fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

De Smappee EV One Home

 Laad in stijl uw elektrische voertuig op de slimste manier op

Zoeken
koeltechnieken waasland lec energy solutions

Smappee EV One Home - De laadpaal die er niet alleen super strak uitziet, maar ook bomvol technologie zit. Lees hier meer over de slimme technologie van Smappee EV One Home

Ten eerste, een belangrijke vraag: waarom zou u kiezen voor deze Smappee laadpaal? Welk voordeel biedt de Smappee EV One Home dat u niet kunt vinden in andere laadstations? De Smappee EV One Home is voorzien van de unieke Smappee Infinity-technologie, die geavanceerd, geautomatiseerd laden mogelijk maakt. Dit betekent dat u uw voertuig altijd kunt opladen tegen het laagste tarief, en waar mogelijk, met overtollige zonne-energie. Met de Smappee EV One Home kunt u tot wel 50% op uw laadkosten besparen. Is dat niet fantastisch?

LEC - Energy Solutions
4.9
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
Kelly FlorenKelly Floren
11:28 06 May 24
TimoTimo
09:20 02 Jan 24
Ik was blij met mijn airco-installatie die ik 4 jaar geleden had gedaan, behalve het feit dat het team tijdens het installeren van de airconditioning mijn grote kast moest verplaatsen, die daarbij zwaar beschadigd raakte. Ik heb maanden gewacht tot Energy Solutions hun belofte nakwam en iemand stuurde om het probleem te repareren. Uiteindelijk reageerde het bedrijf niet meer op berichten. Erg jammer, want verder werkt de airco zelf prima en was ik zelfs van plan een tweede in mijn woonkamer te plaatsen.
Luc van BokhovenLuc van Bokhoven
07:34 08 Sep 23
Top service! Professionele installatie, klantvriendelijk, goede opvolging, enorm tevreden over. Zonnepanelen en airco laten installeren.
Rudy KeymolenRudy Keymolen
16:16 06 Jun 23
Heb Airco (Daikin) laten installeren in het volledig huis, gelijkvloers tot zolder. Dit is met de bedoeling deze in de winter ook als verwarming te gebruiken. Heb hierover deskundig advies gekregen. De plaatsing zelf is zeer vlot verlopen. Alles werd netjes afgewerkt en alles werd ook netjes opgeruimd. Afspraken werden ook correct nagekomen. Op het einde nog uitleg gekregen hoe alles werkt, alsook de koppeling met WIFI. Dit bedrijf is zeker een aanrader, kortom TOP!!!
sofie mynysofie myny
09:13 06 Apr 23
Top firma. Heb aircoheaters, warmtepomp en zonnepanelen via hun. Top service. Werken netjes. Vriendelijk aangenaam personeel.
Tim CertynTim Certyn
18:00 05 May 22
Plaatsing van airconditioning (type: Hisense)in woonkamer en slaapkamers:Voorafgaande aan de plaatsing een professionele uitleg gekregen en een op maat van de klant individueel dossier met de belangrijkste speerpunten voor een efficiënte benadering van de klant zijn vragen en eisen. Ook nog de tijd en mogelijkheid gekregen om eigen accenten aan te brengen of meer informatie te krijgen over elk specifiek item.Volledige montage en installatie van buiten- en binnenunits op een dag tijd. Nauwkeurig geplaatst en met zorg voor een propere afwerking. Door de technische ploeg nadien nog een professionele uitleg gekregen over het systeem, met een handleiding om nadien alles nog eens te raadplegen en enkele tips om het systeem efficiënt te gebruiken. Vriendelijk personeel en harde werkers. Wij zijn zeer tevreden.
Sara C.Sara C.
11:29 14 Dec 21
Eindelijk terug lekker warme verwarming en warm water in m'n woonst.
Nicole Van PeteghemNicole Van Peteghem
17:50 16 Aug 21
Beste Raphael,Wij zijn zeer tevreden over onze Midea airco. Dikke proficiat ook aan jouw werkmannen. Zij hebben de airco perfect geplaatst en het geheel heel netjes afgewerkt. Als we reclame kunnen maken zullen we dat niet nalaten! Groeten, Nicole
promskepromske
08:32 12 Aug 21
Vlekkeloze installatie. Een klein euvel dat direct professioneel en in open en eerlijk overleg werd hersteld.Techniekers hebben goed werk geleverd en op het einde nog de tijd genomen om - bijna tot in de details - uit te leggen hoe de airco + controller werkt.Op het sporadisch boorwerk na heb ik eigenlijk amper gemerkt dat ze er waren.Goei gasten dus. Houden zou ik zeggen!Laura
philip stevensphilip stevens
15:09 28 Jul 21
Werken zijn uitgevoerd op afgesproken datum en tijdstip én binnen voorziene prijsofferte. Heel kwaliteitsvolle en nette uitvoering;mensen met kennis van hun stiel en met respect voor onze woning!
Beste,Gisteren is bij ons de Daikin installatie op onze slaapkamer geplaatst.Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de kwaliteit waarmee de installatie is uitgevoerd ondanks de barre weeromstandigheden .Bovendien apprecieer ik de inspanning en overleg met ons voor de start van de installatie om tot de beste oplossing te komen wat betreft esthetiek en techniek! wij zijn dan ook blij met het eindresultaat wat betreft binnen unit (geen zichtbare leidingen in onze slaapkamer) en buitenunit (goot van leidingen doorlopend op buitengevel en plaatsing op dak naar achter).Bovendien is ook de elektrische aansluiting optimaal uitgevoerd. At last but not least is de werf proper achtergelaten en heeft zelfs de uitvoerder zijn schoenen uitgedaan voor onze slaapkamer te betreden. Chapeau en bedankt.Ik werk in de nucleaire sector waar overleg voor en na een activiteit ,nauwgezetheid, veiligheid en properheid de hoogste prioriteitZijn en welke uit mijn ervaring soms weleens botst met uitvoerders in de bouwsector.Met jullie heb ik op geen enkel moment dit ervaren.Wij kijken vol verwachting uit naar een warme zomer en een frisse slaapkamer en goede nachtrust 👍👍Mvg,Naudts-Van Havere
Peter Van de VyverPeter Van de Vyver
11:49 09 Mar 21
2 slaapkamers en 1 living met airco geplaatstcompressor boven de garageAllemaal geplaatst en in werking gesteld in 1dag
js_loader

Andere producten van Smappee

Smappee EV Base kopen – de slimste laadoplossing voor thuis en op parkeerplaatsen. Dankzij real-time inzichten en een elegant design is de Smappee EV Base niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Koop nu jouw Smappee EV Base en ontdek hoe deze slimme laadoplossing jouw leven gemakkelijker maakt!

Smappee EV Wall kopen – laad je elektrische auto snel en eenvoudig op met de Smappee EV Wall. Deze innovatieve laadoplossing voor thuis of op het werk zorgt voor een efficiënt en duurzaam laadproces. Koop nu jouw Smappee EV Wall en ontdek hoe deze slimme laadoplossing jouw leven duurzamer maakt!

Door de Smappee EV One laadoplossing te kopen, laad je jouw elektrische auto slimmer en efficiënter op. Deze slimme laadpaal is gemakkelijk te installeren en biedt real-time inzicht in de laadkosten, zodat je precies weet hoeveel je bespaart. Koop nu jouw Smappee EV One voor een duurzame toekomst!

Offerte Smappee EV One Home aanvragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Smappee laadpaal offerte

Soort aanvraag
Soort opdracht
Uitvoeringsdatum

Smappee EV One Home - Slimme laadpaal met slank design

De Smappee Ev One Home, onderdeel van de bekroonde Smappee reeks laadpalen, voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan het opladen van elektrische voertuigen. Gekenmerkt door een minimalistisch en strak ontwerp, is deze laadpaal een stijlvolle toevoeging voor uw oprit of garage, die u helpt om uw leven eenvoudiger te maken, terwijl u zowel geld bespaart als duurzaam leeft.

Smappee Ev One Home

is de Smappee Ev One Home de juiste oplossing voor u? Als u op zoek bent naar een elegante, intelligente en duurzame manier om uw elektrische voertuig op te laden, dan is het antwoord een duidelijk ja.

Wat maakt de Smappee EV one zo bijzonder?

Het antwoord ligt in de ingebouwde Smappee Infinity technologie die je laadervaring slim maakt. Met deze technologie kan de EV One Home zelfs bij variabele tarieven automatisch de goedkoopste momenten vinden om op te laden. U bespaart zo tot wel 50%! Met een simpele instelling via de Smappee-app kiest u de gewenste capaciteitslimiet en vermijdt u hoge laadkosten. Hoe handig is dat?

Ook aan de groene energieconsumenten is gedacht. De Smappee EV One Home maakt maximaal gebruik van zonne-energie voor het opladen. Met de ingebouwde zonne-energie voorspelling laadt uw voertuig op wanneer er het meeste zonne-energie beschikbaar is. Duurzaam en kostenbesparend – een perfecte combinatie, toch?

Op vlak van duurzaamheid gaat Smappee nog een stapje verder. Van het recycleerbare aluminium design tot de gerecyclede kartonnen verpakking – over elk detail is zorgvuldig nagedacht. De staande EV One beschikt over een enkele connector met een eenvoudige klep, volledig geïntegreerd in het laadpaaloppervlak. Een verlicht Smappee-logo biedt functionele feedback en sfeerverlichting terwijl het ook als laadpaslezer fungeert. Is dat geen prachtige fusie van vorm en functie?

Activeer jouw laadsessie wanneer jij dat wilt

Laadsessies zijn gemakkelijk te starten en te stoppen met QR-codes, RFID en slimme laadplannen. De Smappee-app en het oplaadbeheer dashboard bieden volledige controle – van het opladen van een enkele elektrische auto thuis tot het beheer van meerdere laadsessies voor een vloot van voertuigen.

Bent u klaar om de wereld van slim opladen te ervaren met de Smappee EV One? Vraag dan nu uw offerte aan!

Smappee EV One - Reeds geïntegreerd EMS systeem

EMS - Energy Management Systeem

De Smappee EV One, Smappee’s nieuwste aankondiging, is het perfecte voorbeeld van. Met hun lange ervaring in het veld, is Smappee er weer in geslaagd om een krachtige tool te ontwikkelen die past bij de huidige behoeften van de markt. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van het combineren van warmtepompen met Smappee en hoe dit bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Er zijn talloze toepassingen voor het integreren van Smappee en warmtepompen – of het nu gaat om een huishouden met zonnepanelen en een warmtepomp, of een kantoorgebouw met meerdere elektrische voertuigen. De Smappee EV One kan helpen bij het balanceren van het totale energieverbruik, met prioriteit om voertuigen op te laden tijdens daluren en het geoptimaliseerde gebruik van de warmtepomp.

De Smappee CT Hub verzamelt energiegegevens door verschillende stromen te meten met maximaal 4 CT’s of Rogowski-spoelen. Gebruik de Smappee Solid Core 3-phase CT als een eenvoudig en kostenefficiënt alternatief.
Of voeg een Smappee Input-module toe om pulsen te tellen of inputstatus te monitoren met maximaal 4 digitale inputs. Voeg Smappee Gas & Water toe voor gedetaileerde gegevens over gas- en waterverbruik.

Via het combineren van de Smappee EV One met je warmtepomp, kan je zelfs de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verlagen en je aandeel in hernieuwbare energie verhogen. Dit resulteert niet alleen in een lagere milieubelasting, maar leidt ook tot een significant lagere energierekening.

Door het integreren van warmtepompen met Smappee, zijn we in staat om een stap in de richting van duurzaamheid te nemen. Of het nu in residentiële of commerciële toepassingen is, Smappee kan bijdragen aan een significante vermindering van CO2-uitstoot, en aan een efficiënter gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

Smappee EV One Home

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam