fbpx

Toshiba airco

Toshiba airco is het snelst groeiende merk in de Benelux. En met reden. Wie zegt dat een hoge kwaliteit en een lagere prijs niet samen gaan? Toshiba bewijst dat het kan!

Toshiba airco

Bekijk hier het nieuwste beste product van Toshiba Haori

Toshiba airconditioning voor één ruimte

Als er sprake is van één te koelen en/of te verwarmen ruimte heb je een single split-systeem nodig.

In de ruimte hangt een binnendeelbijvoorbeeld een wandmodel of cassettemodel, die is verbonden met het buitendeel in de buitenruimte. Samen met de bediening vormen binnen- en buitendeel het airconditioningsysteem.

TOSHIBA biedt een gevarieerd assortiment modellen waarmee voor vrijwel elke wens en eis een oplossing is. De airconditioners die in het zicht gemonteerd worden hebben een elegant en discreet voorkomen, de modellen die gedeeltelijk of zelfs geheel ingebouwd worden zijn compact waardoor ze weinig ruimte nodig hebben. Bovendien is elk model leverbaar in een uitvoering voor de kleinere en grote(re) ruimten.

Toshiba airconditioning voor 2 tot 5 ruimtes

Indien je airconditioning nodig hebt voor meer dan één ruimte is een multi-splitsysteem de oplossing. Tot vijf ruimten kunnen gekoeld en verwarmd worden met één systeem.

Maximaal vijf binnendelen worden aan één buitendeel gekoppeld maar zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. Het assortiment binnendelen biedt verschillende modellen die onderling gecombineerd kunnen worden afhankelijk van je wensen en de toepassingen. Zo kan voor elke ruimte het meest geschikte model gekozen worden.

Elk binnendeel in een multi-splitsysteem heeft een eigen afstandsbediening, bediening via een smartphone of tablet is ook mogelijk. Multi-splitsystemen kunnen zowel zakelijk als in huis worden toegepast. Welke combinatie ook gekozen wordt, in elke uitvoering is het TOSHIBA multi-splitsysteem een energiezuinige oplossing voor koelen én verwarmen.

Toshiba airconditioning voor meer dan 5 ruimtes

Indien meer dan vijf ruimten gekoeld en verwarmd moeten worden is een VRF-systeem nodig.

Met een VRF-systeem kunnen vele (verschillende) binnendelen gekoppeld worden aan één buitendeel, die op hun beurt ook weer onderling gekoppeld kunnen worden. Daarnaast zorgt de intelligente regeltechniek van TOSHIBA voor slimme koppelingen met gebouwbeheersystemen.

Het assortiment VRF-systemen van TOSHIBA airconditioning biedt bescheiden oplossingen tot zeer grote systemen, allemaal even krachtig, hoge rendementen zorgen voor grote energiebesparingen.

Toshiba airco bedieningen

Elk TOSHIBA airconditioningsysteem wordt standaard met een bijbehorende vaste of infrarood bediening geleverd maar afhankelijk van ruimte en gebruik kan ook voor een andere bediening gekozen worden.

Het assortiment bestaat uit bedrade individuele bedieningen, infrarood bedieningen en centrale regelingen. Naar wens eenvoudig en doeltreffend of met vele instelmogelijkheden. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om het systeem op afstand te bedienen via smartphone of tablet en zijn er protocollen voor integratie in een gebouwbeheersysteem.

Toshiba airco filtersysteem

TOSHIBA airconditioners beschikken over diverse filtersystemen die ervoor zorgen dat vervuilende deeltjes en overtollig vocht uit de lucht worden verwijderd voordat deze weer de ruimte wordt ingeblazen. Door te verwarmen (of koelen!) met een warmtepomp is dus niet alleen de temperatuur comfortabel maar creëert u ook een gezond binnenklimaat waar u het gehele jaar van profiteert!

Toshiba airco

Bekijk hier het nieuwste beste product van Toshiba Haori

Toshiba airco geschiedenis

TOSHIBA vindt haar oorsprong als in 1939 twee grote Japanse uitvinders;  Hisashige Tanaka en Ichisuke Fujioka, de handen ineen slaan. Hisashige staat bekend om zijn innovativiteit en wordt ook wel de ‘Thomas Edison van Azië’ genoemd. Het welkomstbord van zijn bedrijf Tanaka Engineering Works (1875) (“het leven verbeteren met dingen die mensen nodig hebben”) geeft uitdrukking aan zijn commitment om de kwaliteit van ons leven te verbeteren. Ichisuke was de Japanse vader van de elektronica. Hij ontwikkelde de eerste Japanse gloeilampen en was een pionier in de ontwikkeling van de Japanse elektronica industrie.

Meer dan 130 jaar later, levert de TOSHIBA Groep een brede range aan producten en diensten die voldoen aan de hoogste kwaliteit en zijn uitgerust met de beste technologische innovaties. Een succesvolle organisatie met een omzet in 2015 van ca. 7 miljard JPY, meer dan 200.000 medewerkers en bijna 600 bedrijven wereldwijd. 

Toshiba airco

Bekijk hier het nieuwste beste product van Toshiba Haori

Het ontstaan van de Toshiba corporation in vogelvlucht

1875 – Hisashige Tanaka, richt het bedrijf Tanaka Seizo-sho (Tanaka machinefabriek) op. 
1890 – Ichisuke Fujioka & Shoichi Miyoshi richten Hakunetsu-sha & Co Ltd. op. Japans eerste fabrikant van gloeilampen.
1899 – De naam van de lampenfabriek wijzigt in Tokyo Denki (Tokio Elektra Co). 
1939 – Fusie van de beide maatschappijen onder de naam Tokyo Shibaura Denki. 
1978 – De naam van de maatschappij wordt al snel vereenvoudigd tot de nieuwe officiële bedrijfsnaam: TOSHIBA
1981 – TOSHIBA introduceert ’s werelds eerste inverter gestuurde airconditioner voor thuis

Toshiba airco

Bekijk hier het nieuwste beste product van Toshiba Haori

Innovatief en ambitieus

TOSHIBA produceerde haar eerste airconditioner in de jaren 50 van de vorige eeuw en heeft vanaf dat moment het airconditioning product steeds verder verbeterd. TOSHIBA introduceerde als innovator vervolgens de rotary compressor en de elektronische besturing. In de jaren 80 was TOSHIBA de eerste die het inverter gestuurde systeem en de twin-rotary compressor op de markt bracht. In 1999 leidde TOSHIBA de airconditioning industrie met de introductie van haar ozonvriendelijke product range. TOSHIBA blijft met volhardende motivatie haar producten en systemen steeds weer verbeteren.

Zakelijke domeinen van Toshiba

Toshiba levert wereldwijd producten en diensten op het gebied van energiesystemen , infrastructuursystemen, gebouwoplossingen, retail & afdrukoplossingen, elektronische apparaten en opslagoplossingen, digitale oplossingen en de batterijhandel.

Energiesystemen en oplossingen

De reikwijdte van het bedrijf omvat grootschalige macht generatiesystemen voor kernenergie en thermische energie, samen met systemen voor de opwekking van hernieuwbare energie voor waterkracht, geothermische energie, zonne-energie en windenergie. Onze gerelateerde bedrijven omvatten krachtoverbrenging en distributiesystemen die leveren elektriciteit rechtstreeks aan eindgebruikers, en een autonoom energiesysteem op waterstof dat realiseert “lokaal productie voor lokale consumptie. “

Toshiba airco
Kernenergie / thermische energie
Toshiba airco
Waterkracht / geothermische energie / windenergie
Daikin airco logo
Fotovoltaïsche / transmissie- en distributiesystemen / waterstofenergiesystemen
Hisense airco
Therapiesysteem voor zware ionen

Bekijk hier het nieuwste beste product van Toshiba Haori

Infrastructuursystemen en oplossingen

Wij leveren al jaren producten, systemen en diensten aan klanten in de publieke sector die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de infrastructuur van essentiële nutsvoorzieningen. We zullen de komende jaren ook IoT en kunstmatige intelligentie (AI) omarmen om veiligere, veiligere en gemakkelijkere sociale infrastructuursystemen op te zetten.

Toshiba airco
Watervoorziening en afvalwaterzuiveringssystemen/Onderstation Systemen (UPS)
Toshiba airco
Omroep- en netwerksystemen / defensie en elektronische systemen
Daikin airco logo
Beveiligings en automatiseringssystemen / Beveiligings en automatiseringssystemen
trein
Spoorwegtransportsystemen / motor aandrijfsystemen

Bouwoplossingen

Ons portfolio omvat liften en roltrappen voor gebouwen en faciliteiten, ventilatie en verlichting, alle bedrijven die essentieel zijn voor het dagelijkse comfort van mensen. Via deze bedrijven bieden we ook energiebesparende, milieubewuste producten en diensten aan, evenals gebouwoplossingen die de veiligheid en betrouwbaarheid van gebouwen verbeteren.

Toshiba airco
Liften / kantoorverlichting / multi-airconditioning Systemen
Toshiba airco
Roltrappen / Podiumverlichtingssysteem / Warmtepompmodule Koeleenheid

Retail en printoplossingen

We breiden ons aanbod aan oplossingen uit door producten zoals kassasystemen in de winkel en kantoor-MFP’s (multifunctionele randapparatuur) als platform te gebruiken. Wij zijn een oplossingspartner die klanten helpt bij het oplossen van problemen op locatie.

POS-systemen / multifunctionele randapparatuur / automatische identificatiesystemen

Bekijk hier het nieuwste beste product van Toshiba Haori

Elektronische apparaten en opslagoplossingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Toshiba airco
HDD / Power apparaten
Toshiba airco
Beeldherkenningsprocessors Visconti ™ / Electron Beam Mask Writer
Thermische printkoppen / siliciumnitride keramiek: Isolerende circuitsubstraten

Toshiba airco offerte aanvragen

Stuur ons een bericht