fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Daikin hybride warmtepomp

Alles wat u moet weten over Daikin hybride warmtepomp!

Zoek

Waarom een warmtepomp kopen?

daikin hybride altherma warmtepomp

Bij LEC ENERGY SOLUTIONS weten we hoe belangrijk het is om de perfecte verwarming te vinden die past bij jouw levensstijl en gemak. Daarom staan wij klaar om je te helpen met hoogwaardige hybride warmtepompen en deskundig advies, zodat jij het ideale merk voor jouw huis kunt kiezen.

Je huis warm houden is meer dan alleen comfortabel; het is een cruciaal onderdeel van hoe je leeft en geniet van je ruimte. Met onze hybride warmtepompen bieden we een innovatieve oplossing die niet alleen efficiënt is, maar ook milieuvriendelijk. Of je nu op zoek bent naar een systeem dat je helpt om energie te besparen of dat past bij je groene levensstijl, wij hebben de oplossing die bij je past.

Onze deskundige begeleiding is ontworpen om je te helpen bij elke stap van het proces. Van het kiezen van het juiste merk tot de installatie en het onderhoud, wij zijn er om ervoor te zorgen dat je de beste verwarmingsoplossing voor jouw huis krijgt. We begrijpen dat het kiezen van een verwarmingssysteem overweldigend kan zijn, maar met onze hulp wordt het een naadloos proces.

Kies voor LEC ENERGY SOLUTIONS voor hoogwaardige hybride warmtepompen en professioneel advies dat jouw leven gemakkelijker maakt. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte verwarmingsoplossing voor jouw huis, zodat je kunt genieten van comfort en efficiëntie het hele jaar door.

Een lucht-lucht warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht,  door middel van een buitenunit. Deze warmte wordt vervolgens via een koelmiddel naar een binnenunit gebracht, waar het wordt verspreid om de binnenruimte te verwarmen. Tegelijkertijd wordt de koude lucht naar buiten afgevoerd

Een lucht-water warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht met behulp van een buitenunit en gebruikt deze warmte om een vloeistof te verwarmen. Dit verwarmde mengsel geeft vervolgens warmte af aan het water in het verwarmingssysteem van de woning

In de winter onttrekt de geothermische warmtepomp warmte aan de grond en verhoogt deze de temperatuur om je huis te verwarmen. In de zomer werkt het omgekeerd, waarbij het systeem warmte uit je huis haalt en deze in de grond afvoert, waardoor je huis wordt gekoeld.

LEC - Energy Solutions
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Sara C.Sara C.
11:29 14 Dec 21
Eindelijk terug lekker warme verwarming en warm water in m'n woonst.
Nicole Van PeteghemNicole Van Peteghem
17:50 16 Aug 21
Beste Raphael,Wij zijn zeer tevreden over onze Midea airco. Dikke proficiat ook aan jouw werkmannen. Zij hebben de airco perfect geplaatst en het geheel heel netjes afgewerkt. Als we reclame kunnen maken zullen we dat niet nalaten! Groeten, Nicole
promskepromske
08:32 12 Aug 21
Vlekkeloze installatie. Een klein euvel dat direct professioneel en in open en eerlijk overleg werd hersteld.Techniekers hebben goed werk geleverd en op het einde nog de tijd genomen om - bijna tot in de details - uit te leggen hoe de airco + controller werkt.Op het sporadisch boorwerk na heb ik eigenlijk amper gemerkt dat ze er waren.Goei gasten dus. Houden zou ik zeggen!Laura
philip stevensphilip stevens
15:09 28 Jul 21
Werken zijn uitgevoerd op afgesproken datum en tijdstip én binnen voorziene prijsofferte. Heel kwaliteitsvolle en nette uitvoering;mensen met kennis van hun stiel en met respect voor onze woning!
Beste,Gisteren is bij ons de Daikin installatie op onze slaapkamer geplaatst.Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de kwaliteit waarmee de installatie is uitgevoerd ondanks de barre weeromstandigheden .Bovendien apprecieer ik de inspanning en overleg met ons voor de start van de installatie om tot de beste oplossing te komen wat betreft esthetiek en techniek! wij zijn dan ook blij met het eindresultaat wat betreft binnen unit (geen zichtbare leidingen in onze slaapkamer) en buitenunit (goot van leidingen doorlopend op buitengevel en plaatsing op dak naar achter).Bovendien is ook de elektrische aansluiting optimaal uitgevoerd. At last but not least is de werf proper achtergelaten en heeft zelfs de uitvoerder zijn schoenen uitgedaan voor onze slaapkamer te betreden. Chapeau en bedankt.Ik werk in de nucleaire sector waar overleg voor en na een activiteit ,nauwgezetheid, veiligheid en properheid de hoogste prioriteitZijn en welke uit mijn ervaring soms weleens botst met uitvoerders in de bouwsector.Met jullie heb ik op geen enkel moment dit ervaren.Wij kijken vol verwachting uit naar een warme zomer en een frisse slaapkamer en goede nachtrust 👍👍Mvg,Naudts-Van Havere
js_loader

Offerte aanvraag in minder dan 2 min...

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Warmtepomp offerte

Soort aanvraag
Type warmtepomp
Uitvoeringsdatum

Daikin hybride warmtepomp

Waarom een Daikin hybride warmtepomp kopen?

Veel mensen met een oude gasketel zijn op zoek naar oplossingen om hun energiefactuur te verlagen. Echter…veel oude gasketels zijn aangesloten op radiatoren. Soms ook op radiatoren én vloerverwarming. Eén punt hebben al deze gasinstallaties gemeen met elkaar. Ze zijn ontworpen voor hoge(re) watervertrektemperaturen. Net dit ontwerp maak dat full electric warmtepompen soms moeilijk toepasbaar zijn voor deze installaties. Een tweede aandachtspunt is het vermogen van de radiatoren véél groter is dan wat een warmtepomp kan geven. Dat zorgt voor een onbalans in vraag en aanbod. Immers als het buiten heel koud is dan geeft de warmtepomp het minste vermogen af. Net op dat moment vragen de radiatoren het meeste warmte. Full electric warmtepompen kunnen dit opvangen met een ingebouwde elektrische weerstand. Maar het verleden leert ons dat veel eindgebruikers het verbruik van de full electric warmtepomp te hoog vinden. Dikwijls is de reden dat de warmtepomp op radiatoren was aangesloten en de elektrische weerstand te veel werd aangesproken. 

Wil dat zeggen dat de warmtepomp in combinatie met radiatoren ten dode is opgeschreven….neen. –> lees verder onder de foto 😉 

hybride warmtepomp daikin

De hybride warmtepomp lost het tekort van een full electric warmtepomp door de gasketel te integreren in zijn ontwerp. Komt de warmtepomp vermogen te kort bij koude buitentemperaturen dan springt de gasketel bij. Is de watervertrektemperatuur hoger dan wat de warmtepomp aankan, dan springt de gasketel bij. Belangrijk hier is dat de warmtepomp continue de ingegeven gasprijs en elektriciteitsprijs afweegt ten opzicht van elkaar. Het is met andere woorden geen of situatie waar je de gasketel of de warmtepomp gebruikt? Het is een situatie waarbij beide technologieën elkaar helpen om de eindklant de meest zuinigste oplossing aan te bieden op dat specifiek moment. 

 • Combineer condensatie gasketel met een warmtepomp
 • Sanitair warm water op gas doorstroom of buffer het in een sanitair voorraadvat
 •  Heb je zonnepanelen dan kan je via een extern contact je warmtepomp vertellen dat er voldoende productie is en zo gratis op de zon verwarmen
 • lage gebruikskosten voor verwarming en warm tapwater
 • lage investeringskosten door de subsidie
 • ideaal voor renovatieprojecten

Hybride warmtepomp - kiest zelf de beste technologie

De hybride warmtepomp van Daikin bepaalt autonoom de goedkoopste en zuinigste combinatie. Werken met de warmtepomp of werken met de condenserende gasketel of beide technologieën samen. 

De hybride warmtepomp is bovendien perfect geschikt om uw oude gasinstallatie op radiatoren of vloerverwarming te vervangen. 

Bovendien geniet u van subsidie op de installatie van een Daikin hybride warmtepomp

 • Lage bedrijfskosten voor verwarming en warm tapwater in vergelijking met traditionele cv-ketels
 • Subsidie hybride warmtepomp mogelijk tot 2000 euro.
 • Ook geschikt voor renovatieprojecten met radiatoren of vloerverwarming
 • De installatie houdt rekening met de energieprijzen en kiest zelf de zuinigste oplossing
 • Verwarmen van uw bestaande woning met tot 60% duurzame energie zonder uw radiatoren te vervangen

Daikin hybride warmtepomp - De meest zuinigste prijs op elk moment.

Daikin hybride warmtepomp

Afhankelijk van de buitentemperatuur, de energieprijzen en de interne warmtelast, zal de Daikin Altherma Hybride warmtepomp slim kiezen tussen warmtepomp en/of cv-ketel, mogelijk in gecombineerd bedrijf, waarbij altijd de meest economische bedrijfmodus wordt gekozen.

daikin hybride warmtepomp binnenunit

Daikin hybride warmtepomp Lage investering

Hoewel het wenselijk is voor de woonkamer, is het niet direct noodzakelijk om de bestaande radiatoren (tot 80°C) en de leidingen te vervangen. Voor slaapkamers hoeven de radiatoren nooit vervangen te worden. De Daikin Hybride warmtepomp kan direct op het bestaande verwarmingssysteem worden aangesloten. Geniet van een subsidie van 2000 euro

Zodat de kosten en onderbreking tijdens de montage worden beperkt. Dankzij de compacte afmetingen neemt het nieuwe systeem evenveel plaats in als het bestaande systeem, waardoor er geen ruimteverlies is en verbouwingen niet noodzakelijk zijn.

Daikin hybride warmtepomp

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je de energie eerst moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

WARMTEPOMP INSTALLEREN?

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam