fbpx

GSM - 0488 487 460

E - info@lec-energysolutions.be

Onze vacatures in de hernieuwbare energie

Wil jij ook graag werken in de hernieuwbare energie sector. Bekijk onze vacatures en maak deel uit van een enthousiast jong team. 

Zoek

Wie is LEC ENERGY SOLUTIONS

De missie van LEC ENERGY SOLUTIONS is de eigenaars van woningen, de ondernemers met KMO gebouwen het bos door de bomen te laten zien op vlak van duurzame technieken. Doorheen de jaren is ervaring opgebouwd in zonnepanelenaircoheaterswarmtepompen en sinds 2020 ook laadpalen en batterijen. De energietransitie gaat heel snel. Vele mensen willen van het gas af, maar weten niet goed hoe. Wel, wij zijn van mening dat je perfect zelf jouw energie kan opwekken, aansturen op de juiste momenten naar de juiste verbruikers en eventuele overschot kan opslaan in batterijen.

Heb jij een passie voor hernieuwbare energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

airco Hamme

Vacature zelfstandig verkoper hernieuwbare energiesystemen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een verkoper met uitstekende communicatievaardigheden, vermogen om te luisteren en behoeften van klanten te begrijpen. Heb je daarenboven een passie voor hernieuwbare energie? Dan ben jij de verkoper die wij zoeken?

Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van totale oplossingen in  hernieuwbare energie: zonnepanelen, warmtepompen (lucht/lucht, lucht/water en geothermie), laadpalen en energiesturingen. Onze specialisatie is zonne-energie gericht sturen naar de verbruikers wanneer de zon schijnt. Verder hebben we ons gespecialiseerd in de verschillende laadoplossingen voor elektrische wagens.

 Als zelfstandig verkoper ga je in eerste instantie aan de slag met onze geothermische warmtepompen en doe je prospectie bij de lokale architecten. Daar bovenop zorgen wij voor leads die binnen komen via onze website en sociale media die betrekking hebben op zonnepanelen. Eenmaal bij de klant brengt je het totale plaatje in kaart en bied je de klant een totaal oplossing aan

Wat vragen wij van jou?

 1. Ervaring in verkoop en klantcontact
 2. Interesse in duurzame verwarmingssystemen en energiebesparing
 3. Goede communicatie- en overtuigingsvaardigheden
 4. Zelfstandigheid en een proactieve houding
 5. Hands on mentaliteit
 6. Het proactief contacteren van de architecten
 7. Zelfstandig offertes uitwerken en verder opvolgen

Wat kunnen wij jou bieden?

 1. Een zelfstandige baan met ruimte voor eigen initiatief
 2. Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op het gebied van duurzame verwarmingssystemen
 3. Vrijheid om je verder te ontplooien en deel uit te maken van een sterk groeiende familiale KMO
 4. Goede commissieregeling
 5. Interne opleiding door de zaakvoerder met meer dan 20 jaar ervaring

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je cv en motivatie naar ons toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe zelfstandig verkoper! 

E – raphael@lec-energysolutions.be

T – 0488 487 460

Kom een kop koffie drinken en maak kennis met de zaakvoerder Raphaël Lerno

De zaakvoerder van LEC ENERGY SOLUTIONS, Raphaël Lerno noemt zichzelf graag een energie nerd. 

Raphaël Lerno

Zaakvoerder Raphaël Lerno is niet alleen industrieel ingenieur van opleiding, hij is ook gecertificeerde koeltechnieker, behaalde zijn rescert zonnepanelen en rescert warmtepomp. Teven is hij gepassioneerde hernieuwbare energieadviseur. Kom jij graag eens langs voor een vrijblijvend gesprek?
maak kennis

We gaan voor kwaliteit

Onze klanten gaven ons een 4,9 rating op google reviews. Wij doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun hernieuwbaar energie project. Deze rating is mede te danken aan de dagelijkse inzet van onze monteurs. Bij LEC ENERGY SOLUTIONS staat kwaliteit op de eerste plaats.

Vacature monteur zonnepanelen met interesse in warmtepompen

Wie zoeken wij?

Ben jij een enthousiaste monteur met ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen op het gebied van warmtepompen en airconditioning? Dan zijn wij op zoek naar jou

Als monteur bij ons bedrijf zul je verantwoordelijk zijn voor het aansluiten en installeren van zonnepanelen en warmtepompen bij onze klanten. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook om in een team te functioneren. Je bent communicatief vaardig en weet hoe je klanten op een professionele manier kunt adviseren. Naast het werken aan zonnepanelenprojecten, zal je ook de mogelijkheid krijgen om te leren over warmtepompen en airco. Je zal deelnemen aan opleidingen en trainingen om je kennis en vaardigheden te vergroten op dit gebied.

Welke eigenschappen verwachten we van jou?

 1. Ervaring in het plaatsen van zonnepanelen
 2. Goede communicatievaardigheden en goed in een team functioneren
 3. Zelfstandigheid en een hands on mentaliteit
 4. Interesse in het leren en werken met warmtepompen en airconditioning
 5. Je beschikt over een rijbewijs B en/of C

Wat kunnen wij jou aanbieden?

 1. Een uitdagende en afwisselende baan bij een groeiende familiale KMO
 2. Naast jouw kennis in de zonnepanelen voorzien we een interne mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in de installatie van warmtepompen en airconditioning
 3. Je komt terecht in een jong en dynamische team met een no no-nonsense attitude
 4. Een zaakvoerder die respect hoog in het vaandel draagt
 5. Als monteur bij ons bedrijf kan je in loondienst werken of als zelfstandig onderaannemer

Ben jij de gedreven monteur die wij zoeken? Neem dan contact op met Raphaël Lerno – 0488 487 460 of stuur een email naar raphael@lec-energysolutions.be

airco plaatsen antwerpen

Kom eens langs

Kopje koffie?

De zaakvoerder, Raphaël Lerno gelooft in het menselijk contact. Wij geloven in onze mensen, wij geven hen ruimte om te groeien in hun job. Ook zijn wij er ons van bewust dat niet iedereen goed is in administratie en het schrijven van CV’s en motivatiebrieven. Daarom nodigen wij graag geïnteresseerde mensen uit in ons kantoor voor een kop koffie en een eerste kennismakingsgesprek. Dus ben jij niet goed in het schrijven van CV’s en motivatiebrieven? Bel ons gewoon eens op, kom langs en laat ons kennis maken. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno ontvangt u graag met een kop koffie voor een kennismakingsgesprek.

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

Vacatures LEC ENERGY SOLUTIONS

Stuur ons een bericht