fbpx

GSM - 0488 487 460

E - info@lec-energysolutions.be

Eurener Zonnepanelen

Vind hier meer informatie over welk merk zonnepanelen wij u aanbieden

Zoek

Zonnepaneel Eurener

Een mooie zwarte krachtpatser

ZonnepanelenBij LEC Energy Solutions bieden we met trots het merk Eurener aan als producent van ons zonnepanelen. Eurener heeft een productgarantie van 20 jaar op het paneel. Gecombineerd met zijn mooi zwart uiterlijk en zijn vermogen van 410 Wp zorgt deze krachtpatser voor een goede jaarlijkse opbrengst. 

eurener

Eurener is een betrouwbaar merk dat kwalitatieve zonnepanelen produceert met een lange levensduur en uitstekende prestaties. Eurener heeft een breed portfolio van zonnepanelen met verschillende technologieën en is actief in meer dan 60 landen wereldwijd. Eurener onderscheidt zich door hun persoonlijke aanpak. Het bedrijf biedt een uitstekende klantenservice en technische ondersteuning aan haar klanten. Eurener werkt nauw samen met lokale installateurs en distributeurs om ervoor te zorgen dat de klanten de beste ondersteuning krijgen en de beste resultaten behalen met hun zonnepanelen.

Bovendien focust de firma zich op het milieu en duurzaamheid.  Daarom heeft Eurener een milieubeleid dat gericht is op het minimaliseren van de impact van hun productieprocessen op het milieu. Eurener heeft ook een breed scala aan milieuvriendelijke zonnepanelen die zijn ontworpen om de ecologische voetafdruk te verminderen en energie-efficiëntie te bevorderen. 

Bij LEC Energy solutions proberen wij steeds de hoogste kwaliteit na te streven, Daarom maken wij de keuze voor Eurener. Onze Eurener zonnepanelen zijn geschikt voor verschillende toepassingen, van kleine residentiële systemen tot grote commerciële projecten. Bovendien bieden we deskundig advies en ondersteuning bij de installatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zonne-energiesysteem altijd optimaal presteert.

 

Eurener MEPV technologie

Eurener een schaduwkampioen

MEPV staat voor “Maximum Efficiency Photovoltaic” en het is een technologie voor zonne-energie die is ontwikkeld door Eurener, een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van fotovoltaïsche (PV) panelen. MEPV is ontworpen om de efficiëntie van zonnepanelen te verbeteren en daarmee de opbrengst van zonne-energie te verhogen.

Eurener MEPV-technologie voor zonnepanelen maakt gebruik van een innovatieve celstructuur met meerdere lagen om de efficiëntie van zonnepanelen te verbeteren. Door gebruik te maken van geavanceerde celmaterialen en productieprocessen, bieden Eurener zonnepanelen hogere rendementen en een verhoogde energieopbrengst per oppervlakte-eenheid. MEPV is een veelbelovende technologie voor duurzame energieopwekking

eurener

Sungrow schaduwmanagement

Sungrow Shadow Management is een geavanceerde technologie die wordt gebruikt in zonne-energiesystemen om het rendement van zonnepanelen te optimaliseren, zelfs onder schaduwrijke omstandigheden. Schaduw op een zonnepaneel kan het vermogen van het hele zonne-energiesysteem aanzienlijk verminderen, omdat schaduw op één paneel de prestaties van alle eurener zonnepanelen in de string beïnvloedt. Sungrow Shadow Management is ontworpen om dit probleem aan te pakken en het energieverlies als gevolg van schaduw te minimaliseren.

De technologie maakt gebruik van slimme algoritmen en geavanceerde omvormers om de invloed van schaduw op eurener zonnepanelen te minimaliseren. Het verdeelt de energieproductie over de verschillende panelen in een string, zodat de panelen met schaduw minder vermogen genereren en de panelen zonder schaduw maximaal vermogen kunnen leveren. Dit zorgt voor een efficiëntere energieopbrengst, zelfs onder schaduwrijke omstandigheden, en verhoogt het totale rendement van het zonne-energiesysteem.

sungrow

Eurener is een bekend merk dat zonnepanelen produceert. Door Sungrow Shadow Management toe te passen in een zonne-energiesysteem met Eurener zonnepanelen, kan de efficiëntie van de panelen verder worden verbeterd, zelfs als ze geheel of gedeeltelijk worden overschaduwd. Dit kan resulteren in een hogere energieopbrengst en een betere algehele prestatie van het zonne-energiesysteem.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht