fbpx

Daikin Zeas

Daikin Zeas is van origine Japans. Met zijn productie eenheid in Oostende is Daikin een belangrijke Belgische werkgever. 

Daikin Zeas - mini

Eén model voor alle applicaties met een verdampingstemperatuur vanaf -45°C tot 10°C. De ideale oplossing voor koel- en vriestoepassingen met variabele belasting en hoge vereisten inzake energierendement. Vooral geschikt voor supermarkten, koel-/vriesmeubels en -cellen. DC-inverter scrol compressor met besparingsfunctie leidt tot een hoger energierendement en betrouwbare prestatie. Verlaagde CO2 uitstoot dankzij het gebruik van R-410A koudemiddel en een laag energieverbruik.

Daikin Zeas

Daikin Zeas - multi

Koeloplossing voor toepassingen van middelgrote tot grote omvang, met bewezen VRV-technologie. Eén model voor alle applicaties met een verdampingstemperatuur vanaf -45°C tot 10°C. De ideale oplossing voor koel- en vriestoepassingen met variabele belasting en hoge vereisten inzake energierendement. Vooral geschikt voor supermarkten, koel-/vriesmeubels en/of -cellen. DC-inverter scrol compressor met besparingsfunctie leidt tot een hoger energierendement en betrouwbare prestatie.

Daikin Zeas

Verlaagde CO2 uitstoot dankzij het gebruik van R-410A koudemiddel en een laag energieverbruik. In de fabriek getest en vooraf geprogrammeerd zodat de installatie en ingebruikneming snel en makkelijk is. Makkelijker te installeren dankzij de beperkte afmeting. VRV-technologie voor een flexibel toepassingsgebied. Laag geluidsniveau, inclusief “nachtstand”. Voor beperkte vriescapaciteit kunnen ZEAS-systemen worden aangesloten op een booster unit. Meervoudige combinatie (2x 15 pk of 2x 20 pk) voor minder leidingwerk en kortere installatietijd.

Daikin Zeas

Waarom kiezen voor Conveni-Pack?

Conveni-Pack is voorzien van een inverter scrollcompressor. Door deze technologie wordt tot wel 100% van de warmte, die wordt onttrokken aan koel- en/of vriesvitrines in supermarkten, hergebruikt voor het verwarmen van de winkelruimte, zonder extra kosten (warmteterugwinning). Hierdoor kan tot 60% worden
bespaard op de energiekosten.

Daikin Zeas

Tot 40% energiebesparing dankzij intelligente energiebenutting In de koudste perioden van het jaar wordt de totale afvalwarmte van de levensmiddelenkoeling teruggewonnen en hergebruikt voor de verwarming van de ruimte. Tot 60% lagere energiekosten per jaar In combinatie met de geoptimaliseerde regelingen en de inverter-compressortechniek kan het Conveni-Pack systeem zelfs besparingen tot wel 60% van de energiekosten per jaar realiseren.

Daikin Zeas
Daikin Zeas
Daikin Zeas

Compacte oplossing Gering benodigd vloeroppervlak. Minder pijpleidingen nodig.
Flexibel systeem voor een groot aantal verschillende toepassingen Kan met alle gangbare koelingen worden verbonden en met een uitgebreid assortiment aan binnen delen voor klimaatbeheersing worden gecombineerd, om te voldoen aan alle eisen van het bedrijf. Ideale klimaatbeheersingsoplossing, ook voor kleinere bedrijven en tankstations.

Stille werking Verbeterde akoestiek dankzij nachtbedrijfmodus, inverterregeling en invertergeregelde ventilatoren met geoptimaliseerde bladen en roosters. 5,6 m2 Airconditioning LT1 koelen/vriezen MT koelen/vriezen Conveni-Pack 2,2 m2 60% kleiner vloeroppervlak Zeer compacte vormgeving Eenvoudig te monteren, zelfs in kleine ruimtes. Compacte afmetingen (klein opstelvlak) en laag gewicht.

Daikin Airco in beeld

Als volledige dochteronderneming van Daikin Industries Limited, staat Daikin Europe N.V. (DENV) in voor de administratie, ontwikkeling, assemblage en verkoop van Daikin in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Ons hoofdkwartier is in Oostende, België, gevestigd en we hebben Europese productiefaciliteiten in Plzen en Brno, Tsjechië, Güglingen, Duitsland en Hendek, Turkije.

Vandaag heeft de Daikin Europe-groep een krachtig verkoopnetwerk van 17 filialen, 4 verkoopkantoren en een heel netwerk van onafhankelijke verdelers en verkoopcontacten in meer dan 50 landen in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA),

Daikin Stylish airco prijs offerte

Stuur ons een bericht