fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Getuigenis - Waarom Limonadefabriek Flora Berlare koost voor Smappee

Waarom Pieter en Eline kozen voor Smappee EV One voor hun vakantiewoning

Zoeken
koeltechnieken waasland lec energy solutions

De Smappee EV One - Slim én sexy

Eline en Pieter kozen niet alleen voor een slimme laadpaal. Maar hij moest ook nog eens een strak design hebben en voldoende technologie om hun zonnepanelen installatie te optimaliseren en rekening houden met de toekomstige spelregels van het elektrische net. 

Laten we eerlijk zijn, laadpalen zijn niet bepaald de glamourkoningen van de straat. Vaak zien ze eruit als mislukte experimenten van een sciencefictionfilm uit de jaren ’80. Maar de Smappee EV One? Die is de Beyoncé onder de laadpalen – stijlvol, elegant, en altijd klaar voor een power move

Waarom zou je kiezen voor een laadpaal die eruitziet alsof hij net uit een schroothoop is gerold? De Smappee EV One heeft een strak, modern design dat niet alleen je elektrische auto oplaadt, maar ook je woning een flinke opknapbeurt geeft. Terwijl andere laadpalen je gevel vervuilen met hun lompe vormen en kleuren die alleen een moeder kan liefhebben, geeft de Smappee EV One je huis een futuristische en stijlvolle uitstraling.

Eline en Pieter kozen niet alleen voor een mooie laadpaal, maar ook voor een slimme, ecologische laadpaal. Lees hier meer over de technologie in deze mooie Smappee Ev One laadpaal.

Smappee Ev One Home

Wat maakt deze Smapee EV One bij Eline en Pieter nu zo slim?

De Smappee EV One laadpaal optimaliseert het zelfverbruik van zonnepanelen door slim energiebeheer. Het systeem detecteert de overtollige zonne-energie en stuurt deze automatisch naar de laadpaal, zodat de elektrische auto direct op duurzame energie kan worden opgeladen. Dit maximaliseert het gebruik van eigen opgewekte energie en minimaliseert het gebruik van netstroom, wat zowel kosten bespaart als de ecologische voetafdruk verkleint.

PV optimalisatie

Smappee biedt verschillende manieren aan om op te laden. Standaard is het systeem compatibel met een uitgebreid netwerk, waardoor je openbare laadpas gewoon werkt. Mocht het toch niet compatibel zijn, kun je altijd de Smappee-app downloaden en betalen met je Visa-kaart. Zo ben je er zeker van dat je altijd je laadbeurt kunt starten.

Flexibel opladen

Met Smappee EV One gaan Eline en Pieter slim om met hun elektriciteit. Je hoeft niet alles meteen en snel op te laden. Eerst opladen met zonnestroom, daarna via dynamische tarieven, zodat je helpt hun elektriciteitsnet in balans te houden.

Slim laden

Wil jij ook een mooie Smappee EV One laadpaal?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Smappee laadpaal offerte

Soort aanvraag
Soort opdracht
Uitvoeringsdatum

Limonadefabriek Flora - Wat zit er nu achter die technologie?

Load balancing

Load balancing voor een laadpaal betekent het gelijkmatig verdelen van het beschikbare elektrische vermogen over meerdere laadpalen of voertuigen. Dit voorkomt overbelasting van het elektriciteitsnet en zorgt ervoor dat alle aangesloten voertuigen efficiënt en veilig worden opgeladen. Het systeem houdt rekening met het totale vermogen dat beschikbaar is en past de laadstroom dynamisch aan om de optimale laadsnelheid te garanderen zonder het net te overbelasten.

limonadefabriek smappee ev one

PV optimalisatie - Laden op de zon

PV-optimalisatie met de Smappee EV One laadpaal betekent dat je je elektrische auto zoveel mogelijk met zonne-energie oplaadt. Deze slimme laadpaal houdt in de gaten hoeveel stroom je zonnepanelen opwekken en zorgt ervoor dat je auto daar optimaal gebruik van maakt. Zo bespaar je op energiekosten en draag je bij aan een groenere wereld, zonder gedoe!

limonadefabriek smappee ev one 2

Soms zal de auto tijdens het opladen even pauzeren. Geen zorgen, dat betekent gewoon dat er op dat moment niet genoeg zon is. Zodra er weer voldoende zonneschijn is, pakt de auto het laden weer op. En als dat niet gebeurt, laadt hij ’s nachts door op basis van de dynamische tarieven. Makkelijk en efficiënt!

Groen laden voor duurzaam elektrische mobiliteit

Dynamisch laden is niet alleen handig, maar ook essentieel voor een duurzame toekomst. De Smappee EV One maakt het makkelijk om je elektrische auto op een milieuvriendelijke manier op te laden, terwijl je tegelijkertijd het elektriciteitsnet slim gebruikt.

De kracht van de Smappee EV One zit in zijn intelligentie. Deze slimme laadpaal past het laadproces aan op basis van je energieverbruik en de beschikbare capaciteit. Dit betekent dat je je auto kunt opladen wanneer er voldoende groene stroom beschikbaar is, waardoor je je ecologische voetafdruk verkleint.

Met het capaciteitstarief dat gebaseerd is op je piekverbruik, is het cruciaal om pieken in je energieverbruik te vermijden. De Smappee EV One helpt je hierbij door je auto op te laden tijdens daluren, wanneer de energievraag lager is. Dit vermindert de belasting op het elektriciteitsnet en helpt mee aan een stabieler en duurzamer energiesysteem.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

Bij LEC ENERGY SOLUTIONS staan we klaar om al uw vragen over energie te beantwoorden. Onze zaakvoerder, Raphaël Lerno, is gepassioneerd door energie en optimalisatie. Hij gelooft dat moderne woningen hun eigen energie kunnen opwekken met zonnepanelen. In de toekomst wordt het een uitdaging om deze opgewekte energie efficiënt te verdelen naar de juiste verbruikers, zoals warmtepompen, aircoheaters en laadpalen. Als het om batterijen gaat, raadt hij aan slim te investeren. Dat betekent eerst de energie naar de verbruikers sturen via een slim apparaat zoals de Smappee Infinity, en daarna naar de batterij.

Bent u benieuwd hoe u uw energieverbruik kunt optimaliseren? Laat uw gegevens achter en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

Smappee EV One Home

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam