fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Zonnepanelen

Waarom Zonnepanelen Altijd Een Slimme Investering Blijven

Zoek

Zonnepanelen - Altijd interessant!

Zonnepanelen zijn zoveel meer dan alleen energie-opwekkers...

koeltechnieken waasland lec energy solutions
LEC ENERGY SOLUTIONS - Onafhankelijk advies omtrent zonnepanelen

Zonnepanelen blijven een hot topic in onze voortdurend evoluerende wereld van duurzame energie. Maar waarom zijn ze nog steeds zo interessant? Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste redenen waarom zonnepanelen altijd een slimme investering blijven.

Allereerst is er de kwestie van kostenbesparing. Het is geen geheim dat traditionele energiebronnen steeds duurder worden. Met zonnepanelen kun je echter profiteren van gratis energie van de zon, waardoor je maandelijkse energierekening aanzienlijk kan worden verlaagd. Door te investeren in zonnepanelen bespaar je niet alleen geld op de lange termijn, maar verminder je ook je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Daarnaast is er het milieuvriendelijke aspect. Zonne-energie is een van de schoonste en meest hernieuwbare energiebronnen die er zijn. Door te kiezen voor zonnepanelen draag je actief bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk en help je de planeet te beschermen voor toekomstige generaties. Het is een kleine stap voor jou, maar een grote sprong voor de planeet.

Zonnepanelen installateur Hamme

Een ander belangrijk voordeel van zonnepanelen is de waardevermeerdering van je huis. Onderzoek heeft aangetoond dat woningen met zonnepanelen aanzienlijk meer waard zijn dan vergelijkbare woningen zonder zonnepanelen. Potentiële kopers zijn steeds meer geïnteresseerd in duurzame woningen en zijn bereid om meer te betalen voor een woning met zonnepanelen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke voordelen.

Kortom, zonnepanelen blijven een slimme investering om verschillende redenen. Ze helpen je geld te besparen, verminderen je ecologische voetafdruk, verhogen de waarde van je huis en zijn nu toegankelijk voor een breder scala aan woningtypes. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de overstap naar zonne-energie en geniet van de talloze voordelen die het met zich meebrengt!

airco plaatsen bazel

Zaakvoerder Raphaël Lerno:
“Zonnepanelen zijn echt de kers op de taart als het gaat om het upgraden van je huis. Ze zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Denk er eens over na: terwijl je traditioneel geld blijft betalen voor gas, kunnen zonnepanelen je helpen om die elektriciteitsrekening te verlagen – misschien zelfs drastisch. Gecombineerd met een warmtepomp of laadpaal voor je elektrische auto haal je een groot rendement uit je zonnepanelen installatie.”

Onze verschillende zonnepanelen systemen

Micro Omvormers van Enhpase hebben een aparte omvormer per paneel. Elk paneel zal dus individueel zijn zonnestroom omzetten naar bruikbare wisselstroom. Deze oplossing is ideaal voor mensen met een beperkt dakoppervlak of verschillende windrichtingen.

Optimizers van Solar Edge zullen het vermogen van het paneel regelen. Zo heb je geen last van schaduwvlekken of andere storingen die het rendement van jouw zonnepanelen kunnen beïnvloeden. Het systeem is echter duurder dan een standaard string omvormer. 

Een string omvormer zal alle zonnepanelen als één vlak regelen. Voor 90% van de daken in België is dit een voldoende oplossing. De meeste string omvormers hebben twee ingangen zodat je de panelen perfect ook in een Oost-West oriëntatie kunt plaatsen. 

LEC - Energy Solutions
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Sara C.Sara C.
11:29 14 Dec 21
Eindelijk terug lekker warme verwarming en warm water in m'n woonst.
Nicole Van PeteghemNicole Van Peteghem
17:50 16 Aug 21
Beste Raphael,Wij zijn zeer tevreden over onze Midea airco. Dikke proficiat ook aan jouw werkmannen. Zij hebben de airco perfect geplaatst en het geheel heel netjes afgewerkt. Als we reclame kunnen maken zullen we dat niet nalaten! Groeten, Nicole
promskepromske
08:32 12 Aug 21
Vlekkeloze installatie. Een klein euvel dat direct professioneel en in open en eerlijk overleg werd hersteld.Techniekers hebben goed werk geleverd en op het einde nog de tijd genomen om - bijna tot in de details - uit te leggen hoe de airco + controller werkt.Op het sporadisch boorwerk na heb ik eigenlijk amper gemerkt dat ze er waren.Goei gasten dus. Houden zou ik zeggen!Laura
philip stevensphilip stevens
15:09 28 Jul 21
Werken zijn uitgevoerd op afgesproken datum en tijdstip én binnen voorziene prijsofferte. Heel kwaliteitsvolle en nette uitvoering;mensen met kennis van hun stiel en met respect voor onze woning!
Beste,Gisteren is bij ons de Daikin installatie op onze slaapkamer geplaatst.Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de kwaliteit waarmee de installatie is uitgevoerd ondanks de barre weeromstandigheden .Bovendien apprecieer ik de inspanning en overleg met ons voor de start van de installatie om tot de beste oplossing te komen wat betreft esthetiek en techniek! wij zijn dan ook blij met het eindresultaat wat betreft binnen unit (geen zichtbare leidingen in onze slaapkamer) en buitenunit (goot van leidingen doorlopend op buitengevel en plaatsing op dak naar achter).Bovendien is ook de elektrische aansluiting optimaal uitgevoerd. At last but not least is de werf proper achtergelaten en heeft zelfs de uitvoerder zijn schoenen uitgedaan voor onze slaapkamer te betreden. Chapeau en bedankt.Ik werk in de nucleaire sector waar overleg voor en na een activiteit ,nauwgezetheid, veiligheid en properheid de hoogste prioriteitZijn en welke uit mijn ervaring soms weleens botst met uitvoerders in de bouwsector.Met jullie heb ik op geen enkel moment dit ervaren.Wij kijken vol verwachting uit naar een warme zomer en een frisse slaapkamer en goede nachtrust 👍👍Mvg,Naudts-Van Havere
js_loader

Welke zonnepanelen bieden wij aan?

Bij de keuze van zonnepanelen geven we altijd de voorkeur aan Tier 1-zonnepanelen, zoals Longi, Eurener en Sonnex. Deze zonnepanelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid te waarborgen. Met een lange levensduur en minimale onderhoudskosten zijn onze zonnepanelen een verstandige en kosteneffectieve optie voor iedereen die op zoek is naar hernieuwbare energie.

  • Eurener, van Spaanse origine, blinkt uit met zijn zwarte glas/folie en heeft een vermogen van 410 Wp.
  • Sonnex, van Duitse topkwaliteit, biedt ons een FULL BLACK glas/glas-paneel met een vermogen tot 430 Wp en behoort tot het N-Type (wat 5% meer opbrengst oplevert dan klassieke panelen).
  • Longi, een zwart glas/folie -paneel, maakt ook deel uit van ons assortiment. Longi is dé grootste producent in celtechnologie.
lec energy solutions eurener
sonnex zonnepanelen

Ter conclusie: Met onze aangeboden productgaranties van 25 of 30 jaar voor de zonnepanelen, kunt u er volledig op vertrouwen dat uw zonnepanelen gedurende hun hele levensduur optimaal blijven presteren. Dit geeft u gemoedsrust en beschermt uw investering in zonne-energie.

zonnepaneel airco
Glas/glas zonnepaneel full black 430 Wp

Welke omvormers bieden wij aan?

  • Als  stringomvormer bieden wij het merk Sungrow, Solax of Huawei  aan.
  • Als optimizer omvormer kunnen we Solar Edge aanbieden.
  • Als micro omvormer systemen kunnen wij u het merk Enhpase aanbieden. 

LEC ENERGY SOLUTIONS gaat net één stap verder dan andere zonnepanelen installateurs.

Wij gaan namelijk de zonneproductie aansturen. We gaan deze zoveel mogelijk in hernieuwbare energie steken. Via smart grid ready contacten steken we de elektriciteit op het moment van productie in lucht water warmtepompen, geothermische warmtepompen, airocheaters of warmtepompboilers. 

Offerte zonnepanelen aanvragen?

Ontvang nu binnen slechts 2 minuten een op maat gemaakte offerte voor zonnepanelen door ons eenvoudige webformulier in te vullen. Laat ons u helpen om moeiteloos over te stappen op duurzame energie. Slechts enkele minuten invullen kunnen uw leven veranderen. Waar wacht u nog op? 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Zonnepanelen offerte

Soort aanvraag
Soort opdracht
Uitvoeringsdatum

Zonnepanelen en een digitale teller

Wij doen veel meer dan alleen zonnepanelen installeren....

digitale teller zonnepanelen

Een terugdraaiende teller en digitale meter kunnen beide worden gebruikt voor zonnepanelen. Met een terugdraaiende teller wordt overtollige elektriciteit teruggevoerd naar het net, wat het totale verbruik vermindert en kosten bespaart.

Laat ons helpen met uw pv installatie.

Eigenaars van zonnepanelen hebben een teller die terugdraait als hun stroomoverschot in het net wordt ­geïnjecteerd. Digitale meters daarentegen bieden nauwkeurigere metingen van productie en verbruik, wat onnauwkeurigheden elimineert. Tegenwoordig kunnen ze ook tweerichtingsverkeer registreren, wat essentieel is voor het in balans houden van het elektriciteitsnet. 

Bij het plaatsen van zonnepanelen zal je automatisch een digitale teller krijgen. Is dit nefast voor de terugverdientijd? Neen! Maar, de installatie zal wel meer rendement halen als er stroom wordt verbruikt op het moment dat de zon schijnt. Dit noemt men het zelfverbruik van de zonnepanelen installatie. 

Conclusie, je moet ervoor zorgen dat je zelfverbruik verhoogt. Door te werken met een Smappee energiesysteem verhoog je het zelfverbruik van jouw zonnepanelen installatie. 

smappee infinity

Via een Smappee energiestuur systeem zullen we de zonnestroom op de juiste momenten gaan begeleiden naar toestellen die smart grid ready zijn. Zo injecteert u zo min mogelijk elektriciteit in het net. 

Slimme Zonnepanelen?

Smappee biedt je real-time en historisch inzicht in energieconsumptie en -productie alsook in je gas-en waterverbruik per dag, maand en jaar. Deze gegevens kan je raadplegen via de gebruiksvriendelijke Smappee App en het gedetailleerde Smappee Dashboard voor desktop en tablet. Smappee geeft energieverbruik weer tot op toestelniveau voor tot de 5 belangrijkste huishoudelijke toestellen. 

slimme zonnepanelen

Zo krijg je inzicht in energieverbruik dat je toelaat om energievreters op te sporen en grip te krijgen op sluimerverbruik. Daarnaast zie je ook wanneer je energie terugstuurt naar het net. Dankzij toevoegen van andere modules uit het Smappee Infinity concept kan je je energie ook slim en automatisch aansturen om consumptie en productie op elkaar af te stemmen. Dat maakt slim autoladen en automatiseringen mogelijk en resulteert in geoptimaliseerde zelf-consumptie en zelfvoorziening.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS staat klaar om al uw energievragen te beantwoorden. Onze zaakvoerder, Raphaël Lerno, is gepassioneerd door energie en energie-optimalisatie. Hij gelooft sterk dat moderne huizen in staat zijn om hun eigen energie op te wekken met behulp van zonnepanelen. De toekomst zal draaien om het efficiënt sturen van deze opgewekte elektriciteit naar de juiste apparaten op het juiste moment. Denk hierbij aan warmtepompen, aircoheaters en laadpalen. Als het op batterijen aankomt, pleit hij voor een slimme investering. Dit betekent dat de energie eerst naar de verbruikers moet worden geleid via een intelligent apparaat, zoals de Smappee Infinity, alvorens het naar de batterij wordt gestuurd.

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

ZONNEPANELEN

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Zonnepanelen onze diensten