fbpx

Hisense New Comfort Airco

Hisense New Comfort Airco is het snelst verkocht product in de Benelux. En met reden. Wie zegt dat een hoge kwaliteit en een lagere prijs niet samen gaan? Hisense bewijst dat het kan!

Hisense New Comfort Airco

Hisense room-airconditioners bieden een veelvoud van toepassingsmogelijkheden in uw woning. Een modern en stijlvol design zorgt op elk gewenst moment voor de juiste temperatuur. Door het gebruik van het nieuwe koudemiddel R32 bent u ook eens heel milieubewust en duurzaam bezig.

Hisense New Comfort Airco

De ultra moderne wandunit New Comfort van Hisense is voorzien van WIFI connectie, waardoor je nu via de smartphone, tablet of computer je airconditioning op afstand kan bedienen. 

Hisense New Comfort Airco

De New Comfort is zowel met een bedrade als een infrarood bediening te leveren en is uitgerust met een potentiaal vrij contact. Door de aanwezigheid van de unieke slaapmodus, houdt de New Comfort unit tevens je slaapkamer op de meest comfortabele temperatuur. Energielabel A++ garandeert je een energiezuinige airconditioning en is met 19 dB(A) fluisterstil.

Hisense New Comfort Airco- Koelen en verwarmen

Hisense-airconditioningsystemen hebben een condensatiedrukregeling
en een gegarandeerde werking van de koeling zelfs bij -15 °C. Verwarmen
is mogelijk bij -20 °C*. De bovenste toepassingsgrenzen voor verwarmen/
koelen liggen op 24 °C / 43 °C*.

Hisense New Comfort Airco - Afkoelingsbescherming

In de verwarmingsstand bieden de Hisense-airconditioners de functie
afkoelingsbescherming. Als ruimten in de winter niet regelmatig worden
gebruikt, verhindert de zogenaamde 8 °C-functie dat de ruimten te ver
afkoelen. Tegelijkertijd wordt de daaraan gerelateerde vochtigheid
vermeden.

Hisense New Comfort - Stilte

Hisense-binnenunits hebben een super stille nachtstand. Het geluidsdrukniveau wordt respectievelijk gereduceerd tot 18 dB(A) en 19 dB(A)
bij de modellen Energy Pro en New Comfort R32.

Hisense New Comfort Airco

Hisense New Comfort- Hoge efficiëntie

Door de toepassing van hoogwaardige onderdelen, gecombineerd
met de modernste besturingstechniek en een geoptimaliseerde
luchtstroom, wordt een hoge energie-efficiëntie bereikt. Een besparing tot 30% van de bedrijfskosten in vergelijking met conventionele systemen.

Hisense New Comfort Airco

Besturing met tablet en smartphone

Met de “slimme besturing” en uw eigen smartphone (iOS of Android) kunt u
als gebruiker de Hisense room-airconditioner gemakkelijk bedienen. Bestuur uw airconditioningsysteem gemakkelijk met uw smartphone, waar u ook bent. De Hisense “Hi-Smart Life”-app is eenvoudig te bedienen. Met de intuïtieve interface is het mogelijk de airconditioner vanaf elke plaats te besturen. De Hi-Smart Life-app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Hisense in beeld

Hisense is sterk aan zijn imago aan het werken in Europa. Dit door verschillende sponsoring. In landen zoals Italië, Frankrijk, Groot Britannië, Duitsland, Nederland hoeft Hisense weinig uitleg. Maar in België is Hisense vrij onbekend. Daarom probeert men het merk Hisense extra in de verf te zetten tijdens enkele internationale sporten. 

Hisense New Comfort Airco prijs offerte

Stuur ons een bericht