fbpx

Hitachi Yutaki

Hitachi Yutaki, Japanse fabrikant met zeer kwaliteitsvolle airco en    warmtepomp toestellen.

Hitachi Yutaki - Zes goede redenen voor een Yutaki warmtepomp

Geavanceerd

De unieke Nederlandstalige bediening van de Yutaki biedt
een compleet overzicht van verschillende gegevens,
waaronder:
• energieverbruik
• status verwarmen/koelen
• temperatuurinstellingen
Zo kunt u alles in de gaten houden

Hitachi

Hitachi Yutaki - Efficiënt

Met meer dan 100 jaar ervaring heeft Hitachi de technologie ver doorontwikkeld en staat hierdoor garant voor hoog rendement systemen welke tevens een hoge bedrijfszekerheid bieden. Door de hoge deellastrendementen geniet u ook van lage
energiekosten.

Hitachi

Hitachi Yutaki - Veelzijdig

Ons uitgebreide leveringsprogramma biedt een apparaat dat op uw warmtebehoefte is afgestemd. Het werkt probleemloos tot een buitentemperatuur van -25 °C. Wist u al dat een Hitachi-warmtepomp uw huis in de zomer ook kan koelen.

Hitachi

Toekomstgericht

Via de aanbieder van Smart Home-oplossingen Somfy of onze
eigen wifi-oplossing Hi-Kumo kan de Yutaki ook met een PC, tablet
of smartphone worden bestuurd. Zo kan ook op afstand de exacte
ruimtetemperatuur worden ingesteld die u wenst.

Doordacht

Geen plaats voor omslachtige verwarmingsinstallaties? Hitachi biedt tevens compacte all-in-one oplossingen.

Onderhoudsvriendelijk

Hitachi hecht grote waarde aan een eenvoudige bediening en een doordacht ontwerp van het apparaat, waardoor tijd wordt bespaard bij de installatie en het
onderhoud.

Warmtepompen – de efficiëntste manier van verwarming

Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw kan met de lucht/water-warmtepomp Yutaki van Hitachi een voor u individueel aangepaste verwarmingsoplossing worden gemaakt. Alle gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, convectoren en boilers kunnen worden aangesloten, geheel aangepast aan uw wensen.

Hitachi

Hoeveel kan ik besparen?

In vergelijking met conventionele verwarming kunt u met een warmtepomp veel energie besparen. Bij een lucht/waterwarmtepomp hoeft u geen extra warmtebron op te nemen, zoals het bij een brine/water-warmtepomp wel het geval is. Dat reduceert de investeringskosten enorm. Met onze technologie is de energie die in de lucht zit uw warmtebron. Sinds de introductie van onze warmtepomp meer dan 15 jaar geleden, liet de Yutaki al bovengemiddelde efficiëntiewaarden zien. Warmtepompen zijn ook op de langere termijn een goede investering: Fluctuerende energieprijzen zijn voor u minder van belang. Uw CO2-uitstoot zal verminderen ten opzichte van een verwarmingssysteem op fossiele brandstoffen. Daarnaast zal de waarde van uw onroerend goed door een modern systeem stijgen.

Hitachi

Hitachi Yutaki - SG Ready

Het label SG Ready wordt aan warmtepompen verleend als hun regeltechniek de opname van het apparaat in een intelligent elektriciteitsnet (Engels Smart Grid = SG) mogelijk maakt. Daarbij wordt gegarandeerd dat de energievoorziening steeds zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk verloopt. Onze warmtepompen houden sterk rekening met de toekomst en zijn nu al betrouwbaar op het intelligente elektriciteitsnet afgestemd.

smart grid ready

Hitachi Yutaki - Beproefde kwaliteit

Alle warmtepompen en warmwaterboilers op de Europese markt worden doorlopend door verschillende Europese certificeringsinstanties onderzocht. Dat is een vereiste voor subsidie door de staat. Hitachi-warmtepompen voldoen aan de hoge eisen van de volgende kwaliteitslabels:
• Eurovent
• Keymark
• NF PAC
• Kiwa

Hitachi Yutaki - Steeds het juiste verwarmingsvermogen

De Hitachi Yutaki lucht/water-warmtepompen kunnen tot een buitentemperatuur van -25 °C de energie uit de lucht gebruiken en aanvoertemperaturen tussen 35 °C en 80 °C opwekken. De warmtebehoefte voor verwarming en de inzet van de warmtepomp moet steeds vooraf vaststaan. Bij de dimensionering van de warmtepomp dient het verwarmingsvermogen in acht te worden genomen.

Hitachi Yutaki - Een warmtepomp die voordeel oplevert

Een goed gedimensioneerde en ingestelde lucht/waterwarmtepomp realiseert minder verwarmingskosten dan andere verwarmingssytemen. De Yutaki lucht/water-warmtepomp biedt duidelijke financiële voordelen ten opzichte van andere verwarmingssystemen. Dat is elk jaar merkbaar bij de afrekening van de energiekosten. Tevens wordt er ook nog geld bespaart doordat de Yutaki eenvoudig te onderhouden is.

Hitachi Yutaki - Efficiënt verwarmen

De Yutaki heeft alleen extra stroom nodig, op zeer koude dagen, kouder dan -20 °C. Indien gewenst kan een verwarmingselement de temperatuurregeling ondersteunen. Anders werkt deze met de warmte uit de lucht. Onze dealers geven u graag advies over een economische en precieze uitvoering van uw warmtepomp.

Hitachi Yutaki - Overal inzetbaar

Door de grote reeks van verschillende modellen Yutakiwarmtepompen, met veel innovatieve extra functies, is er voor zowel bestaande als nieuwbouw een verwarmingssysteem beschikbaar dat exact op uw wensen is afgestemd. Voor onze Yutaki-warmtepompen heeft u maar weinig plaats nodig. Hetzij op zolder, in uw keuken of op de klassieke wijze in de kelder, de Yutaki-warmtepomp heeft altijd maar een kleine opstelruimte nodig. Ook de buitenunit is zo ontworpen dat er weinig plaats nodig is en kan ook op ruime afstand van de woning worden geplaatst (maximaal 75 meter)

Hitachi Yutaki - Minder CO2

Een warmtepomp heeft energie nodig om te kunnen werken. Met een aandeel van minder dan een kwart aan energie werkt een Yutaki-warmtepomp al bijna CO2-neutraal.

Hitachi Yutaki - Werkt tot 4/5 met gratis energie

Hernieuwbare energie is een belangrijke grondstof geworden. De Yutaki werkt tot 4/5 met gratis energie uit de omgeving, die zich in de lucht bevindt en dat is heel betrouwbaar, ook bij temperaturen onder nul.

Hitachi Yutaki - Energieprestatie en Gelijkwaardigheidsverklarin

Waarom is een goede energieprestatie belangrijk? Het College van Gelijkwaardigheid Energieprestatie toetst of de claim van een fabrikant op het gebied van energieprestatie van een product of systeem juist is. Het College volgt daartoe een vaste procedure. Experts op het gebied van o.a. bouwfysica, installatieen energietechniek maken deel uit van het College. Zij hebben geen binding met fabrikanten en leveranciers en kunnen daardoor onafhankelijk opereren.

De Hi-Kumo-app voor uw comfortabele binnenklimaat

Integreer onze nieuwe wifi-oplossing Hi-Kumo in uw totaaloplossing “wonen”. Met de app kunt u de individuele instellingen uitvoeren. Dat is niet alleen slim, maar kan uiteindelijk ook energiekosten besparen. U kunt uw eigen comfortabele binnenklimaat bepalen.

Hitachi

Uw voordelen in één overzicht:

• Besturing van de verwarming via een smartphone, tablet of pc
• Alle functies zijn gemakkelijk toegankelijk
• Huidige toestand en instelling van de gewenste temperatuur
• Vakantiestand
• Fantastische assistent: programmeren van het weekprogramma door beantwoording van slechts drie vragen
• Smart Tip-functie: met één klik uw temperatuurinstellingen verlagen en zo tot wel 7% energie besparen
• Combineerbaar met Hitachi-airconditioners

Hitachi Yutaki - Bijzonder geschikt voor renovaties

n bestaande bebouwing zitten vaak verwarmingssystemen die een watertemperatuur tot 80 °C nodig hebben om goed te kunnen werken. Om deze hoge temperatuur efficiënt te bereiken, gebruikt de Yutaki S80 twee koelcircuits in cascade-opstelling (R410a + R134a). R410a wordt voor het lagere en R134a voor het hogere temperatuurniveau gebruikt. De regeling is zo afgesteld dat telkens de efficiëntste bedrijfsstand wordt gekozen. Op grond daarvan werken beide koelcircuits alleen dan, als er hoge watertemperaturen gevraagd worden. Dit is op dit moment uniek in de markt.

Hitachi Yutaki - Alles-in-één apparaat

Onze Yutaki M combineert de binnenunit en buitenunit in één buitenunit en verkort daarmee de installatietijd aanzienlijk. De waterleidingen van uw verwarming worden direct op de buitenunit aangesloten. Natuurlijk kan er ook een extern tapwatervat op worden aangesloten.

Hitachi Yutaki - Warm waterbereiding met legionellaschakeling

Door een ingebouwde anti legionellaschakeling (periodieke desinfectie) is een thermische desinfectie van de boiler mogelijk. Dit is vaak na langere afwezigheid nodig. Daarvoor wordt het tapwater met een elektrische verwarmer meerdere minuten lang op een hoger temperatuurniveau verhit, waardoor ziektekiemen worden vernietigd.

Hitachi airco is van origine een Japans product. Velen van ons kennen Hitachi van de powertools of van de grote bouwmachines. Maar velen weten niet dat Hitachi al jaren kwalitatieve airco en warmtepompen maakt. Hitachi is bij vele installateurs gekend als een kwalitatief merk, maar omwille van het feit dat Hitachi niet de grootste marketing machine is Hitachi niet goed gekend bij het grote publiek. Hitachi als een groep is actief in IT,  energie, industrie, mobiliteit en smart life. Hitachi telt globaal een 800 tal bedrijven en heeft maar liefst 295’000 werknemers over de wereld. Hitachi is enorm actief in het ioT domein – Internet Of Things. Zo heeft het een samenwerking met Daikin om samen hun productie beter te maken. 

Hitachi airco

Hitachi is een Japanse airco fabrikant sterk in VRF systemen. Dit zijn systemen gemaakt voor kantoren. Met hun Yutaki warmtepompen kennen zij momenteel een enorme groei bij onze noorderburen, Nederland. Hitachi staat voor een gebruiksvriendelijke interface, transparante technologie en kwaliteit. 

Hitachi - De geschiedenis

Hitachi werd opgericht door Namihei Odaira in 1910. Hij was een elektrische ingenieur die droomde van elektrische machines die de Japanse industrie sterker zouden maken. De eerste doorbrak kwam in 1910 met het ontwikkelen van een 5PK elektrische motor. In 1945 focust Hitachi op het herstel van het land door de fabricage van spoorweg transport. Zo zal het later, in de jaren 60, instaan voor de hoge snelheidstrein ook wel gekend als Shinkansen. Daarnaast was het actief in de behandeling van afval water, gebouwentechnologie en landbouw. Wat in de latere decennia volgt is een innovatieve tijd. 

In 1959 staat Hitachi in voor de eerste computer met transistors voor huishoudelijk gebruik. Later in 1983 produceert Hitachi de eerste supercomputer. In de 21ste eeuw gaat Hitachi voor sociale innovatie. Hun missie is toegevoegde waarde leveren door gebruik van geavanceerde technologieën in infrastructuur en communicatie systemen. 

Hitachi Airco - Producten

De nieuwe Hitachi airco Mini Split-serie biedt veel innovatieve functies, van verbeterde energie-efficiëntie tot luchtstroomregeling en ultrastille werking. Als onderdeel van ons streven naar constante verbetering, zochten we naar een onvervulde behoefte die ons in staat zou stellen onze klantervaring te verbeteren en een verschilpunt te creëren dat ons zou onderscheiden van onze concurrenten.

Omdat lucht altijd over het vochtige oppervlak van de warmtewisselaar beweegt, kunnen stof en bacteriën zich ophopen, wat leidt tot verminderde prestaties en waarneembare geuren. Om dit probleem op te lossen, hebben we FrostWash ontwikkeld, een revolutionaire nieuwe zelfreinigende technologie die stof en bacteriën verwijdert om schonere, gezondere lucht te leveren! 

Het gebruik van FrostWash verbetert de luchtkwaliteit en creëert een gezondere omgeving door 93% van de bacteriën en schimmels die zich in een airconditioningunit kunnen ophopen te elimineren.

Als u geïnteresseerd bent in dan kunt u een gratis offerte aanvragen en uitzoeken welke de beste oplossing is voor uw behoeften!

Hisense airco prijs offerte

Stuur ons een bericht