fbpx

Nieuwste Innovaties en Voordelen van Zonnepanelen

Alles wat je moet weten over Zonnepanelen!

Search
koeltechnieken waasland lec energy solutions

Bij LEC ENERGY SOLUTIONS begrijpen we dat het kiezen van de juiste zonnepanelen een cruciale beslissing is voor jouw energiebehoeften en duurzame levensstijl. Daarom staan wij voor je klaar om hoogwaardige zonnepaneelinstallaties en deskundig advies te bieden bij het selecteren van het ideale zonnepaneelmerk voor jouw woning.

LEC - Energy Solutions
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Sara C.Sara C.
11:29 14 Dec 21
Eindelijk terug lekker warme verwarming en warm water in m'n woonst.
Nicole Van PeteghemNicole Van Peteghem
17:50 16 Aug 21
Beste Raphael,Wij zijn zeer tevreden over onze Midea airco. Dikke proficiat ook aan jouw werkmannen. Zij hebben de airco perfect geplaatst en het geheel heel netjes afgewerkt. Als we reclame kunnen maken zullen we dat niet nalaten! Groeten, Nicole
promskepromske
08:32 12 Aug 21
Vlekkeloze installatie. Een klein euvel dat direct professioneel en in open en eerlijk overleg werd hersteld.Techniekers hebben goed werk geleverd en op het einde nog de tijd genomen om - bijna tot in de details - uit te leggen hoe de airco + controller werkt.Op het sporadisch boorwerk na heb ik eigenlijk amper gemerkt dat ze er waren.Goei gasten dus. Houden zou ik zeggen!Laura
philip stevensphilip stevens
15:09 28 Jul 21
Werken zijn uitgevoerd op afgesproken datum en tijdstip én binnen voorziene prijsofferte. Heel kwaliteitsvolle en nette uitvoering;mensen met kennis van hun stiel en met respect voor onze woning!
Beste,Gisteren is bij ons de Daikin installatie op onze slaapkamer geplaatst.Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de kwaliteit waarmee de installatie is uitgevoerd ondanks de barre weeromstandigheden .Bovendien apprecieer ik de inspanning en overleg met ons voor de start van de installatie om tot de beste oplossing te komen wat betreft esthetiek en techniek! wij zijn dan ook blij met het eindresultaat wat betreft binnen unit (geen zichtbare leidingen in onze slaapkamer) en buitenunit (goot van leidingen doorlopend op buitengevel en plaatsing op dak naar achter).Bovendien is ook de elektrische aansluiting optimaal uitgevoerd. At last but not least is de werf proper achtergelaten en heeft zelfs de uitvoerder zijn schoenen uitgedaan voor onze slaapkamer te betreden. Chapeau en bedankt.Ik werk in de nucleaire sector waar overleg voor en na een activiteit ,nauwgezetheid, veiligheid en properheid de hoogste prioriteitZijn en welke uit mijn ervaring soms weleens botst met uitvoerders in de bouwsector.Met jullie heb ik op geen enkel moment dit ervaren.Wij kijken vol verwachting uit naar een warme zomer en een frisse slaapkamer en goede nachtrust 👍👍Mvg,Naudts-Van Havere
js_loader

Met hun elegante design en krachtige prestaties bieden Eurener zonnepanelen een uitstekende oplossing voor duurzame energieopwekking in alle weersomstandigheden. 

Sungrow omvormers zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en bieden een hoge betrouwbaarheid en prestaties, zelfs in de schaduw. De nummer 1 keuze in omvormers over de hele wereld. 

Smappee is een slimme en gebruiksvriendelijke energiemonitor die je helpt om je energieverbruik te beheren en te verminderen. Maak een duurzame keuze voor jouw toekomst met Smappee

Welke zonnepanelen bieden wij aan?

Bij de keuze van zonnepanelen geven we altijd de voorkeur aan Tier 1-zonnepanelen, zoals Eurener, Austa en Sonnex. Deze zonnepanelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid te waarborgen. Met een lange levensduur en minimale onderhoudskosten zijn onze zonnepanelen een verstandige en kosteneffectieve optie voor iedereen die op zoek is naar hernieuwbare energie.

  • Eurener, van Spaanse origine, blinkt uit met zijn zwarte glas/folie en heeft een vermogen van 410 Wp.
  • Sonnex, van Duitse topkwaliteit, biedt ons een FULL BLACK glas/glas-paneel met een vermogen tot 430 Wp en behoort tot het N-Type (wat 5% meer opbrengst oplevert dan klassieke panelen).
  • Austa, een zwart glas/glas-paneel van Chinese origine, maakt ook deel uit van ons assortiment.

Ter conclusie: Met onze aangeboden productgaranties van 20, 25 of 30 jaar voor de zonnepanelen, kunt u er volledig op vertrouwen dat uw zonnepanelen gedurende hun hele levensduur optimaal blijven presteren. Dit geeft u gemoedsrust en beschermt uw investering in zonne-energie.

austa zonnepaneel
Glas/glas zonnepaneel full black 410 Wp

Als  omvormer bieden wij het merk Sungrow, Solax, Huawei of Solar Edge aan. Sungrow is een gerenommeerd merk op het gebied van zonne-energie en biedt een breed scala aan omvormers die geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Daarbij bieden wij 10 jaar productgarantie op al onze  omvormers. Huawei is ondertussen een gekende speler in de zonnepanelen markt. Solax werkt perfect samen met onze geothermische warmtepompen en solax batterij systemen. Solar Edge is onze kampioen wanneer elke zonnepaneel zijn vermogen apart moet regelen. Dit is handig voor daken die in schaduwzones liggen of daken met meer dan twee oriëntaties. Zodoende hebben wij voor elk type dak een oplossing. 

LEC ENERGY SOLUTIONS gaat net één stap verder dan andere zonnepanelen installateurs.

Wij gaan namelijk de zonneproductie aansturen. We gaan deze zoveel mogelijk in hernieuwbare energie steken. Via smart grid ready contacten steken we de elektriciteit op het moment van productie in lucht water warmtepompen, geothermische warmtepompen, airocheaters of warmtepompboilers. 

Offerte zonnepanelen aanvragen?

Ontvang nu binnen slechts 2 minuten een op maat gemaakte offerte voor zonnepanelen door ons eenvoudige webformulier in te vullen. Laat ons u helpen om moeiteloos over te stappen op duurzame energie. Slechts enkele minuten invullen kunnen uw leven veranderen. Waar wacht u nog op? 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Zonnepanelen offerte

Soort aanvraag
Soort opdracht
Uitvoeringsdatum

Zonnepanelen en een digitale teller

Wij doen veel meer dan alleen zonnepanelen installeren....

digitale teller zonnepanelen

Een terugdraaiende teller en digitale meter kunnen beide worden gebruikt voor zonnepanelen. Met een terugdraaiende teller wordt overtollige elektriciteit teruggevoerd naar het net, wat het totale verbruik vermindert en kosten bespaart.

Laat ons helpen met uw pv installatie.

Eigenaars van zonnepanelen hebben een teller die terugdraait als hun stroomoverschot in het net wordt ­geïnjecteerd. Digitale meters daarentegen bieden nauwkeurigere metingen van productie en verbruik, wat onnauwkeurigheden elimineert. Tegenwoordig kunnen ze ook tweerichtingsverkeer registreren, wat essentieel is voor het in balans houden van het elektriciteitsnet. 

Bij het plaatsen van zonnepanelen zal je automatisch een digitale teller krijgen. Is dit nefast voor de terugverdientijd? Neen! Maar, de installatie zal wel meer rendement halen als er stroom wordt verbruikt op het moment dat de zon schijnt. Dit noemt men het zelfverbruik van de zonnepanelen installatie. 

Conclusie, je moet ervoor zorgen dat je zelfverbruik verhoogt. Door te werken met een Smappee energiesysteem verhoog je het zelfverbruik van jouw zonnepanelen installatie. 

smappee infinity

Via een Smappee energiestuur systeem zullen we de zonnestroom op de juiste momenten gaan begeleiden naar toestellen die smart grid ready zijn. Zo injecteert u zo min mogelijk elektriciteit in het net. 

Slimme Zonnepanelen?

Smappee biedt je real-time en historisch inzicht in energieconsumptie en -productie alsook in je gas-en waterverbruik per dag, maand en jaar. Deze gegevens kan je raadplegen via de gebruiksvriendelijke Smappee App en het gedetailleerde Smappee Dashboard voor desktop en tablet. Smappee geeft energieverbruik weer tot op toestelniveau voor tot de 5 belangrijkste huishoudelijke toestellen. 

slimme zonnepanelen

Zo krijg je inzicht in energieverbruik dat je toelaat om energievreters op te sporen en grip te krijgen op sluimerverbruik. Daarnaast zie je ook wanneer je energie terugstuurt naar het net. Dankzij toevoegen van andere modules uit het Smappee Infinity concept kan je je energie ook slim en automatisch aansturen om consumptie en productie op elkaar af te stemmen. Dat maakt slim autoladen en automatiseringen mogelijk en resulteert in geoptimaliseerde zelf-consumptie en zelfvoorziening.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

Koeltechnieken Waasland

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

AIRCO | WARMTEPOMP | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Zonnepanelen onze diensten