fbpx

GSM - 0488 487 460

E - info@lec-energysolutions.be

Sungrow omvormer

Lees hier alle informatie over onze Sungrow omvormers

Zoek

Waarom Sungrow omvormer de juiste keuze is.

Sungrow werd in 1997 opgericht door professor Cao Renxian en heeft sindsdien een leidende rol gespeeld in onderzoek en ontwikkeling van omvormers. et een 25-jarige staat van dienst in de PV-markt, worden Sungrow producten wereldwijd gebruikt in meer dan 150 landen om duurzame energie te leveren.

sungrow

Sungrow heeft zichzelf als doel gesteld om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen en is vastbesloten om wereldleider te worden in de conversietechnologie van duurzame energie. In 2019 opende Sungrow ’s werelds grootste omvormersfabriek, met een breed scala aan producten en diensten. Zo streeft Sungrow ernaar om een belangrijke bijdrage te leveren aan de conversie van duurzame energie en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op het milieu en de maatschappij.

Zonnepannelen installateur Opwijk

Sungrow Schadow Management

Sungrow Shadow Management is een geavanceerde technologie die wordt gebruikt in zonne-energiesystemen om het rendement van zonnepanelen te optimaliseren, zelfs onder schaduwrijke omstandigheden. Schaduw op een zonnepaneel kan het vermogen van het hele zonne-energiesysteem aanzienlijk verminderen, omdat schaduw op één paneel de prestaties van alle Eurener zonnepanelen in de string beïnvloedt. Sungrow Shadow Management is ontworpen om dit probleem aan te pakken en het energieverlies als gevolg van schaduw te minimaliseren.

De technologie maakt gebruik van slimme algoritmen en geavanceerde omvormers om de invloed van schaduw op Eurener zonnepanelen te minimaliseren. Het verdeelt de energieproductie over de verschillende panelen in een string, zodat de panelen met schaduw minder vermogen genereren en de panelen zonder schaduw maximaal vermogen kunnen leveren. Dit zorgt voor een efficiëntere energieopbrengst, zelfs onder schaduwrijke omstandigheden, en verhoogt het totale rendement van het zonne-energiesysteem.

Hoe werkt een omvormer?

Een omvormer is een apparaat dat gelijkstroom omzet in wisselstroom . Dit is nodig omdat de meeste elektrische apparaten werken op wisselstroom.  Eurener zonnepanelen genereren gelijkstroom en om deze energie te kunnen gebruiken in huis, moet deze worden omgezet in wisselstroom, daar komt dus een omvormer aan te pas

Eerst wordt de gelijkstroom van de Eurener zonnepanelen naar de omvormer gestuurd.

Vervolgens wordt de gelijkstroom in de omvormer omgezet naar wisselstroom met behulp van elektronische schakelingen.De omvormer past de frequentie en spanning van de wisselstroom aan, zodat deze geschikt is voor gebruik in het elektriciteitsnet en voor huishoudelijke apparaten. Tot slot wordt de wisselstroom via een elektriciteitskabel naar het elektriciteitsnet of naar huishoudelijke apparaten geleid.

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht

In combinatie met Eurner

Eurener zonnepanelen zijn een geweldige manier om op een duurzame manier energie te genereren. Het installeren van deze panelen op uw dak kan echter alleen nuttig zijn als u de juiste omvormer gebruikt om de gelijkstroom die ze produceren om te zetten in bruikbare wisselstroom. Dit is waarom wij  kiezen het kwalitatieve merk Sungrow,  voor uw Eurener zonnepanelen essentieel is.

Wanneer Eurener zonnepanelen worden gecombineerd met Sungrow omvormers, kunnen gebruikers profiteren van een uiterst efficiënt en betrouwbaar zonne-energiesysteem. De combinatie van hoogwaardige zonnepanelen met een betrouwbare omvormer zorgt voor een optimale energieopbrengst en betrouwbaarheid, wat uiteindelijk resulteert in besparingen op de energierekening en een vermindering van de CO2-uitstoot.

Bovendien bieden Eurener en Sungrow beide uitstekende garanties en service, wat ervoor zorgt dat hun klanten de gemoedsrust hebben dat hun zonne-energiesysteem jarenlang zal blijven presteren.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be