fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Hitachi Airco

Hitachi Airco, Japanse fabrikant met topkwaliteit airco en rechtsreekse koppeling met Somfy en het enige merk die een buitenunit van 9 kW combineert met aircoheaters en een warmtepompboiler

logo lec

Hitachi airco, Japanse topkwaliteit

Hitachi, een naam die synoniem staat voor innovatie en kwaliteit, heeft zijn stempel gedrukt op de wereld van airconditioning met zijn geavanceerde en betrouwbare airco-systemen. Of je nu een comfortabele omgeving wilt creëren thuis, op kantoor, of in een commerciële ruimte, Hitachi airco’s bieden efficiënte koeling en verwarming, gekoppeld aan gebruiksvriendelijke functies en milieuvriendelijke technologieën.

✓ Multi-Split airco met warmtepompboiler

✓ Koppelbaar met Somfy Home 

✓ Standaard 3 jaar garantie

Waarom Hitachi airco kiezen?

Een van de voornaamste redenen waarom Hitachi airco’s zo populair zijn, is vanwege hun indrukwekkende kenmerken en voordelen.

Niet alleen is de Hitachi airco koppelbaar met het Somfy. Meer is hij het enige merk die één buitenunit van 9 kW kan combineren met een warmtepompboiler en aircoheaters

Wil je jouw woning verwarmen en koelen én een warmtepompboiler? Maar heb je niet veel plaats voor een buitenunit? Dan is Hitachi jouw aircomerk. 

Combineer een warmtepompboiler en aircoheaters met één buitenunit! 

Unieke combinatie van aircoheater en warmtepompboiler

Hitachi Yutempo onderscheidt zich van de concurrentie door als enige merk een aircoheater en warmtepompboiler te combineren op één buitenunit. Dit innovatieve systeem biedt tal van voordelen

Met de Yutempo combineert u efficiëntie, comfort en flexibiliteit in één systeem. Het is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een duurzame en toekomstgerichte manier om hun woning te verwarmen, te koelen en te voorzien van warm sanitair water.

Efficiënt en milieuvriendelijk

 • Verwarmt uw woning én verwarmt uw sanitair water met één enkele buitenunit.
 • Maakt gebruik van hernieuwbare energie, waardoor u CO2-uitstoot en energiekosten bespaart.
 • Hoge COP-waarde (Coefficient of Performance) tot 5,1, wat resulteert in een efficiënte werking.

Compact en krachtig

 • De buitenunit is compact en elegant in design, waardoor hij discreet kan worden geplaatst.
 • Ondanks de compacte afmetingen, heeft het systeem een vermogen van 9 kW, waardoor het geschikt is voor diverse woningtypes.

Comfort en flexibiliteit

 • Verwarmt uw woning in de winter en koelt hem in de zomer.
 • Voorziet u van altijd warm sanitair water, zonder bijkomend verwarmingssysteem.
 • Eenvoudig te bedienen met een intuïtieve thermostaat.

Unieke voordelen

 • Geen extra boiler nodig: bespaart ruimte en installatiekosten.
 • Simpel te installeren: kan op bestaande leidingen worden aangesloten.
 • Uitgebreide garantie: tot 5 jaar op de compressor.

Offerte Hitachi airco aanvragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Airco offerte

Soort aanvraag
Merk aico
Uitvoeringsdatum

Wie is Hitachi Airco

Hitachi airco is van origine een Japans product. Velen van ons kennen Hitachi van de powertools of van de grote bouwmachines. Maar velen weten niet dat Hitachi al jaren kwalitatieve airco en warmtepompen maakt. Hitachi is bij vele installateurs gekend als een kwalitatief merk, maar omwille van het feit dat Hitachi niet de grootste marketing machine is Hitachi niet goed gekend bij het grote publiek. Hitachi als een groep is actief in IT,  energie, industrie, mobiliteit en smart life. Hitachi telt globaal een 800 tal bedrijven en heeft maar liefst 295’000 werknemers over de wereld. Hitachi is enorm actief in het ioT domein – Internet Of Things. Zo heeft het een samenwerking met Daikin om samen hun productie beter te maken. 

Hitachi is een Japanse airco fabrikant sterk in VRF systemen. Dit zijn systemen gemaakt voor kantoren. Met hun Yutaki warmtepompen kennen zij momenteel een enorme groei bij onze noorderburen, Nederland. Hitachi staat voor een gebruiksvriendelijke interface, transparante technologie en kwaliteit. 

Hitachi airco, efficientie, comfort en betrouwbaarheid

Hitachi, een naam die synoniem staat voor innovatie en kwaliteit, heeft zijn stempel gedrukt op de wereld van airconditioning met zijn geavanceerde en betrouwbare airco-systemen. Of je nu een comfortabele omgeving wilt creëren thuis, op kantoor, of in een commerciële ruimte, Hitachi airco’s bieden efficiënte koeling en verwarming, gekoppeld aan gebruiksvriendelijke functies en milieuvriendelijke technologieën

Airconditioning is niet langer een luxe, maar eerder een noodzaak geworden in onze moderne levensstijl. Hitachi begrijpt dit als geen ander en heeft een uitgebreide reeks airconditioningoplossingen ontwikkeld om aan de behoeften van diverse klanten te voldoen. Met een focus op prestaties, energie-efficiëntie en comfort, hebben Hitachi airco’s een reputatie opgebouwd als een van de beste in de industrie.

Hitachi Airco - Producten

De nieuwe Hitachi airco Mini Split-serie biedt veel innovatieve functies, van verbeterde energie-efficiëntie tot luchtstroomregeling en ultrastille werking. Als onderdeel van ons streven naar constante verbetering, zochten we naar een onvervulde behoefte die ons in staat zou stellen onze klantervaring te verbeteren en een verschilpunt te creëren dat ons zou onderscheiden van onze concurrenten.

Omdat lucht altijd over het vochtige oppervlak van de warmtewisselaar beweegt, kunnen stof en bacteriën zich ophopen, wat leidt tot verminderde prestaties en waarneembare geuren. Om dit probleem op te lossen, hebben we FrostWash ontwikkeld, een revolutionaire nieuwe zelfreinigende technologie die stof en bacteriën verwijdert om schonere, gezondere lucht te leveren!  Het gebruik van FrostWash verbetert de luchtkwaliteit en creëert een gezondere omgeving door 93% van de bacteriën en schimmels die zich in een airconditioningunit kunnen ophopen te elimineren.

Hitachi Airco - Cassette Design Panel

Introductie van Silent-Iconic: een innovatieve bewerking van de klassieke cassette die het uiterlijk van luchtopeningen verandert en deze op smaakvolle wijze in hun omgeving integreert.

Hitachi airco

Deze bekroonde cassette is gemaakt om de visuele impact tot een minimum te beperken, inclusief gestroomlijnde zwenkkleppen en een centrale inlaat met lamellen, terwijl de luchtstroom nauwkeurig wordt geregeld. De Silent-Iconic ontving de iF Design Award 2020, een van de meest prestigieuze wedstrijden gehouden door iF International Forum Design GmbH die uitmuntend design erkent. Het ontving ook de Good Design Award – Special Award 2020 in de categorie Apparatuur en voorzieningen voor professioneel gebruik.

Hitachi airco in vergelijking met andere merken

Wanneer we Hitachi airco’s vergelijken met andere merken op de markt, komen verschillende aspecten naar voren, waaronder:

Energie-efficiëntie vergelijkingen: Hitachi staat bekend om zijn energiezuinige ontwerpen, die vaak superieur zijn aan die van concurrenten in termen van energieverbruik en operationele kosten.

Prestatievergelijkingen: Met geavanceerde technologieën en betrouwbare prestaties bieden Hitachi airco’s een consistent comfortniveau dat moeilijk te evenaren is door andere merken.

Klanttevredenheid: Over het algemeen genieten Hitachi-klanten van een hoge mate van tevredenheid vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun airco-systemen.

Klantrecensies en Getuigenissen

Positieve feedback van tevreden klanten benadrukt vaak de betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van Hitachi airco’s. Klanten waarderen ook de uitstekende klantenservice en ondersteuning die wordt geboden door het Hitachi-team. 

Hitachi airco installateur - LEC ENERGY SOLUTIONS

Raphaël Lerno, de zaakvoerder, was actief bij Hitachi / Hisense van 2013 tot 2016. Hij speelde een belangrijke rol bij de initiële lancering van Hisense in België en heeft een diepgaande kennis van de producten.

LEC ENERGY SOLUTIONS onderscheidt zich als meer dan alleen een installatiebedrijf. Wij zijn de toonaangevende experts op het gebied van Hitachi airconditioning, met een grondige expertise in alle modellen en hun functionaliteiten. Wanneer u voor LEC ENERGY SOLUTIONS kiest, kiest u voor gemoedsrust. Wij verzorgen alles, van de installatie tot het onderhoud van uw Hitachi airconditioning, waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

98% van de klanten zou LEC ENERGY SOLUTIONS aanbevelen als Hitachi installateur

LEC - Energy Solutions
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Sara C.Sara C.
11:29 14 Dec 21
Eindelijk terug lekker warme verwarming en warm water in m'n woonst.
Nicole Van PeteghemNicole Van Peteghem
17:50 16 Aug 21
Beste Raphael,Wij zijn zeer tevreden over onze Midea airco. Dikke proficiat ook aan jouw werkmannen. Zij hebben de airco perfect geplaatst en het geheel heel netjes afgewerkt. Als we reclame kunnen maken zullen we dat niet nalaten! Groeten, Nicole
promskepromske
08:32 12 Aug 21
Vlekkeloze installatie. Een klein euvel dat direct professioneel en in open en eerlijk overleg werd hersteld.Techniekers hebben goed werk geleverd en op het einde nog de tijd genomen om - bijna tot in de details - uit te leggen hoe de airco + controller werkt.Op het sporadisch boorwerk na heb ik eigenlijk amper gemerkt dat ze er waren.Goei gasten dus. Houden zou ik zeggen!Laura
philip stevensphilip stevens
15:09 28 Jul 21
Werken zijn uitgevoerd op afgesproken datum en tijdstip én binnen voorziene prijsofferte. Heel kwaliteitsvolle en nette uitvoering;mensen met kennis van hun stiel en met respect voor onze woning!
Beste,Gisteren is bij ons de Daikin installatie op onze slaapkamer geplaatst.Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de kwaliteit waarmee de installatie is uitgevoerd ondanks de barre weeromstandigheden .Bovendien apprecieer ik de inspanning en overleg met ons voor de start van de installatie om tot de beste oplossing te komen wat betreft esthetiek en techniek! wij zijn dan ook blij met het eindresultaat wat betreft binnen unit (geen zichtbare leidingen in onze slaapkamer) en buitenunit (goot van leidingen doorlopend op buitengevel en plaatsing op dak naar achter).Bovendien is ook de elektrische aansluiting optimaal uitgevoerd. At last but not least is de werf proper achtergelaten en heeft zelfs de uitvoerder zijn schoenen uitgedaan voor onze slaapkamer te betreden. Chapeau en bedankt.Ik werk in de nucleaire sector waar overleg voor en na een activiteit ,nauwgezetheid, veiligheid en properheid de hoogste prioriteitZijn en welke uit mijn ervaring soms weleens botst met uitvoerders in de bouwsector.Met jullie heb ik op geen enkel moment dit ervaren.Wij kijken vol verwachting uit naar een warme zomer en een frisse slaapkamer en goede nachtrust 👍👍Mvg,Naudts-Van Havere
js_loader

Hitachi airco prijs offerte

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam