fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Referenties LEC Energy Solutions

Referenties

Een aantal van onze gerealiseerde projecten.

Airco | warmtepompen | Referenties

We hebben niet stil gezeten. Hier een overzicht van onze referenties. Vergeet ook niet onze google reviews te checken. We maken er werk van om al onze projecten tot in de puntjes af te werken. We bekijken altijd waar de buitenunit op een geschikte plaats kan staat. Waar de binnenunit van de airconditioning of warmtepomp het beste in het interieur past. We zorgen ervoor dat onze airco merken de stilste van de markt zijn. Dat de rendementen van onze airconditioning toestellen top zijn. 

Yarric VdB - Bornem, Hingene

Hisense split airco - 2,5 kW

Voor het koelen en verwarmen van zijn leefruimte koos Yarric voor een Hisense split airco. De WIFI app is voor een jongen dynamische kerel zoals Yarric een must have omdat hij altijd toegang heeft tot zijn verwarming en koeling in zijn leefruimte.

Davy B. - Hamme

Hisense 7.0 kW multi split (3 kamers) airco Hamme

Davy uit Hamme contacteerde ons in de zomer van 2019 tijdens de hittegolf. We installeerden airconditioning in zijn living en twee slaapkamers. Voor de slaapkamer werkten we met een condenspomp die subtiel op de zolder werd weggewerkt.

Robby R. - Moerzeke

Daikin 5.0 multi split airco (2 kamers) Moerzeke*

Robby en zijn vrouw wensten airco in hun slaapkamer en badkamer. Voor hun was de afwerking van groot belang. We werkten met een subtiele kabelgoot achter hun bed in de slaapkamer. De buitenunit werd beneden op de zijgevel geplaatst, uit het zicht vanop de straatkant.

Kristof B. - Hamme

Hisense 7.0 kW split airco

Kristof zocht een betaalbare airconditioning om zijn 3 slaapkamers af te koelen. Hij opteerde om een zwaardere, 7kW airco unit in de nachthal te plaatsen waardoor zijn volledige bovenverdieping kan gekoeld worden tijdens onze warmere zomers. De WIFI module zorgde ervoor dat hij deze kan bedienen via zijn smartphone.

Nicole V.R. - Grembergen

Hisense 5.0 kW multi split airco (2 kamers)

Nicole heeft op haar gezegende leeftijd last van de warmte en zocht een oplossing voor de warmere zomers. Eén van de uitdagingen was het verloop in haar gevel. dit werkten we subtiel af door de kabelgoot netjes af te werken. De buitenunit werd beneden gemonteerd achter de omheining zodat deze niet zichtbaar is van de straatkant.

Jeroen F. - Sint Martens Latem

Hitachi lucht water warmtepomp & Hisense lucht lucht warmtepomp (airco)

Jeroen was bezig met een stevige verbouwing en wou niet verwarmen met fossiele brandstoffen. Hij koos voor een lucht water warmtepomp op vloerverwarming en in de kamer een lucht lucht warmtepomp, airconditioning.

Nesserine S. - Meise

Hisense 2,5 kW split airco

Nesserine en haar man zochten een airconditioning voor hun slaapkamer. Dit jonge koppel kon zich perfect vinden in de scherpe prijs van een Hisense split airco met energieklasse A+++ en WIFI verbinding.