fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Hisense Fresh Master

Hisense Fresh Master zorgt voor gezonden binnenlucht. Met zijn ingebouwde CO2 detectie, verse lucht en luchtzuiveraar. Wie zegt dat een hoge kwaliteit en een lagere prijs niet samen gaan? Hisense bewijst dat het kan!

Hisense Fresh Master - Ongeziene technologie

De Hisense Fresh Master is de nieuwste ontwikkeling van Hisense op het gebied van airconditioning producten. Het systeem maakt gebruik van gepatenteerde  technologieën op het gebied van luchtverversing. Dankzij de technologieën wordt iedere aangesloten ruimte binnen enkele minuten voorzien van schone, frisse lucht. Zo wordt binnenkomende lucht door maar liefst vier filters geleid en meet en toont het systeem op ieder moment het CO2-gehalte.

Hisense voeg de daad bij het woord. Met zijn nieuwe promofilm toont Hisense de reinigende kracht van de Fresh master. In maar liefst drie minuten tovert de Hisense Fresh master deze sterk vervuilde ruimte om in gezond leefklimaat

Lucht is letterlijk leven – en heeft een enorme invloed. Op onze gezondheid, ons concentratievermogen en energieniveau, maar bijvoorbeeld ook op het comfort en de veiligheid in een woning of bedrijfspand. Met dit in gedachte is Hisense aan de slag gegaan. Het doel? De ontwikkeling van een airconditioning voor een echt gezond binnenklimaat. Met de fluisterstille Hisense Fresh Master is dit – en meer – dubbel en dwars bereikt.

Waarom zou je een Hisense Fresh master moeten kopen?

Hisense Fresh master brengt het beste van verschillende technieken in uw woning. Als je jouw woning moet afkoelen houd je beste de ramen en deuren gesloten. Maar wat met de thuiswerkers? Wat met de slaapkamer? Immers, gesloten ramen en deuren zorgen voor een ongezonde binnenlucht. De CO2 gehaltes stijgen, de luchtverontreiniging gaat de lucht in. Hisense Fresh master zorgt voor een gezonde binnenlucht door zijn toptechnologie

 1. Luchtkwaliteit display 
 2. Detecteert CO2 concentraties
 3. Verse lucht toevoer
 4. Anti virus filters
 5. Hi-nano technologie
 6. AI smart technologie
 7. WIFI bediening standaard
 8. Stille werking 
 9. Zelfreinigende functie
 10. Verwarming tot -20°C
 11. Tot 30% lager stroomverbruik
Hisense Fresh Master

Luchtkwaliteit display

Het luchtkwaliteit display biedt altijd inzicht in de luchtkwaliteit en dankzij het slimme AI Smart besturingssysteem kan een ruimte automatisch in de optimale omstandigheden worden gehouden. Met de Hisense Fresh Master airconditioner zet Hisense de volgende stap in optimaal klimaatbeheer voor een gezond binnenklimaat.

Hisense Fresh Master

Het display geeft de concentratie CO2 weer. Rood display betekent sterk vervuilde lucht. Een oranje display geeft een gemiddelde kwaliteit weer en een groen display toont aan dat de lucht voldoende schoon is. 

Verse lucht op basis van CO2 meting - De Hisense Fresh master doet het voor jou.

Ken je het gevoel? De zoveelste online meeting, je zit in jouw bureau met gesloten deur want je wilt ongestoord kunnen werken omdat bijvoorbeeld jouw gezinsleden ook thuis zijn. Maar je kan het raam niet open doen voor verse lucht want het is te koud of warm buiten. Je voelt je moe worden, je concentratie daalt. Dat komt omdat het CO2 gehalte in de ruimte te hoog is geworden. Dat is met de Hisense Fresh master verleden tijd. Deze gaat namelijk zelf de CO2 regelen aan de hand van zijn verse lucht functionaliteit. 

Met de Hi-Nano technologie tover je jouw Hisense Fresh master om in een virusdoder.

Hi-Nano technologie is het ioniseren van de luchtatomen in positieve en negatieve ladingen. Deze ultra moderne technologie wordt steeds meer ingezet na de coronacrisis in luchtfiltratie bij openbare gebouwen zoals ziekenhuizen. De Hi-Nano technologie verwijdert bacteriën zoals H1N1 influenza voor 99%. Het Franse Texcell laboratorium toonde aan de Hi-Nano technologie van de Hisense Fresh master 93,54% van de corona bacteriën verwijderde binnen de twee uur. 

De Hisense zorgt voor een optimale temperatuursverdeling.

Koude lucht daalt en warme lucht stijgt.

Hisense Fresh Master

In de zomer willen we graag de koude lucht zo hoog mogelijk uitblazen omdat de koude luchtstroom naar beneden zal dwarrelen. In verwarming daarentegen zal de warmte eerder de neiging hebben tegen het plafond ’te plakken’. De Hisense Fresh Master zal in koeling zijn lucht over het plafond blazen zodat je geen tocht ervaart. In verwarming zal hij zijn warme lucht richten naar de vloer zodat je voeten optimaal mogelijk verwarmd worden. 

Door de AI technologie hoef je zelf bijna niets meer te doen met de Hisense Fresh master

Dankzij Hisense Smart Eyes en TMS-besturingstechnologie, klikt u gewoon op de AI SMART-knop, de airconditioner kan op intelligente wijze de temperatuur, vochtigheid, windrichting en luchtvolume regelen en op intelligente wijze aan uw comfortbehoeften voldoen zonder u zorgen te maken over het gebruik van uw aircoheater

Fresh Master AI Control

Ons aanbod:

Ontdek de Hisense New Comfort airconditioner.  Met geavanceerde koeltechnologieën en energiezuinige functies kunt u genieten van een aangename temperatuur in elke ruimte. Ervaar de verfrissende en rustgevende sfeer die dit systeem in uw huis of kantoor creëert, terwijl u volledige controle heeft over uw binnenklimaat

Betreed een wereld van zuivere lucht en comfort met de Hisense Fresh Master luchtreiniger. Dit geavanceerde apparaat biedt een uitstekende luchtkwaliteit en zorgt voor een frisse en gezonde omgeving in uw huis. Met krachtige luchtreinigingstechnologieën en geavanceerde filters worden allergenen, stofdeeltjes en onaangename geuren effectief verwijderd. 

Uw airco met zelfreinigende functie

Een niet onderhouden airco zorgt voor veel schimmels binnenin de aircoheater. Met Hisense Fresh Master nieuwe generatie hydrofiele laag op de vinnen van de airco kan het opgehoopte stof/micro-organisme/olie via een spoeling van het aluminium oppervlak worden verwijderd.

Lucht is letterlijk leven – en heeft een enorme invloed. Op onze gezondheid, ons concentratievermogen en energieniveau, maar bijvoorbeeld ook op het comfort en de veiligheid in een woning of bedrijfspand. Met dit in gedachte is Hisense aan de slag gegaan. Het doel? De ontwikkeling van een airconditioning voor een echt gezond binnenklimaat. Met de fluisterstille Hisense Fresh Master is dit – en meer – dubbel en dwars bereikt.

Een stille nachtrust

Een airconditioning moet tijdens de nachtrust stil zijn. De Hisense Fresh Master zal tijdens uw slaap zijn display zachtjes gaan dimmen. Na een tijdje zal het display doven, de luchtsnelheid van jouw airconditioning zal verlagen om het geluidsniveau te beperken. Zo kan jij genieten van een welverdiende nachtrust en fris opstaan in de ochtend. 

Standaard met WIFI bediening

Bedien jouw Hisense Fresh Master met jouw smartphone. Of je nu in het buitenland bent, om het hoekje aan het wandelen of je ligt in je zetel, bedien jouw airco vanaf jouw smart phone. Zie je bijvoorbeeld dat jouw zonnepanelen stroom aan het injecteren in het net? Aarzel niet en gebruik jouw aircoheater om jouw huis gratis te koelen of verwarmen. 

Hisense Fresh Master

Hisense Fresh Master - Vraag hier uw offerte aan

HIsense Fresh Master Summer deal