fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Smappee EV Wall kopen

Alles wat u moet weten wanneer u Smappee EV Wall zal kopen!

Zoek

Waarom een Smappee EV Wall kopen?

Wil je je elektrische auto laden met zonnepanelen en in perfect evenwicht met de andere energiestromen in je huis? Of zoek je een manier om de laadkosten door te rekenen aan je werkgever? Heb je een bedrijfswagen en vraag je je af hoe je jouw elektriciteitskosten kan doorrekenen aan jouw werkgever? Of ben je zelfstandig en wil je jouw privé elektriciteit aanrekenen aan jouw zaak? 

Dan is Smappee EV Wall de oplossing voor jou.

Smappee EV Wall kopen is jouw auto opladen met zonnepanelen

Wil je zonnepanelen maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonnepanelen. De unieke AI (Artificial Intelligence) van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer op basis van je laagste energietarief en bespaar op residentiële laadkosten.

Smappee EV Wall is een veilige manier om jouw aut op te laden

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke, en mooie oplossing voor residentieel laden. De EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Heb je zorgen dat jouw elektriciteitsnet de laadstroom niet aankan? De slimme technologie van Smappee EV Wall is in de mogelijkheid de laadstroom van de auto te beperken. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

Smappee EV base kopen

Bekijk je laadproces en -kosten.

Wacht niet op je maandelijkse rekening om te ontdekken hoeveel thuis opladen je kost. De Smappee App en het Dashboard laten je in real-time weten hoeveel je laadt en wat het kost. Het is perfect mogelijk om gesplitste facturering toe te passen om de kosten van het laden aan je werkgever door te berekenen. Je ziet ook hoeveel zonne-energie je voor je laadsessie gebruikt hebt. Ontdek welke gegevens je van je EV Wall kunt verwachten in de Smappee App. Wil je nog meer inzicht? Integreer Smappee Infinity om je energieverbruik thuis te beheren.

Smappee EV Wall kopen

Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk laden.

Er zijn twee manieren om je EV op te laden via een Smappee EV Wall: plug en laad en Swipe en laad. Voor Plug en laad steek je eenvoudig de stekker in de EV om te starten en ontkoppel je hem om te stoppen met laden. Voor Swipe en laad sluit je de stekker aan, swipe je je kaart (of andersom) voor de led-verlichting en begin je met laden. Dit voegt ook extra veiligheid toe, want je EV Wall wordt pas ontgrendeld nadat je de kaart geswiped hebt. Profiteer van deze functie door de Smappee Smart Charge Card te activeren op smappee.com/activation.

Smappee EV Wall kopen

Laad je vrienden en familie ook hun auto opladen via jouw Smappee EV Wall

Sta andere mensen toe bij jouw EV Wall op te laden en word betaald voor die laadsessies. Plak de bijgeleverde QR sticker op je EV Wall en meld je aan voor de Smappee-betaaldiensten om mensen te kunnen laten scannen en laden. Door de QR-code te scannen, openen ze de Smappee App en beginnen het betalingsproces. Smappee maakt dan periodiek het geld over naar je account. Zo simpel is het!

Smappee EV Wall kopen

Smappee EV Wall - De verschillende versies

Smappee EV Wall kopen zonder laadkabel

Smappee EV Wall kopen

Met deze oplossing laad je de auto op met de kabel die bij de auto is meegeleverd. Voordeel is dat de aanschaf iets goedkoper is. Nadeel is dat je telkens de laadkabel moet opbergen in de koffer. 

 • aan de muur gemonteerd
 • met 1 socket
 • type 2 aansluiting
 • 1-fase, tot 7,4 kW of 3-fase, tot 22 kW

Smappee EV Wall kopen met laadkabel

Smappee EV Wall kopen

Met deze oplossing kies je voor gebruikersgemak. Voordeel is dat je niet de laadkabel telkens uit de koffer van de auto moet halen om de laadsessie te beginnen. Gewoon uit de auto stappen, laadkabel insteken en klaar. 

 • aan de muur gemonteerd
 • met 1 laadkabel (max 2,5 m)
 • type 2 aansluiting
 • 1-fase, tot 7,4 kW of 3-fase, tot 22 kW

Smappee EV Wall kopen met extra lange laadkabel

Smappee EV Wall kopen

Ben je niet in de mogelijkheid om de Smappee EV Wall in de nabijheid van de auto te plaatsen? Dan is deze oplossing met extra lange laadkabel van maar liefst 8 meter dé oplossing. 

 • aan de muur gemonteerd
 • met 1 laadkabel (max 8 m) met kabelhouder
 • type 2 aansluiting
 • 1-fase, tot 7,4 kW of 3-fase, tot 22 kW

Smappee EV wall kopen is kiezen voor een slimme laadpaal

Smappee EV Wall is het neusje van de zalm als het aankomt op de energietransitie. In de toekomst is het belangrijk om op te laden wanneer de zon schijnt. Je wilt toch niet jouw zonne-energie injecteren in het net? Het is veel beter, deze zonne-energie in jouw auto op te slaan. 

Een auto opladen vraagt voor de meeste huizen veel van de elektriciteitsvoorziening. Kies daarom voor Smappee EV Wall. De slimme technologie kan immers kijken naar het stroomverbruik van de woning en de laadsessie uitstellen wanneer er wel voldoende stroom aanwezig is.  Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

laadpaal

Breid jouw Smappee EV wall uit met het Smapee infinity en maak van jouw huis een slim huis.

Smappee Infinity en Smappee EV Wall zijn de ideale combinatie voor jouw woning. Met Smappee Infinity kan je immers verschillende elektrische componenten aansturen. Bijvoorbeeld: is jouw auto opgeladen en heb je nog overschot aan zonne-energie, dan kan je een elektrische boiler, warmtepompboiler, aircoheater, infrarood verwarmingspaneel aanschakelen. Heb je stroom te weinig, dan schakel je elektrische apparaten uit. Een voorbeeld hiervan is het sanitair warm water. Deze kan in 95% van de gevallen wachten met opladen tot er voldoende stroom is. 

Smappee EV Wall kopen is kiezen voor veilig en goedkoop laden

 1. Heb je een laadpaal thuis, dan valt het risico op oververhitting of een versleten stopcontact weg. Laadpalen zijn speciaal ontworpen om méér vermogen te leveren zonder te verhitten.  
 2. Een thuislaadpaal is aangesloten op een eigen beschermde stroomkring aan het begin van je elektrische installatie. Doordat er geen kunstmatige stroombeperking nodig is, laadt de wagen aan een laadpaal een pak efficiënter op dan aan het stopcontact. 
 3. Wat een laadpaal thuis helemaal aantrekkelijk maakt, is de kostprijs van het opladen: je eigen stroom is immers een pak goedkoper dan die aan een openbare laadpaal. Heb je ook nog eens zonnepanelen op je dak? Dan laadt de energie van de zon je wagen zelfs kosteloos op.  
 4. Het laden van een elektrisch voertuig neemt een kwart van alle beschikbare stroom in beslag. Met een laadpaal kan je het opladen van je auto makkelijk instellen. Laadpalen detecteren of er andere toestellen op dat moment veel verbruiken en kunnen het eigen vermogen wat lager zetten. Je kan ervoor zorgen dat ze enkel ’s nachts opladen. Je kan het laadverbruik raadplegen via het internet, en ze bieden nog andere slimme functies voor het gebruiksgemak.
 5. Het laden via een normale stekker kan voor kortsluiting zorgen en is helemaal niet veilig. Daarom gebruiken wij speciale stekkers waarmee dat niet zal gebeuren.
 6. Onze laadpalen hebben ook een ingebouwde overspanningsbeveiliging bij blikseminslag. Een inslag van de bliksem kan, zonder die beveiliging, uw auto volledig kapot maken, maar bij ons dus niet!
Smappee EV Base kopen

Subdidies laadpaal

Het aantal laadpalen in België moet omhoog wil men in 2026 overgaan tot elektrisch rijden voor het grote publiek. Hiervoor heeft de overheid een subsidieplan in het leven geroepen. 

Particuliere subsidie

De particuliere klanten genieten van 45% belastingsaftrek op de factuur van hun laadpaal infrastructuur met een plafondbedrag van 1500 euro en dit tot eind 2022. Voorwaarde is dat de laadpaal intelligent kan laden.
Airco nerd

Onderneming subsidie

Bedrijven genieten van een verhoogde belastingsaftrek van 200% van hun investeringen in hun laadpark. De laadpaal moet publiekelijk gezet worden. Voor meer voorwaarden en uw laadpark helpen wij u graag verder.
Smappee EV Base kopen

Laadpaal Smappee uitleg

De dynamische load balancing-technologie van Smappee zorgt ervoor dat 100% van de opgewekte zonne-energie wordt gebruikt in plaats van overtollige energie terug te leveren aan het net. Smappee kan de energiestromen binnen het gebouw op de meest optimale manier sturen. Rekening houdend met je zonne-energie en het gebruik van batterijen, slimme apparaten, elektrische voertuigen en slimme energiebeheerplatforms. Om deze technologie mogelijk te maken. Moet Smappee kunnen communiceren met de cloud. Gebruikers die hun autoverbruik op een slimme manier willen optimaliseren. Hebben dus een Smappee Infinity-opstelling nodig met een Smappee Genius als communicatiemodule.

Ten eerste kunnen gebruikers alle apparaten en diensten van derden bedienen die deel uitmaken van het Works with Smappee-ecosysteem. Ze kunnen autolaadstations, thermostaten en batterijopslagsystemen als slim apparaat toevoegen aan de Smappee-app. Ten tweede biedt Smappee add-ons die bedieningsopties ontgrendelen. De Smappee Switch, onze gebruiksvriendelijke slimme stekker, vertelt je niet alleen precies hoeveel je aangesloten apparaten verbruiken, maar schakelt ze ook op afstand, intelligent en betrouwbaar uit. Een andere add-on is de Smappee Output-module. Hiermee kunnen apparaten op afstand worden bediend die ofwel rechtstreeks worden gevoed (max. 5 A schakelvermogen) of een stroomonderbreker bedienen (een- of driefasen) om apparaten met een hoog vermogen te sturen, b.v. een motor, EV-laadstation, warmwaterboiler. 

Wat onderscheidt Smappee van andere laadpalen?

De laadpalen van de Smappee EV Line zijn de perfecte mix van intelligentie en schoonheid. Ze zijn voorzien van autonome overbelastingsbeveiliging en bieden optimaal eigenverbruik aan. Via de Smappee App en Dashboard krijg je een gedetailleerd inzicht in het laadproces en de in de kosten. Dat is écht slim autoladen! Geniet van het strak design en de ingebouwde LED-verlichting die perfect integreert in residentiële en zakelijke omgevingen. Bepaal de look en stel elke functionaliteit in naar wens, zoals flexibele tarifering en betaling via QR-code of laadkaart. 

Met de EV Line haal je de toekomst in huis. Geniet van draadloze updates en breid de laadoplossingen makkelijk uit met de rest van het Smappee-ecosysteem.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

Smappee een Belgisch bedrijf?

Smappee is een bekroond wereldwijd cleantechbedrijf dat zijn klanten energie en geld wil laten besparen door het energieverbruik te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Smappee’s toekomstbestendige energiebeheersysteem, Smappee Infinity, gebruikt de modernste technologie om het realtime gebruik van elektriciteit, zonne-energie, gas en water te analyseren. Het systeem biedt niet alleen een grote hoeveelheid zeer waardevolle, bruikbare gegevens tot op apparaatniveau, maar stelt gebruikers ook in staat hun energiestromen te beheersen. Gebruikers kunnen overtollige zonne-energie naar EV-laders en batterijopslag sturen, waardoor de zelfvoorziening wordt geoptimaliseerd. 

Smappee EV Base kopen

Smappee speelt ook in op de toenemende elektrificatie van mobiliteit en de bijbehorende energieproblemen met zijn Smappee EV Line, de slimme laadstations van Smappee voor elektrische voertuigen. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in het vakgebied. Smappee is de perfecte match voor installateurs en energiedienstverleners die op zoek zijn naar toekomstbestendige energiezuinige producten en toepassingen.

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | VENTILATIE | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht