadsilo’s

Waarom kiezen voor Daikin koel- en vriessystemen?

Hoog rendement oplossingen die passen bij uw koel- en/of vriesbehoeften. Met de overname van Zanotti breiden we ons productaanbod uit en kunnen we aan alle eisen op het gebied van koudetechniek voldoen. Voor allerlei commerciële en industriële
toepassingen. Innovatieve en betrouwbare VRV technologie: bewezen en getest voor ZEAS en Conveni-Pack.

Voldoet aan nieuwe F-gassenverordening (R-410A). Bewezen koel- en vriestechniek met meer dan 3.000 R-410A installaties in het veld in Europa. Geschikt voor plaatsing in woonwijken door compacte afmetingen en laag geluidsniveau.

Daikin Airco in beeld

Als volledige dochteronderneming van Daikin Industries Limited, staat Daikin Europe N.V. (DENV) in voor de administratie, ontwikkeling, assemblage en verkoop van Daikin in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Ons hoofdkwartier is in Oostende, België, gevestigd en we hebben Europese productiefaciliteiten in Plzen en Brno, Tsjechië, Güglingen, Duitsland en Hendek, Turkije.

Vandaag heeft de Daikin Europe-groep een krachtig verkoopnetwerk van 17 filialen, 4 verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkoopcontacten in meer dan 50 landen in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA),

Daikin Stylish airco prijs offerte

Stuur ons een bericht