LEC Energy Solutions

Uw lokale installateur verwarming | airco | ventilatie | sanitair | zonnepanelen

Kaaldries 91B | 9220 Hamme | info@lec-energysolutions.be | GSM – 0488 487 460

airco installateur Beveren

Ing. Raphaël Lerno

Zaakvoerder | Verkoop | Projectleiding | Koeltechnieker

Raphael staat in voor de verkoop van airco, warmtepompen al dan niet in combinatie met ventilatie, sanitair, zonneboiler, warmtepomp boiler en zonnepanelen. Hij kan rekenen op een uitgebreide carrière bij Daikin, Hisense, Hitachi, GF en verschillende toonaangevende installatiebedrijven. Tevens is hij erkend koeltechnieker 

Contactgegevens Raphaël:
Email: raphael@lec-energysolutions.be
Tel: 0488/487.460

mieke airconditioning

Mieke Soons

Zaakvoerster | Administratie | boekhouding

Mieke Soons, vrouw van Raphaël staat in voor de administratie en de boekhouding van het bedrijf.  In hoofdberoep is Mieke Psychologe ouderenzorg in het PZ te Lede. Zij is de helpende hand en steun van Raphaël.  

Contactgegevens Mieke:
Email: mieke@lec-energysolutions.be
Tel: 0488/487.460

Wenst u één aanspreekpunt voor al uw technieken in huis?

Bent u een renovatie aan het doen? Een KMO unit aan het bouwen? Een nieuwbouw woning aan het bouwen? Zoekt u een installateur voor uw technieken? Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor al deze technieken. Als we spreken over ‘technieken’ dan bedoelen wij klassieke verwarming op gascondensatie, verwarming met een warmtepomp, airconditioning, ventilatie, sanitair en zonnepanelen

airco installateur Beveren

De huidige technieken in een woning, KMO unit of burelen veranderen constant. Onze specialisatie vertrekt vanuit de techniek airco en warmtepomp. Door een gevarieerde carrière is deze kennis aangevuld met ventilatie, sanitair, gascondensatie verwarming en zonnepanelen. Dat stelt ons in staat om alle technieken met de bouwheer te bespreken. Dit heeft als groot voordeel dat de bouwheer slechts één aanspreekpunt heeft voor al zijn technieken HVAC

– Raphaël Lerno, Zaakvoerder

Airco

Zoekt u een airconditioning of airco in Hamme voor in uw woning of kantoor, wij werken met verschillende merken samen. Na een plaatsbezoek stellen we een offerte op uw maat.

Sanitair

U wilt een sanitaire pré-installatie of u wilt sanitaire werken laten uitvoeren in uw bestaande woning? Vraag naar onze mogelijkheden.

Warmtepomp

Zoekt u een warmtepomp voor uw renovatie of nieuwbouw? Wij zijn specialist in lucht lucht warmtepompen en lucht water warmtepompen.

Zonnepanelen (elektrisch)

Wilt u uw woning verwarmen met een warmtepomp? Dan is de combinatie met een elektrische zonnepanelen ideaal. Wij adviseren u welk verbruik u in rekening moet brengen en begeleiden u in uw zoektocht naar een plaatser.

Condensatieketel

Wenst u een gascondensatieketel te plaatsen in uw renovatie of nieuwbouw? Gascondensatie op vloerverwarming of radiatoren, wij bekijken uw project met de grootste zorg

Zonneboiler (thermisch)

Zonnepanelen in combinatie met een gascondensatie ketel of in combinatie met een warmtepomp? Een zonneboiler. Dat kan, met een ruime ervaring in thermische zonnepanelen helpen wij u verder in uw project voor een zonneboiler.

Dit verhaal kunnen wij niet alleen doen!

LEC ENERGY SOLUTIONS

Een installatie omvat het verbinden van componenten en toestellen door middel van buizen, luchtkanalen, koeltechnische leidingen, elektrische bekabeling, etc. Hiervoor heb je vakmensen nodig. LEC Energy Solutions kan rekenen op een uitgebreid team van monteurs, technische en onderhoudstechnici. Ter info, omwille van de privacy van onze werknemers vermelden enkel hun voornaam. Hun foto werd vervangen door een cartoon. Waarom? Gewoon omdat wij humor belangrijk vinden. 

dimi
Montageploeg 1 - Dimi en Michaël

Dé specialisten voor particuliere montages

Dit team zal altijd zijn tijd nemen om eerst met de klanten te overlopen wat de beste oplossing is vooral in hun dagelijks werk te vliegen. Zij hebben oog voor detail. En werken zo netjes mogelijk. Op deze manier is het poetswerk na onze werken zo min mogelijk.

wesley
Montageploeg 2 - Wesley en Pierrot

Onze specialisten in VRV / VRF airco systemen, gas verwarming en zonneboilers.

Wesley en Pierrot zijn de ervaren rotten in ons team. Specialisten in de grotere airconditioning systemen, VRV of VRF. Geen klus is te moeilijk. Veelzijdig inzetbaar een daarenboven heeft Pierrot tonnen ervaring in dakwerken. Handig voor als we eens door een dak moeten of we zonnepanelen moeten plaatsen. 

Bruno

De vliegende technieker

Bruno is onze vaste depanneur voor storingen op te lossen. Voor het onderhoud van airco systemen kan hij rekenen op zijn koeltechnisch certificaat. 

AIRCO | WARMTEPOMP | VENTILATIE | SANITAIR | ZONNEBOILER | ZONNEPANELEN

Stuur ons een bericht