fbpx

Laadbeheer

Alles wat je moet weten over de Laadbeheer!

Laadbeheer op maat van iedereen.

Als je een Smappee slimme laadoplossing koopt, krijg je ook onmiddellijk toegang tot ons complete platform voor laadbeheer. Het zorgt voor alle aspecten die met elektrisch laden te maken hebben. Het Smappee Dashboard biedt talrijke functies die helpen bij het beheren en bedienen van je laadstations of laadplein. Meer nodig? Ontdek Smappee’s e-mobiliteitsdiensten.

Smappee infinity

Beheer elk laadpunt op afstand.

Zodra je meerdere laadpunten op je terrein plaatst waar verschillende gebruikers komen opladen, heb je meer controle nodig. Het Smappee platform voor laadbeheer biedt die controle… en meer. Gebruik het Smappee Dashboard om prioritair opladen toe te voegen, tarieven in te stellen, je laadstations buiten kantooruren te sluiten, etc. Bovendien kun je de status van al je laadpunten in real-time volgen en problemen snel op afstand oplossen.

Laadbeheer Prioriteiten en whitelisting.

Beheer gemakkelijk de laadinkomsten door verschillende laadtarieven en prioriteiten tot op gebruikersniveau toe te passen. Via het Smappee Dashboard kun je prioriteiten toekennen aan de Smappee Smart Charge Cards. Zo is je verkoopteam of bezoeker in een mum van tijd weer helemaal opgeladen op weg. Of maak een whitelist van de Smappee RFID-kaarten zodat je werknemers en bezoekers gratis of tegen een gereduceerd tarief kunnen laden op je laadplein. De mogelijkheden zijn talrijk.

Laadbeheer Kosten doorrekenen en gesplitste facturatie.

Ontvang een uitgebreid overzicht van laadsessies, kosten, en inkomsten per laadpunt via het Smappee Dashboard. Beheer elk laadpunt, ter plaatse of op afstand bij je medewerker thuis, en bied eenvoudig gesplitste facturatie aan op basis van de gegevens in het dashboard. Zo kun je je werknemers de kosten voor de laadsessies thuis vergoeden of ze correct factureren voor de laadsessies op je laadplein.

Laadbeheer Smappee e-mobiliteitsdiensten.

Het Smappee platform voor laadbeheer biedt ook e-mobiliteitsdiensten aan. Kies Smappee CPO- of e-MSP-diensten voor een eenvoudige en gemakkelijke alles-in-één betaaloplossing. De Smappee CPO-diensten zorgen voor de betaling en facturatie van de kosten aan je laadstations. EV-rijders kunnen opladen met hun oplaadkaarten die verbonden zijn met de Smappee of e-MSP van een derde partij. Smappee vergoedt je dan periodiek de kosten.

Laadbeheer

smappee infinity managementsysteem

Smappee Infinity biedt een totaaloplossing voor spanningsmeting en dynamisch load-balancing tussen zonne-energie, elektrische wagens en andere toestellen via een cloud-gebaseerde interface. Nieuwe submeting mogelijkheden stellen de Infinity-modules en de gateway in staat om meer gegevens te verzamelen, waardoor de kosten voor (multi)familie- en bedrijfssystemen worden gereduceerd. Lees alle particuliere en commerciële use cases.

smappee infinity

Smappee Infinity zo flexibel mogelijk!

Wij weten dat elke klant verschillend is. Daarom hebben we Smappee Infinity zo flexibel mogelijk gemaakt. Met ons uitgebreide aanbod voor energiebeheer kun je de functies en diensten kiezen die jij nodig hebt, om een oplossing te leveren op de maat van jouw behoeften: van slim autoladen en geoptimaliseerd zelfverbruik tot aanzienlijke energie- en kostenbesparingen. Wil je na een tijd meer controle, gegevens of diensten? Geen probleem! De modulariteit van Smappee Infinity zorgt ervoor dat je de bestaande oplossing altijd aan je nieuwe behoeften kunt aanpassen. Ontdek de diverse Smappee-modules voor uiteenlopende toepassingen.

Een wereldwijde, toekomstbestendige oplossing

Het systeem voor energiebeheer is toekomstbestendig en kan zich aanpassen aan elk scenario, met draadloze updates en de mogelijkheid om op elk moment extra modules toe te voegen. Smappee Infinity is een wereldwijde oplossing die compatibel is met alle omvormers en nagenoeg elke elektrische installatie ter wereld. Dankzij de compacte hardware past het systeem eenvoudig in bijna elk distributiepaneel. Zodra het systeem is geïnstalleerd en draait, vraagt het weinig onderhoud, wat resulteert in een lage TCO.

De Smappee CT Hub verzamelt energiegegevens door verschillende stromen te meten met maximaal 4 CT’s of Rogowski-spoelen. Gebruik de Smappee Solid Core 3-phase CT als een eenvoudig en kostenefficiënt alternatief.
Of voeg een Smappee Input-module toe om pulsen te tellen of inputstatus te monitoren met maximaal 4 digitale inputs. Voeg Smappee Gas & Water toe voor gedetaileerde gegevens over gas- en waterverbruik.
ana

Snelle, accurate gesubmeterde data

smappee

Smappee verzamelt realtime- en historische productie- en verbruiksgegevens tot op toestelniveau, dankzij de meest complete en uitgebreide opties voor submeting. Nauwkeurige submeting aan de bron door stroomklemmen en modules voor energiemeting aan het distributiepaneel te bevestigen. Breid uit met de Smappee Switch en submeter vanuit het stopcontact. Gebruik Smappee’s gepatenteerde NILM (Non-Intrusive Load Monitoring) om toestellen en hun geschatte verbruik te detecteren door een klem op de stroomkabel te bevestigen.

Smappe Infinity kostefficiënte installatie

Smappee Infinity kun je snel en makkelijk installeren en vereist weinig onderhoudskosten. Zo liggen de levensduurkosten lager dan bij concurrerende oplossingen. Het compacte plug-and-play-systeem, waarbij hubs stroomklemmen (CT’s) of Rogowski-spoelen verbinden, is robuust en betrouwbaar. Je besteedt dus minder tijd aan de configuratie van het systeem en meer tijd aan het besparen van energie voor.

smappee

Smappee breidt zijn ecosysteem voortdurend uit met compatibele IoT-producten en -diensten van derden. Smappee gebruikt Ethernet, Wi-Fi, 2G/4G, IP-gebaseerde verbindingen en standaarden zoals Modbus RTU en IoT-communicatieprotocollen om een snelle ontwikkeling van nieuwe toepassingen mogelijk te maken en integraties te versnellen. Aan de andere kant werkt Smappee samen met derde partijen om zijn technologie te integreren in hun producten of diensten zoals autolaadstations, slimme thermostaten, home assistants of thuisbatterijen.

Je energiediensten ontwikkelen met Smappee Infinity.

De energiemarkt is in beroering, waardoor de waarde verschuift van de verkoop van kilowatturen naar energiediensten op aanvraag. Smappee biedt het platform om op deze evoluties in te spelen zodra ze zich voordoen. Van submeting met kwaliteit op nutsniveau tot real-time energiehandel en energy-as-a-service. Met onze toekomstbestendige en modulaire technologie ben je klaar om de energiediensten van de toekomst te leveren, vandaag nog.

smappee infinity

Bied Energy-as-a-service (EaaS) aan.

Versnel je bedrijf als aggregator of energiedienstverlener (ESP) met Smappee’s kant-en-klare oplossing. In plaats van alleen kilowatturen te leveren, bied je energiediensten op abonnementsbasis aan door middel van opvolging, geautomatiseerd beheer op afstand en optimalisatie van elektrische ladingen en energieverbruik. Dit alles zonder de klant ongemak te bezorgen. Voer dynamische prijsmechanismen in, zoals tarieven op basis van gebruikstijd, prijzen op de spotmarkt, real-time energiebeursprijzen en bied je klanten het Smappee tarief aan. Zo profiteren ze altijd van het voordeligste tarief.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

Koeltechnieken Waasland

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | VENTILATIE | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht