fbpx

Midea Airco

Midea airconditioing en warmtepompen, niet te onderschatten! 

Midea, de grootste airco producent van de wereld!

Midea Corporation, opgericht in 1968, is uitgegroeid tot een wereldleider in de huishoudelijke apparaten en airconditioning en warmtepompen. Door de toewijding van het bedrijf aan excellentie en hun innovatieve producten en duurzaamheid heeft het een uitstekende reputatie op de markt opgeleverd.

In de huidige dynamische markt heeft Midea strategisch haar focus gericht op residentiële airconditioners. Hierbij focust Midea zich op de toenemende vraag naar efficiënte airco en warmtepompen

Midea heeft zich verheven tot de top van de airconditioning industrie door zijn ongeëvenaarde expertise en toewijding aan innovatie. Als ’s werelds grootste airconditioning fabrikant heeft Midea een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige producten die zowel efficiënt als betrouwbaar zijn. Wat Midea echt onderscheidt, is zijn rol als de stille kracht achter vele andere merken.

Airco zonder tocht? Midea Breezeless

Midea is trots op haar voortdurende innovatie in residentiële airconditioning en warmtepomp systemen. Door geavanceerde functies zoals breezeless functie en cloud connectiviteit te integreren, zorgen de producten van Midea voor optimaal comfort met een minimaal energieverbruik. Deze ontwikkelingen verbeteren niet alleen de gebruikerservaring, maar dragen ook bij aan milieuduurzaamheid.

Midea breezeless

Breezeless is uitgerust met een dubbele klep TwinFlap. De twee tegenover elkaar liggende flappen, met 7928 microgaten, zijn ontworpen om de luchtstroom te veranderen in duizenden kleine deeltjes koele lucht, waardoor de luchtstroom wordt verzacht om het gevoel van koude luchtstoten te elimineren.

Tocht, een veelvoorkomend probleem in traditionele airco systemen, kan leiden tot ongemak en gezondheidsproblemen zoals droge huid, irritatie van de luchtwegen en zelfs verkoudheid. Midea breezeless airconditioning is ontworpen om dit probleem aan te pakken door gebruik te maken van geavanceerde luchtstroomtechnologieën en slimme ontwerpbenaderingen. Een tochtvrije airconditioning? Het bestaat, bij Midea airconditioning! 

Breezeless airco

Warmtepompboiler

Energieklasse A+++

Lucht water warmtepomp

Smart grid

Lucht water warmtepomp Midea - Arctic

Ontdek de ware gemoedsrust van thuis zijn. De milieuvriendelijke, fluisterstille Midea Arctic lucht water warmtepomp. Eén toestel voor uw ruimteverwarming zoals bijvoorbeeld vloerverwarming en sanitair warm water in één systeem. 

midea arctic lucht water warmtepomp

Hoge efficiëntie en COP waardes tot 6 maken van de midea lucht water warmtepomp een kampioen in zuinigheid.  Met zijn intelligente smart gird systeem kan hij trouwens verbonden met jouw zonnepanelen installatie. De cloud verbinding via een WIFI app maakt de bediening van deze unit een fluitje van een cent! 

midea arctic tower

Desondanks zijn Chinese roots heeft Midea de Arctic lucht water warmtepomp gebouwd naar Europese standaarden. Het is dan ook de hoop van Midea Europe om tussen de top lucht water fabrikanten te staan. De afwerkingsgraad van de warmtepomp is uitermate hoog, de bediening voelt intuïtief aan, de rendementen zijn toren hoog en de buitenunit is héél stil. Niet alleen is de Midea warmtepomp economisch goed geprijsd, hij is ook nog eens van topkwaliteit.  

Midea warmtepompboiler

Ontdek de geavanceerde warmtepompboiler van Midea, uitgerust met een handige digitale bediening en een ingebouwde timer. Met deze functies kun je profiteren van voordelige nachttarieven voor het verwarmen van je tapwater, waardoor je sanitair water nog betaalbaarder wordt verwarmd. Bovendien beschikken onze warmtepompboilers over een automatisch anti-legionella programma, waardoor je altijd kunt genieten van veilig en hygiënisch verwarmd water.

midea warmtepompboiler

De Midea warmtepompboiler maakt gebruik van hernieuwbare energie uit de lucht om warmte te produceren. Dit wordt op zijn beurt  gebruikt om de temperatuur van het sanitair water te verhogen. Dit gebeurt met een minimaal verbruik van elektriciteit, waardoor het apparaat de toonaangevende A+++ efficiëntieklasse heeft. Met de Midea warmtepompboiler kunt u altijd rekenen op voldoende warm water van optimale kwaliteit. 

Wil jij graag contact met ons?

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam