fbpx

Smappee EV Base kopen

Alles wat u moet weten over Smappee EV Base kopen!

Waarom een Smappee EV Base kopen?

De dynamisch load-balancing van Smappee maximaliseert het gebruik van zonne-energie voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag. Dankzij de unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseer je jouw zelfvoorziening en bespaar je kosten. Ondertussen zorgt de autonome beveiliging tegen overbelasting van Smappee ervoor dat het systeem van jouw gebouw binnen zijn vermogensgrens blijft. Zelfs met de extra vraag van elektrische auto’s die laden, zijn er geen dure aanpassingen aan de elektriciteitsinstallatie nodig.

laadpaal kopen hamme

Smappee EV Base kopen -Smappee EV-laadoplossingen.

 • De slimste laadoplossing voor thuis en op parkings.
 • Zelfvoorziening en autonome overbelastingsbeveiliging.
 • Real-time en historisch inzicht in laadkosten.
 • Prioritair laden en meerdere tarieven.
 • Elegant design, sfeervolle verlichting.
 • Combineer met Smappee energiebeheersysteem.
 • Gemakkelijke installatie en weinig onderhoud.

Smappee EV Base kopen/ eenvoudig laden voor EV-bestuurders.

Smappee EV base kopen

De laadpalen van de Smappee EV Line hebben een laadvermogen van 3,7 tot 22 kW per laadpunt (1- of 3-fase) en laadmodus 3 (IEC 61851) en zijn geschikt voor elke EV en elke elektrische installatie. Dankzij de optie voor vaste laadkabels (type 2) kan je meteen na aankomst starten met laden. Plug jouw wagen in, swipe met RFID of scan de QR-code om te starten met laden. Bovendien krijg je met de Smappee App real-time inzicht in jouw laadproces en -gegevens.

Inzicht en controle voor beheer van laadpleinen.

Via het Dashboard krijgen beheerders van laadpleinen een diepgaand overzicht van de laadsessies, kosten en opbrengsten per laadpunt. Zo kun je eenvoudig de laadinkomsten beheren door tot op gebruikersniveau verschillende tarieven en prioriteiten toe te passen. Kies Smappee CPO services voor een eenvoudige alles-in-één betaaloplossing of werk samen met een externe CPO.

Smappee EV Wall kopen

Smappee EV Base kopen -Gemakkelijk te installeren.

De Smappee EV Line laadpaal is een alles-in-één laadoplossing. De Smappee EV Base kan in slec

hts enkele uren geïnstalleerd en operationeel zijn en de EV Wall wordt zelfs in minder dan een uur geïnstalleerd. Dankzij het geïntegreerde led-licht is bijkomende bekabeling voor de verlichting van de parking of garage niet nodig. Het geïntegreerde differentieel maakt een extra schakelpaneel overbodig.

Smappee EV Base kopen - Slim snelladen.

Wil je snelladen toevoegen aan je laadplein? Smappee EV Base Ultra is snel, slim en compact. Hij is uitgevoerd in het bekroonde EV Line ontwerp en biedt laden met een continu vermogen van 160 kW terwijl je elektrische infrastructuur binnen zijn grenzen blijft. In combinatie met EV Base of EV Wall biedt hij het meest energie-efficiënte laadproces op de markt.

Smappee EV Base kopen/ onderdeel van het Smappee-ecosysteem.

De laadoplossingen van Smappee kan je eenvoudig integreren met het slimme energiebeheersysteem voor gebouwen (BEMS) van Smappee. Op die manier krijg je niet alleen laadgegevens, maar ook diepgaand inzicht in en controle over het energieverbruik en de energiestromen in je gebouw, voor een optimale energie-efficiëntie en maximaal zelfverbruik.

Veilig en efficiënt opladen aan de laadpaal thuis: 6 voordelen op een rij

 1. Heb je een laadpaal thuis, dan valt het risico op oververhitting of een versleten stopcontact weg. Laadpalen zijn speciaal ontworpen om méér vermogen te leveren zonder te verhitten.  
 2. Een thuislaadpaal is aangesloten op een eigen beschermde stroomkring aan het begin van je elektrische installatie. Doordat er geen kunstmatige stroombeperking nodig is, laadt de wagen aan een laadpaal een pak efficiënter op dan aan het stopcontact. 
 3. Wat een laadpaal thuis helemaal aantrekkelijk maakt, is de kostprijs van het opladen: je eigen stroom is immers een pak goedkoper dan die aan een openbare laadpaal. Heb je ook nog eens zonnepanelen op je dak? Dan laadt de energie van de zon je wagen zelfs kosteloos op.  
 4. Het laden van een elektrisch voertuig neemt een kwart van alle beschikbare stroom in beslag. Met een laadpaal kan je het opladen van je auto makkelijk instellen. Laadpalen detecteren of er andere toestellen op dat moment veel verbruiken en kunnen het eigen vermogen wat lager zetten. Je kan ervoor zorgen dat ze enkel ’s nachts opladen. Je kan het laadverbruik raadplegen via het internet, en ze bieden nog andere slimme functies voor het gebruiksgemak.
 5. Het laden via een normale stekker kan voor kortsluiting zorgen en is helemaal niet veilig. Daarom gebruiken wij speciale stekkers waarmee dat niet zal gebeuren.
 6. Onze laadpalen hebben ook een ingebouwde overspanningsbeveiliging bij blikseminslag. Een inslag van de bliksem kan, zonder die beveiliging, uw auto volledig kapot maken, maar bij ons dus niet!
Smappee EV Base kopen

Waarom thuis een laadpaal installeren?

Zowat alle elektrische voertuigen kunnen via het klassieke stopcontact worden opgeladen. Een laadpaal installeren bij je thuis lijkt dus op het eerste gezicht overbodig. En toch: er zijn drie goede redenen waarom het net zo’n goed idee is:

 • Om te beginnen is het thuis opladen van je elektrische wagen tot wel vier keer goedkoper dan wanneer je een openbare laadpaal een bezoekje brengt.
 • Daarnaast gaat het opladen van je elektrische auto twee tot vier keer sneller dan via een gewoon stopcontact in je garage. Een laadpaal voor een elektrische auto heeft namelijk een hogere stroomsterke. In mensentaal: er kan per seconde meer elektriciteit worden doorgevoerd.
 • En minstens net zo belangrijk: het is een pak veiliger dan wanneer je via het goede oude stopcontact werkt. Da’s op zich ook vrij logisch. De hoeveelheid elektriciteit die het opladen van je elektrische auto vraagt is namelijk totaal niet te vergelijken met het opladen van je smartphone of het gebruik van de wasmachine . Laden via een simpel stopcontact zorgt dus voor extra risico op oververhitting van de kabels. En dat kan vervolgens een kortsluiting en zelfs een brand veroorzaken.

Smappee EV Base kopen

Kantoren, horeca of retail: zodra je een of meerdere zakelijke laadstations installeert, heb je inzicht, beheer en betalingsmogelijkheden nodig. De bekroonde Smappee EV Base biedt dat en meer. Smappee’s technologie voor energiebeheer biedt meer energie-efficiëntie, zelfvoorziening en dynamische load-balancing van je laadpark en de rest van je terrein.

Smappee EV Base kopen

Met de dynamisch load-balancing van Smappee kun je eenvoudig het gebruik van zonne-energie maximaliseren voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag. Hierdoor optimaliseer je jouw zelfvoorziening en bespaar je kosten. Als er geen zonne-energie beschikbaar is houdt Smappee rekening met variabele en capaciteitstarieven om de auto’s met de goedkoopste energie op te laden en je pieken in verbruik onder controle te houden.

De autonome beveiliging tegen overbelasting van Smappee zorgt er voor dat het systeem van je gebouw binnen de vermogensgrens blijft. Zelfs met de extra vraag van opladende elektrische auto’s zijn er geen dure aanpassingen aan jouw elektriciteitsinstallatie nodig.

Subdidies laadpaal

Het aantal laadpalen in België moet omhoog wil men in 2026 overgaan tot elektrisch rijden voor het grote publiek. Hiervoor heeft de overheid een subsidieplan in het leven geroepen. 

Particuliere subsidie

De particuliere klanten genieten van 45% belastingsaftrek op de factuur van hun laadpaal infrastructuur met een plafondbedrag van 1500 euro en dit tot eind 2022. Voorwaarde is dat de laadpaal intelligent kan laden.
Airco nerd

Onderneming subsidie

Bedrijven genieten van een verhoogde belastingsaftrek van 200% van hun investeringen in hun laadpark. De laadpaal moet publiekelijk gezet worden. Voor meer voorwaarden en uw laadpark helpen wij u graag verder.
Smappee EV Base kopen

Laadpaal Smappee uitleg

De dynamische load balancing-technologie van Smappee zorgt ervoor dat 100% van de opgewekte zonne-energie wordt gebruikt in plaats van overtollige energie terug te leveren aan het net. Smappee kan de energiestromen binnen het gebouw op de meest optimale manier sturen. Rekening houdend met je zonne-energie en het gebruik van batterijen, slimme apparaten, elektrische voertuigen en slimme energiebeheerplatforms. Om deze technologie mogelijk te maken. Moet Smappee kunnen communiceren met de cloud. Gebruikers die hun autoverbruik op een slimme manier willen optimaliseren. Hebben dus een Smappee Infinity-opstelling nodig met een Smappee Genius als communicatiemodule.

Ten eerste kunnen gebruikers alle apparaten en diensten van derden bedienen die deel uitmaken van het Works with Smappee-ecosysteem. Ze kunnen autolaadstations, thermostaten en batterijopslagsystemen als slim apparaat toevoegen aan de Smappee-app. Ten tweede biedt Smappee add-ons die bedieningsopties ontgrendelen. De Smappee Switch, onze gebruiksvriendelijke slimme stekker, vertelt je niet alleen precies hoeveel je aangesloten apparaten verbruiken, maar schakelt ze ook op afstand, intelligent en betrouwbaar uit. Een andere add-on is de Smappee Output-module. Hiermee kunnen apparaten op afstand worden bediend die ofwel rechtstreeks worden gevoed (max. 5 A schakelvermogen) of een stroomonderbreker bedienen (een- of driefasen) om apparaten met een hoog vermogen te sturen, b.v. een motor, EV-laadstation, warmwaterboiler. 

Wat onderscheidt Smappee van andere laadpalen?

De laadpalen van de Smappee EV Line zijn de perfecte mix van intelligentie en schoonheid. Ze zijn voorzien van autonome overbelastingsbeveiliging en bieden optimaal eigenverbruik aan. Via de Smappee App en Dashboard krijg je een gedetailleerd inzicht in het laadproces en de in de kosten. Dat is écht slim autoladen! Geniet van het strak design en de ingebouwde LED-verlichting die perfect integreert in residentiële en zakelijke omgevingen. Bepaal de look en stel elke functionaliteit in naar wens, zoals flexibele tarifering en betaling via QR-code of laadkaart. 

Met de EV Line haal je de toekomst in huis. Geniet van draadloze updates en breid de laadoplossingen makkelijk uit met de rest van het Smappee-ecosysteem.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

Koeltechnieken Waasland

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

Smappee een Belgisch bedrijf?

Smappee is een bekroond wereldwijd cleantechbedrijf dat zijn klanten energie en geld wil laten besparen door het energieverbruik te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Smappee’s toekomstbestendige energiebeheersysteem, Smappee Infinity, gebruikt de modernste technologie om het realtime gebruik van elektriciteit, zonne-energie, gas en water te analyseren. Het systeem biedt niet alleen een grote hoeveelheid zeer waardevolle, bruikbare gegevens tot op apparaatniveau, maar stelt gebruikers ook in staat hun energiestromen te beheersen. Gebruikers kunnen overtollige zonne-energie naar EV-laders en batterijopslag sturen, waardoor de zelfvoorziening wordt geoptimaliseerd. 

Smappee EV Base kopen

Smappee speelt ook in op de toenemende elektrificatie van mobiliteit en de bijbehorende energieproblemen met zijn Smappee EV Line, de slimme laadstations van Smappee voor elektrische voertuigen. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in het vakgebied. Smappee is de perfecte match voor installateurs en energiedienstverleners die op zoek zijn naar toekomstbestendige energiezuinige producten en toepassingen.

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | VENTILATIE | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht