fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Toshiba Daiseikai Hout

Ontdek de innovatieve Toshiba Daiseikai hout aircoheater, waar duurzaamheid en stijl samenkomen met gerecyclede materialen en een verfijnd design voor een milieubewuste en moderne verwarmingsoplossing

Zoeken

Toshiba Daiseikai Hout - Duurzaam en mooi

Bent u op zoek naar een manier om uw huis slimmer en milieuvriendelijker te maken? Zoek niet verder dan de Daiseikai 10 – de allereerste muur van hoogwaardige, milieuvriendelijke technologie. Ontwikkeld met gecertificeerd PEFC & FSC-hout en gerecycled plastic, combineert dit baanbrekende product uitzonderlijke prestaties met milieuduurzaamheid.

Stel je een muur voor die niet alleen je ruimte verfraait, maar ook een scala aan geavanceerde functies biedt om je dagelijks leven te verbeteren. Met kenmerken zoals aanwezigheidsdetectie, bewegingstracking en zelfs een ingebouwde thermische camera, biedt de Daiseikai 10 ongeëvenaard comfort.

Toshiba airco daiseikai
Toshiba Kazumi Plus Zwart

De nieuwe esthetiek van de DAISEIKAI is afgeleid van het materiaalconcept – “Terug naar de Aarde”. Zijn natuurlijke houten rooster, afkomstig van PEFC-gecertificeerde duurzame bossen, maakt het product uniek in de markt voor airconditioning en warmtepompen.

Elk natuurlijk houten rooster, met zijn eigen nerf, textuur en kleurtint, maakt de DAISEIKAI 10 uniek voor elk huis, terwijl er ook een tijdloos wit paneel beschikbaar is voor huiseigenaren die bestaande airconditioners vervangen. Bovendien bestaat 43% van de kunststof onderdelen van de DAISEIKAI 10 uit gerecyclede materialen.

LEC ENERGY SOLUTIONS
Jouw lokale airco installateur met uitgebreide kennis van de Toshiba producten

Naast zijn beste-in-klasse A+++ energielabel voor koeling en verwarming, en de ultrastille werking van de binnenunit, beschikt de DAISEIKAI 10 over verschillende intelligente functies om de levensstijl van huiseigenaren te verbeteren, zoals meerdere bedieningsoplossingen, waaronder een luxe afstandsbediening, Wi-Fi/app en spraakbesturing via slimme luidsprekers, een bewegingstracking functie, en een plasmionisator compleet met een ultra-zuiver filter PM 2.5 en een gecoate spoel.

Toshiba daiseikai hout

Stel je een muur voor die niet alleen je ruimte verfraait, maar ook een scala aan geavanceerde functies biedt om je dagelijks leven te verbeteren. Met kenmerken zoals aanwezigheidsdetectie, bewegingstracking en zelfs een ingebouwde thermische camera, biedt de Daiseikai 10 ongeëvenaard comfort.

Of u nu milieubewust bent of gewoon op zoek bent naar de nieuwste technologie voor uw huis, de Daiseikai 10 zal u niet teleurstellen. Met zijn stijlvolle ontwerp en uitzonderlijke prestaties is het veel meer dan alleen een muur – het is een pronkstuk van uw slimme huis.

Toshiba Daiseikai Hout - Japanse topkwaliteit, duurzaam én mooi

Bovendien biedt Toshiba Haori airco een verfrissend alternatief voor de standaardopties op de markt. Terwijl Daikin en Hisense zich richten op hun respectievelijke sterke punten, brengt Toshiba iets nieuws naar de tafel met zijn unieke ontwerp en aandacht voor detail. Het is alsof je een kunstwerk in je huis hebt dat toevallig ook de lucht koelt.

airco plaatsen bazel

Zaakvoerder Raphaël Lerno:
“Toshiba heeft een reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van elektronica, en dat is niet zonder reden. Hun toewijding aan kwaliteit is ongeëvenaard en ze streven er voortdurend naar om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is. Wanneer je kiest voor een Toshiba-product, kies je voor gemoedsrust – je weet dat je investeert in iets dat lang meegaat en presteert. “

Toshiba DAISEIKAI 10 is de ideale keuze voor milieubewuste huiseigenaren die willen bijdragen aan het behoud van de planeet voor toekomstige generaties. Voor meer informatie, bezoek

Offerte Toshiba Daseikai Hout aanvragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Airco offerte

Soort aanvraag
Merk aico
Uitvoeringsdatum

Toshiba Daiseikai Hout - Revolutionair concept in de aircowereld!

Toshiba Air Conditioning onthult zijn DAISEIKAI Hout , waarmee nieuwe niveaus van duurzaamheid, strak ontwerp en prestaties naar huiscomfort in België worden gebracht. Toshiba Air Conditioning, een wereldwijde leider in intelligente klimaat- en energieoplossingen. Voor het eerst beschikbaar in België, introduceert Toshiba Air Conditioning nu een versie van zijn DAISEIKAI Hout die geschikt is voor strenge winters en dus een volwaardige lucht lucht warmtepomp is

De nieuwe esthetiek van de DAISEIKAI is afgeleid van zijn materiaalconcept – “Terug naar de Aarde.” Het natuurlijke houten rooster, afkomstig uit PEFC-gecertificeerde duurzame bossen, maakt het product uniek in de markt voor airconditioning en warmtepompen. Elk natuurlijk houten rooster met zijn eigen nerf, textuur en kleurtint maakt de DAISEIKAI Hout uniek voor elk huis, terwijl ook een tijdloos wit paneel beschikbaar is voor huiseigenaren die bestaande airconditioners vervangen. Bovendien bestaat 43% van de kunststofonderdelen van DAISEIKAI Hout uit gerecyclede materialen.

Naast zijn A+++ energieclassificatie voor koeling en verwarming, en de ultrastille werking van de binnenunit, beschikt de DAISEIKAI 10 over verschillende intelligente functies om de levensstijl van huiseigenaren te verbeteren, zoals meerdere bedieningsoplossingen, waaronder een luxe afstandsbediening, Wi-Fi/app en spraakbediening via slimme luidsprekers, bewegingsvolgfunctie en een plasma-ionisator compleet met een ultrazuiver filter PM 2.5 en een gecoate spoel.

toshiba kazumi plus bediening

Toshiba DAISEIKAI 10 is de ideale keuze voor milieubewuste huiseigenaren die willen bijdragen aan het behoud van de planeet voor toekomstige generaties.

Zonnepanelen combineren met een Toshiba Daiseikai Hout airco?

Wil je echt het maximale uit je zonnepanelen halen en je energieverbruik optimaliseren? Dan is het de moeite waard om te ontdekken hoe de Toshiba Daiseikai Hout Airco perfect samengaat met zonnepanelen! Deze geweldige combinatie biedt niet alleen een comfortabel binnenklimaat, maar helpt ook om flink te besparen op je energiekosten.

Zonnepanelen

Het combineren van airconditioning met zonnepanelen brengt verschillende voordelen met zich mee. Vooral leidt dit tot aanzienlijke besparingen op energie, wat op de lange termijn resulteert in lagere kosten voor energieverbruik. Door gebruik te maken van zonne-energie om airconditioners van stroom te voorzien, vermindert men de afhankelijkheid van het reguliere elektriciteitsnet, wat de weerbaarheid tegen stijgende energieprijzen vergroot.
COMBO

Stuur jouw energie

Een van de voordelen van het combineren van airconditioning met zonnepanelen is dat het mogelijk is om direct zonne-energie te gebruiken om uw airconditioner te laten werken. Met een zonnepaneelsysteem dat aan het elektriciteitsnet is gekoppeld, kunt u overdag extra energie opwekken. Deze extra energie kan vervolgens worden gebruikt om uw airconditioner van stroom te voorzien tijdens de uren waarin de energieprijzen het hoogst zijn.

Toshiba Daiseikai Hout

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam