fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Daikin altherma

Alles wat u moet weten over een Daikin altherma!

Zoek

Daikin Altherma

Waarom wij jouw Daikin Altherma specialist zijn.

Bij LEC ENERGY SOLUTIONS snappen we maar al te goed dat het kiezen van de juiste verwarming een belangrijke beslissing is die invloed heeft op jouw comfort en levensstijl. Daarom staan wij klaar om je te helpen met hoogwaardige warmtepompinstallaties zoals de Daikin Altherma, en om deskundig advies te geven bij het selecteren van het perfecte merk voor jouw huis.

daikin altherma

LEC Energy Solutions staat bekend om zijn expertise op het gebied van duurzame energieoplossingen, en Daikin Altherma is daar geen uitzondering op. Met een team van ervaren professionals die alles weten over het installeren en onderhouden van dit geavanceerde verwarmingssysteem, kun je erop vertrouwen dat je huis in goede handen is.

koeltechnieken waasland lec energy solutions
LEC ENERGY SOLUTIONS - Uw specialist in lucht water warmtepompen van Daikin

Maar wat maakt Daikin Altherma zo speciaal? Nou, het maakt gebruik van de natuurlijke warmte uit de buitenlucht om je huis te verwarmen, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook je energierekening kan verlagen. En met LEC Energy Solutions die de installatie verzorgt, kun je er zeker van zijn dat alles perfect wordt afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Maar het gaat niet alleen om het verwarmen van je huis. Daikin Altherma kan ook worden gebruikt voor het leveren van warm water, waardoor het een echt alles-in-één oplossing is voor je verwarmings- en warmwaterbehoeften. En met LEC Energy Solutions aan je zijde, kun je erop vertrouwen dat alles soepel verloopt, van de installatie tot het onderhoud.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met LEC Energy Solutions en ontdek hoe Daikin Altherma je huis kan transformeren in een warm en gezellig toevluchtsoord, zelfs op de koudste dagen van het jaar. Met hun expertise en jouw wensen gecombineerd, is een warme en energiezuinige thuiservaring binnen handbereik.

Een lucht-lucht warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht,  door middel van een buitenunit. Deze warmte wordt vervolgens via een koelmiddel naar een binnenunit gebracht, waar het wordt verspreid om de binnenruimte te verwarmen. Tegelijkertijd wordt de koude lucht naar buiten afgevoerd

Een lucht-water warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht met behulp van een buitenunit en gebruikt deze warmte om een vloeistof te verwarmen. Dit verwarmde mengsel geeft vervolgens warmte af aan het water in het verwarmingssysteem van de woning

In de winter onttrekt de geothermische warmtepomp warmte aan de grond en verhoogt deze de temperatuur om je huis te verwarmen. In de zomer werkt het omgekeerd, waarbij het systeem warmte uit je huis haalt en deze in de grond afvoert, waardoor je huis wordt gekoeld.

LEC - Energy Solutions
4.9
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
Kelly FlorenKelly Floren
11:28 06 May 24
TimoTimo
09:20 02 Jan 24
Ik was blij met mijn airco-installatie die ik 4 jaar geleden had gedaan, behalve het feit dat het team tijdens het installeren van de airconditioning mijn grote kast moest verplaatsen, die daarbij zwaar beschadigd raakte. Ik heb maanden gewacht tot Energy Solutions hun belofte nakwam en iemand stuurde om het probleem te repareren. Uiteindelijk reageerde het bedrijf niet meer op berichten. Erg jammer, want verder werkt de airco zelf prima en was ik zelfs van plan een tweede in mijn woonkamer te plaatsen.
Luc van BokhovenLuc van Bokhoven
07:34 08 Sep 23
Top service! Professionele installatie, klantvriendelijk, goede opvolging, enorm tevreden over. Zonnepanelen en airco laten installeren.
Rudy KeymolenRudy Keymolen
16:16 06 Jun 23
Heb Airco (Daikin) laten installeren in het volledig huis, gelijkvloers tot zolder. Dit is met de bedoeling deze in de winter ook als verwarming te gebruiken. Heb hierover deskundig advies gekregen. De plaatsing zelf is zeer vlot verlopen. Alles werd netjes afgewerkt en alles werd ook netjes opgeruimd. Afspraken werden ook correct nagekomen. Op het einde nog uitleg gekregen hoe alles werkt, alsook de koppeling met WIFI. Dit bedrijf is zeker een aanrader, kortom TOP!!!
sofie mynysofie myny
09:13 06 Apr 23
Top firma. Heb aircoheaters, warmtepomp en zonnepanelen via hun. Top service. Werken netjes. Vriendelijk aangenaam personeel.
Tim CertynTim Certyn
18:00 05 May 22
Plaatsing van airconditioning (type: Hisense)in woonkamer en slaapkamers:Voorafgaande aan de plaatsing een professionele uitleg gekregen en een op maat van de klant individueel dossier met de belangrijkste speerpunten voor een efficiënte benadering van de klant zijn vragen en eisen. Ook nog de tijd en mogelijkheid gekregen om eigen accenten aan te brengen of meer informatie te krijgen over elk specifiek item.Volledige montage en installatie van buiten- en binnenunits op een dag tijd. Nauwkeurig geplaatst en met zorg voor een propere afwerking. Door de technische ploeg nadien nog een professionele uitleg gekregen over het systeem, met een handleiding om nadien alles nog eens te raadplegen en enkele tips om het systeem efficiënt te gebruiken. Vriendelijk personeel en harde werkers. Wij zijn zeer tevreden.
Sara C.Sara C.
11:29 14 Dec 21
Eindelijk terug lekker warme verwarming en warm water in m'n woonst.
Nicole Van PeteghemNicole Van Peteghem
17:50 16 Aug 21
Beste Raphael,Wij zijn zeer tevreden over onze Midea airco. Dikke proficiat ook aan jouw werkmannen. Zij hebben de airco perfect geplaatst en het geheel heel netjes afgewerkt. Als we reclame kunnen maken zullen we dat niet nalaten! Groeten, Nicole
promskepromske
08:32 12 Aug 21
Vlekkeloze installatie. Een klein euvel dat direct professioneel en in open en eerlijk overleg werd hersteld.Techniekers hebben goed werk geleverd en op het einde nog de tijd genomen om - bijna tot in de details - uit te leggen hoe de airco + controller werkt.Op het sporadisch boorwerk na heb ik eigenlijk amper gemerkt dat ze er waren.Goei gasten dus. Houden zou ik zeggen!Laura
philip stevensphilip stevens
15:09 28 Jul 21
Werken zijn uitgevoerd op afgesproken datum en tijdstip én binnen voorziene prijsofferte. Heel kwaliteitsvolle en nette uitvoering;mensen met kennis van hun stiel en met respect voor onze woning!
Beste,Gisteren is bij ons de Daikin installatie op onze slaapkamer geplaatst.Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de kwaliteit waarmee de installatie is uitgevoerd ondanks de barre weeromstandigheden .Bovendien apprecieer ik de inspanning en overleg met ons voor de start van de installatie om tot de beste oplossing te komen wat betreft esthetiek en techniek! wij zijn dan ook blij met het eindresultaat wat betreft binnen unit (geen zichtbare leidingen in onze slaapkamer) en buitenunit (goot van leidingen doorlopend op buitengevel en plaatsing op dak naar achter).Bovendien is ook de elektrische aansluiting optimaal uitgevoerd. At last but not least is de werf proper achtergelaten en heeft zelfs de uitvoerder zijn schoenen uitgedaan voor onze slaapkamer te betreden. Chapeau en bedankt.Ik werk in de nucleaire sector waar overleg voor en na een activiteit ,nauwgezetheid, veiligheid en properheid de hoogste prioriteitZijn en welke uit mijn ervaring soms weleens botst met uitvoerders in de bouwsector.Met jullie heb ik op geen enkel moment dit ervaren.Wij kijken vol verwachting uit naar een warme zomer en een frisse slaapkamer en goede nachtrust 👍👍Mvg,Naudts-Van Havere
Peter Van de VyverPeter Van de Vyver
11:49 09 Mar 21
2 slaapkamers en 1 living met airco geplaatstcompressor boven de garageAllemaal geplaatst en in werking gesteld in 1dag
js_loader

Offerte aanvraag in minder dan 2 min...

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Warmtepomp offerte

Soort aanvraag
Type warmtepomp
Uitvoeringsdatum

Daikin altherma

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je huis te verwarmen en tegelijkertijd energie te besparen? Dan zou je zeker geïnteresseerd zijn in Daikin Altherma! Deze innovatieve verwarmingstechnologie biedt niet alleen warmte en comfort, maar ook een duurzame oplossing voor je huis. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen en kenmerken van Daikin Altherma, en waarom het een uitstekende keuze is voor jouw verwarmingsbehoeften.

warmtepomp

Daikin Altherma is een geavanceerd verwarmingssysteem dat gebruikmaakt van een lucht-water warmtepomp om warmte te genereren voor je huis. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen zoals gas of olie, maakt Daikin Altherma gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals de warmte in de buitenlucht. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijker, maar ook veel energiezuiniger.

Een van de belangrijkste voordelen van Daikin Altherma is zijn hoge energie-efficiëntie. Door gebruik te maken van de warmte uit de buitenlucht, kan het systeem tot wel vier keer meer energie produceren dan het verbruikt. Dit betekent dat je aanzienlijk kunt besparen op je energierekening, terwijl je toch geniet van een comfortabele en constante warmte in huis.

Een ander voordeel van Daikin Altherma is zijn veelzijdigheid. Het systeem kan niet alleen worden gebruikt voor het verwarmen van je huis, maar ook voor het leveren van warm water. Dit maakt het een alles-in-één oplossing voor al je verwarmings- en warmwaterbehoeften. Bovendien kan Daikin Altherma worden geïntegreerd met andere duurzame energiesystemen, zoals zonnepanelen, om je huis nog energie-efficiënter te maken.

Daikin Altherma biedt ook een hoog niveau van comfort en gemak. Met geavanceerde functies zoals intelligente temperatuurregeling en programmeerbare timers, kun je eenvoudig de verwarming van je huis aanpassen aan je levensstijl en voorkeuren. Of je nu thuis bent of onderweg, met Daikin Altherma kun je altijd genieten van een aangename en gezellige omgeving.

Kortom, als je op zoek bent naar een efficiënte, milieuvriendelijke en veelzijdige verwarmingsoplossing voor je huis, dan is Daikin Altherma zeker het overwegen waard. Met zijn hoge energie-efficiëntie, veelzijdigheid en gebruiksgemak, biedt het niet alleen warmte en comfort, maar ook gemoedsrust wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Daikin een Belgisch bedrijf

Daikin airco staat steevast voor innovatie en ontwikkeling. Hun maatschappelijk engagement laat Daikin duidelijk zien door hun milieuvriendelijke producten zoals warmtepompen en het gebruik van nieuwe koelmiddelen zoals R32. 

Design producten zijn kenmerkend voor Daikin. Zo is er sinds 2010 het prachtige airco wandmodel Daikin Emura dat nu sinds kort wordt opgevolgd door het Daikin Stylish wandmodel. 

Daikin airco is tegenwoordig op verschillende markten actief. Zo is Daikin het meeste gekend voor zijn innovatieve en energiezuinige airco systemen maar sinds 2006 is het ook een voor trekker van de lucht water warmtepomp, Altherma. Al sinds het ontstaan in 1973 is Daikin Europe bezig met industriële koeling onder de noemer ijswater of chillers. Ook commerciële koeling met hun VRV producten behoren sinds 1982 tot hun kernactiviteiten. 

daikin altherma

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je de energie eerst moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

DAIKIN ALTHERMA

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam