fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Vacature monteur zonnepanelen

Ben je een ervaren monteur zonnepanelen of zet jij jouw eerste stappen als monteur zonnepanelen? Wij staan open voor een verkennend gesprek…

Zoek

Wie is LEC ENERGY SOLUTIONS

De missie van LEC ENERGY SOLUTIONS is de eigenaars van woningen, de ondernemers met KMO gebouwen het bos door de bomen te laten zien op vlak van duurzame technieken. Doorheen de jaren is ervaring opgebouwd in zonnepanelenaircoheaterswarmtepompen en sinds 2020 ook laadpalen en batterijen. De energietransitie gaat heel snel. Vele mensen willen van het gas af, maar weten niet goed hoe. Wel, wij zijn van mening dat je perfect zelf jouw energie kan opwekken, aansturen op de juiste momenten naar de juiste verbruikers en eventuele overschot kan opslaan in batterijen.

Heb jij een passie voor hernieuwbare energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

airco Hamme

Vacature monteur zonnepanelen met interesse in warmtepompen

Wie zoeken wij?

Ben jij een enthousiaste monteur zonnepanelen met ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen op het gebied van warmtepompen en airconditioning? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Als monteur bij ons bedrijf zul je verantwoordelijk zijn voor het aansluiten en installeren van zonnepanelen(Eurener en Sungrow)en warmtepompen bij onze klanten. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook om in een team te functioneren. Je bent communicatief vaardig en weet hoe je klanten op een professionele manier kunt adviseren. Naast het werken aan zonnepanelenprojecten, zal je ook de mogelijkheid krijgen om te leren over warmtepompen (Eplucon en Midea) en airco(Daikin, Hisense, Toshiba). Je zal deelnemen aan opleidingen en trainingen om je kennis en vaardigheden te vergroten op dit gebied.

Welke eigenschappen verwachten we van jou?

  1. Ervaring als monteur zonnepanelen
  2. Goede communicatievaardigheden en goed in een team functioneren
  3. Zelfstandigheid en een hands on mentaliteit
  4. Interesse in het leren en werken met warmtepompen en airconditioning
  5. Je beschikt over een rijbewijs B en/of C

Wat kunnen wij jou aanbieden als monteur zonnepanelen ?

  1. Een uitdagende en afwisselende baan bij een groeiende familiale KMO
  2. Naast jouw kennis in de zonnepanelen voorzien we een interne mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in de installatie van warmtepompen en airconditioning
  3. Je komt terecht in een jong en dynamische team met een no no-nonsense attitude
  4. Een zaakvoerder die respect hoog in het vaandel draagt
  5. Als monteur bij ons bedrijf kan je in loondienst werken of als zelfstandig onderaannemer

Ben jij de gedreven monteur die wij zoeken? Neem dan contact op met Raphaël Lerno – 0488 487 460 of stuur een email naar raphael@lec-energysolutions.be

airco plaatsen antwerpen

Kom een kop koffie drinken en maak kennis met de zaakvoerder Raphaël Lerno

De zaakvoerder van LEC ENERGY SOLUTIONS, Raphaël Lerno noemt zichzelf graag een energie nerd. 

Raphaël Lerno

Zaakvoerder Raphaël Lerno is niet alleen industrieel ingenieur van opleiding, hij is ook gecertificeerde koeltechnieker, behaalde zijn rescert zonnepanelen en rescert warmtepomp. Teven is hij gepassioneerde hernieuwbare energieadviseur. Kom jij graag eens langs voor een vrijblijvend gesprek?
maak kennis

We gaan voor kwaliteit

Onze klanten gaven ons een 4,9 rating op google reviews. Wij doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun hernieuwbaar energie project. Deze rating is mede te danken aan de dagelijkse inzet van onze monteurs. Bij LEC ENERGY SOLUTIONS staat kwaliteit op de eerste plaats.

Kom eens langs

Vrijblijvend gesprek?

De zaakvoerder, Raphaël Lerno gelooft in het menselijk contact. Wij geloven in onze mensen, wij geven hen ruimte om te groeien in hun job. Ook zijn wij er ons van bewust dat niet iedereen goed is in administratie en het schrijven van CV’s en motivatiebrieven. Daarom nodigen wij graag geïnteresseerde mensen uit in ons kantoor voor een kop koffie en een eerste kennismakingsgesprek. Dus ben jij niet goed in het schrijven van CV’s en motivatiebrieven? Bel ons gewoon eens op, kom langs en laat ons kennis maken. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno ontvangt u graag met een kop koffie voor een kennismakingsgesprek.

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

Vacatures LEC ENERGY SOLUTIONS

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam