fbpx

GSM - 0488 487 460

E - info@lec-energysolutions.be

Midea Airco

Midea airconditioing en warmtepompen, niet te onderschatten! 

logo lec

Midea airco, niet te onderschatten!

In de moderne wereld van vandaag is airconditioning een essentieel onderdeel van ons leven geworden, waardoor comfort en verlichting wordt geboden tegen de brandende hitte. Onder de vele merken van airconditioners die beschikbaar zijn op de markt, valt Midea op als een betrouwbare en innovatieve keuze.

✓ Milieuvriendelijk, eerste fabrikant met een propaan split airco toestel

✓ Gedaan met tocht van jouw airco. Kies voor de breezeless midea airco

✓ Midea wordt verdeelt in Lokeren, door een familiale KMO

Waarom Midea airco kiezen?

Midea is een gerenommeerd merk op het gebied van huishoudelijke apparaten, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Midea airco, kort voor airconditioning, omvat een reeks koeloplossingen die zijn ontworpen om een comfortabele binnenomgeving te creëren ongeacht de externe temperatuur. Van compacte draagbare eenheden tot slanke splitsystemen, Midea biedt een diverse reeks airco-opties om aan de behoeften van elk huishouden te voldoen.

Ben je het zat om te bibberen onder een airco? Met de Midea Breezeless airco geniet je van een comfortabele koeling zonder koude luchtstromen.

Hoe werkt het? De Breezeless heeft een unieke ‘TwinFlap’ technologie. Deze technologie verdeelt de luchtstroom via 7928 microgaten over de hele ruimte. Zo ervaar je een zachte, aangename koeling zonder koude windvlagen.

Maak kennis met de toekomst van airconditioning!

  • Geen koude luchtstromen
  • 360° surround koeling
  • Superstil: tot 19 dB(A)
  • Energiezuinig: A+++ energielabel
  • Wifi-bediening

Midea Breezeless: Comfortabele koeling, zonder koude luchtstromen.

Ben je op zoek naar een airco die energiezuinig is, stil werkt en jouw woning comfortabel koelt en verwarmt? 

  • Energiezuinig: energielabel A+++ 
  • Stil: De Xtreme Save Pro is één van de stilste airco’s op de markt, perfect voor een rustige nachtrust.
  • Wifi-bediening: Bedien de airco eenvoudig met je smartphone of tablet, waar je ook bent.

De Midea Xtreme Save Pro is de perfecte keuze voor iedereen die een comfortabele en energiezuinige airco zoekt.

Offerte Midea airco aanvragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Airco offerte

Soort aanvraag
Merk aico
Uitvoeringsdatum

Midea, de grootste airco producent van de wereld!

Midea Corporation, opgericht in 1968, is uitgegroeid tot een wereldleider in de huishoudelijke apparaten en airconditioning en warmtepompen. Door de toewijding van het bedrijf aan excellentie en hun innovatieve producten en duurzaamheid heeft het een uitstekende reputatie op de markt opgeleverd.

In de huidige dynamische markt heeft Midea strategisch haar focus gericht op residentiële airconditioners. Hierbij focust Midea zich op de toenemende vraag naar efficiënte airco en warmtepompen

Midea heeft zich verheven tot de top van de airconditioning industrie door zijn ongeëvenaarde expertise en toewijding aan innovatie. Als ’s werelds grootste airconditioning fabrikant heeft Midea een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige producten die zowel efficiënt als betrouwbaar zijn. Wat Midea echt onderscheidt, is zijn rol als de stille kracht achter vele andere merken.

Airco zonder tocht? Midea Breezeless

Tocht, een veelvoorkomend probleem in traditionele airco systemen, kan leiden tot ongemak en gezondheidsproblemen zoals droge huid, irritatie van de luchtwegen en zelfs verkoudheid. Midea breezeless airconditioning is ontworpen om dit probleem aan te pakken door gebruik te maken van geavanceerde luchtstroomtechnologieën en slimme ontwerpbenaderingen. Een tochtvrije airconditioning? Het bestaat, bij Midea airconditioning! 

Midea is trots op haar voortdurende innovatie in residentiële airconditioning en warmtepomp systemen. Door geavanceerde functies zoals breezeless functie en cloud connectiviteit te integreren, zorgen de producten van Midea voor optimaal comfort met een minimaal energieverbruik. Deze ontwikkelingen verbeteren niet alleen de gebruikerservaring, maar dragen ook bij aan milieuduurzaamheid.

Midea breezeless

Breezeless is uitgerust met een dubbele klep TwinFlap. De twee tegenover elkaar liggende flappen, met 7928 microgaten, zijn ontworpen om de luchtstroom te veranderen in duizenden kleine deeltjes koele lucht, waardoor de luchtstroom wordt verzacht om het gevoel van koude luchtstoten te elimineren.

Kenmerken van Midea Airco

Een van de belangrijkste aspecten die Midea airco onderscheiden zijn de indrukwekkende kenmerken, gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en het maximaliseren van de efficiëntie. Deze kenmerken omvatten:

Energiezuinigheid: Midea airco-eenheden zijn ontworpen met energiebesparende technologieën om elektriciteitsverbruik te verminderen zonder in te leveren op prestaties. Met stijgende energiekosten en milieuzorgen is kiezen voor een energiezuinige airconditioner een belangrijke stap naar aanzienlijke langetermijnbesparingen.

Koelcapaciteit: Of je nu een kleine slaapkamer of een ruime woonkamer koelt, Midea airco-eenheden zijn uitgerust met krachtige koelcapaciteiten om de gewenste temperatuur te handhaven, zelfs onder de heetste weersomstandigheden.

Slimme Functies: Veel Midea airco-modellen komen met slimme functionaliteit, waardoor je de airco op afstand kunt bedienen en monitoren via een smartphone-app. Dit gemak zorgt ervoor dat je instellingen kunt aanpassen en koelcycli kunt plannen volgens jouw voorkeuren, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Geluidsniveaus: Met geavanceerde geluidsreductietechnologie werken Midea airco-eenheden stil, zodat een rustige binnenomgeving wordt gegarandeerd die bevorderlijk is voor ontspanning en rustgevende slaap.

Luchtzuivering: Sommige Midea airco-modellen bevatten ingebouwde luchtreinigers, waardoor effectief stof, allergenen en andere zwevende verontreinigingen worden verwijderd om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren en de ademhalingsgezondheid te bevorderen.

Ontdek de andere producten van Midea

Breezeless airco

Energieklasse A+++

Lucht water warmtepomp

Smart grid

Lucht water warmtepomp Midea Arctic

Ontdek de ware gemoedsrust van thuis zijn. De milieuvriendelijke, fluisterstille Midea Arctic lucht water warmtepomp. Eén toestel voor uw ruimteverwarming zoals bijvoorbeeld vloerverwarming en sanitair warm water in één systeem. 

midea arctic lucht water warmtepomp

Hoge efficiëntie en COP waardes tot 6 maken van de midea lucht water warmtepomp een kampioen in zuinigheid.  Met zijn intelligente smart gird systeem kan hij trouwens verbonden met jouw zonnepanelen installatie. De cloud verbinding via een WIFI app maakt de bediening van deze unit een fluitje van een cent! 

Desondanks zijn Chinese roots heeft Midea de Arctic lucht water warmtepomp gebouwd naar Europese standaarden. Het is dan ook de hoop van Midea Europe om tussen de top lucht water fabrikanten te staan. De afwerkingsgraad van de warmtepomp is uitermate hoog, de bediening voelt intuïtief aan, de rendementen zijn toren hoog en de buitenunit is héél stil. Niet alleen is de Midea warmtepomp economisch goed geprijsd, hij is ook nog eens van topkwaliteit.  

Midea warmtepompboiler

Ontdek de geavanceerde warmtepompboiler van Midea, uitgerust met een handige digitale bediening en een ingebouwde timer. Met deze functies kun je profiteren van voordelige nachttarieven voor het verwarmen van je tapwater, waardoor je sanitair water nog betaalbaarder wordt verwarmd. Bovendien beschikken onze warmtepompboilers over een automatisch anti-legionella programma, waardoor je altijd kunt genieten van veilig en hygiënisch verwarmd water.

De Midea warmtepompboiler maakt gebruik van hernieuwbare energie uit de lucht om warmte te produceren. Dit wordt op zijn beurt  gebruikt om de temperatuur van het sanitair water te verhogen. Dit gebeurt met een minimaal verbruik van elektriciteit, waardoor het apparaat de toonaangevende A+++ efficiëntieklasse heeft. Met de Midea warmtepompboiler kunt u altijd rekenen op voldoende warm water van optimale kwaliteit. 

Midea airco kopen?

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam