fbpx

Hitachi Airco

Hitachi Airco, Japanse fabrikant met zeer kwaliteitsvolle airco en warmtepomp toestellen.

Hitachi Airco

Hitachi airco is van origine een Japans product. Velen van ons kennen Hitachi van de powertools of van de grote bouwmachines. Maar velen weten niet dat Hitachi al jaren kwalitatieve airco en warmtepompen maakt. Hitachi is bij vele installateurs gekend als een kwalitatief merk, maar omwille van het feit dat Hitachi niet de grootste marketing machine is Hitachi niet goed gekend bij het grote publiek. Hitachi als een groep is actief in IT,  energie, industrie, mobiliteit en smart life. Hitachi telt globaal een 800 tal bedrijven en heeft maar liefst 295’000 werknemers over de wereld. Hitachi is enorm actief in het ioT domein – Internet Of Things. Zo heeft het een samenwerking met Daikin om samen hun productie beter te maken. 

Hitachi airco

Hitachi is een Japanse airco fabrikant sterk in VRF systemen. Dit zijn systemen gemaakt voor kantoren. Met hun Yutaki warmtepompen kennen zij momenteel een enorme groei bij onze noorderburen, Nederland. Hitachi staat voor een gebruiksvriendelijke interface, transparante technologie en kwaliteit. 

Hitachi airco

Hitachi - De geschiedenis

Hitachi werd opgericht door Namihei Odaira in 1910. Hij was een elektrische ingenieur die droomde van elektrische machines die de Japanse industrie sterker zouden maken. De eerste doorbrak kwam in 1910 met het ontwikkelen van een 5PK elektrische motor. In 1945 focust Hitachi op het herstel van het land door de fabricage van spoorweg transport. Zo zal het later, in de jaren 60, instaan voor de hoge snelheidstrein ook wel gekend als Shinkansen. Daarnaast was het actief in de behandeling van afval water, gebouwentechnologie en landbouw. Wat in de latere decennia volgt is een innovatieve tijd. 

In 1959 staat Hitachi in voor de eerste computer met transistors voor huishoudelijk gebruik. Later in 1983 produceert Hitachi de eerste supercomputer. In de 21ste eeuw gaat Hitachi voor sociale innovatie. Hun missie is toegevoegde waarde leveren door gebruik van geavanceerde technologieën in infrastructuur en communicatie systemen.in 2003 is Hisense Airco  Hitachi Air-conditioning Systems opgericht als resultaat van een joint-venture tussen Hisense en Hitachi. Hierbij is de focus komen te liggen op technologische ontwikkeling, productie, marketing en service.

Hitachi Airco - Producten

De nieuwe Hitachi airco Mini Split-serie biedt veel innovatieve functies, van verbeterde energie-efficiëntie tot luchtstroomregeling en ultrastille werking. Als onderdeel van ons streven naar constante verbetering, zochten we naar een onvervulde behoefte die ons in staat zou stellen onze klantervaring te verbeteren en een verschilpunt te creëren dat ons zou onderscheiden van onze concurrenten.

Omdat lucht altijd over het vochtige oppervlak van de warmtewisselaar beweegt, kunnen stof en bacteriën zich ophopen, wat leidt tot verminderde prestaties en waarneembare geuren. Om dit probleem op te lossen, hebben we FrostWash ontwikkeld, een revolutionaire nieuwe zelfreinigende technologie die stof en bacteriën verwijdert om schonere, gezondere lucht te leveren! 

Het gebruik van FrostWash verbetert de luchtkwaliteit en creëert een gezondere omgeving door 93% van de bacteriën en schimmels die zich in een airconditioningunit kunnen ophopen te elimineren.

Als u geïnteresseerd bent in dan kunt u een gratis offerte aanvragen en uitzoeken welke de beste oplossing is voor uw behoeften!

Hitachi Airco - Cassette Design Panel

Introductie van Silent-Iconic ™: een innovatieve bewerking van de klassieke cassette die het uiterlijk van luchtopeningen verandert en deze op smaakvolle wijze in hun omgeving integreert.

Deze bekroonde * cassette is gemaakt om de visuele impact tot een minimum te beperken, inclusief gestroomlijnde zwenkkleppen en een centrale inlaat met lamellen, terwijl de luchtstroom nauwkeurig wordt geregeld.                                   De Silent-Iconic ™ ontving de iF Design Award 2020, een van de meest prestigieuze wedstrijden gehouden door iF International Forum Design GmbH die uitmuntend design erkent. Het ontving ook de Good Design Award – Special Award 2020 in de categorie Apparatuur en voorzieningen voor professioneel gebruik.

Hitachi airco

Als u geïnteresseerd bent in het Silent-Iconic ™ 4-weg cassette-ontwerppaneel, dan kunt u een gratis offerte aanvragen en uitzoeken welke de beste oplossing is voor uw behoeften!

Hisense airco prijs offerte

Stuur ons een bericht