fbpx

Hisense New Comfort Airco

Hisense New Comfort Airco is het snelst verkocht product in de Benelux. En met reden. Wie zegt dat een hoge kwaliteit en een lagere prijs niet samen gaan? Hisense bewijst dat het kan!

Hisense New Comfort Airco

Hisense room-airconditioners bieden een veelvoud van toepassingsmogelijkheden in uw woning. Een modern en stijlvol design zorgt op elk gewenst moment voor de juiste temperatuur. Door het gebruik van het nieuwe koudemiddel R32 bent u ook eens heel milieubewust en duurzaam bezig.

Hisense New Comfort Airco

De ultra moderne wandunit New Comfort van Hisense is voorzien van WIFI connectie, waardoor je nu via de smartphone, tablet of computer je airconditioning op afstand kan bedienen. 

Hisense New Comfort Airco

De New Comfort is zowel met een bedrade als een infrarood bediening te leveren en is uitgerust met een potentiaal vrij contact. Door de aanwezigheid van de unieke slaapmodus, houdt de New Comfort unit tevens je slaapkamer op de meest comfortabele temperatuur. Energielabel A++ garandeert je een energiezuinige airconditioning en is met 19 dB(A) fluisterstil.

Hisense New Comfort Airco- Koelen en verwarmen

Ontdek de ongeëvenaarde prestaties van Hisense New Comfort airconditioningsystemen. Onze systemen zijn ontworpen met geavanceerde condensatiedrukregeling, waardoor ze zelfs onder extreme omstandigheden probleemloos blijven werken. Zelfs bij ijzige temperaturen tot -15 °C kunt u rekenen op de betrouwbare koelcapaciteit van Hisense. En dat is nog niet alles, want bij temperaturen tot -20 °C* kunt u genieten van efficiënte verwarming in uw ruimte.

Of u nu behoefte heeft aan verkoeling op warme zomerdagen of aan comfortabele verwarming tijdens koude winters, Hisense New Comfort airconditioners leveren topprestaties. De bovenste toepassingsgrenzen voor verwarmen en koelen liggen op respectievelijk 24 °C en 43 °C*, waardoor u altijd de gewenste temperatuur kunt bereiken, ongeacht de omstandigheden.

Kies voor Hisense New Comfort en ervaar het verschil in klimaatbeheersing. Geniet van ongeëvenaard comfort, betrouwbaarheid en efficiëntie, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze geavanceerde airconditioningsystemen.”

*Let op: *De vermelde temperaturen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke modelvarianten. Raadpleeg de productspecificaties voor gedetailleerde informatie.

Hisense New Comfort Airco - Afkoelingsbescherming

Ontdek het ultieme comfort van Hisense airconditioners, zelfs tijdens de koudste wintermaanden. Met de innovatieve afkoelingsbescherming in de verwarmingsstand hoef je je geen zorgen te maken over te koude ruimtes. Hisense introduceert de baanbrekende 8 °C-functie, die voorkomt dat je ruimtes onnodig afkoelen wanneer ze niet in gebruik zijn, terwijl tegelijkertijd de vochtigheid op peil wordt gehouden. Zo geniet je het hele jaar door van een optimaal binnenklimaat met Hisense New Comfort airconditioners

Hisense New Comfort - Stilte

Ontdek de ongeëvenaarde stilte van Hisense-binnenunits met de super stille nachtstand. Dankzij geavanceerde technologieën wordt het geluidsdrukniveau tijdens de nachtmodus respectievelijk verminderd tot slechts 18 dB(A) voor de Hisense Fresh Master en 19 dB(A) voor de Hisense New Comfort R32-modellen. Geniet van een vredige nachtrust met Hisense New Comfort, de ideale keuze voor ultiem comfort en stilte in uw binnenruimte.

Hisense New Comfort Airco

Hisense New Comfort- Hoge efficiëntie

Ontdek de voordelen van Hisense New Comfort: hoogwaardige onderdelen, geavanceerde besturingstechnologie en een efficiënte luchtstroom die samen een aanzienlijke energie-efficiëntie opleveren. Met Hisense New Comfort kunt u tot wel 30% besparen op uw bedrijfskosten in vergelijking met traditionele systemen.

Dankzij de toonaangevende technologieën en innovatieve ontwerpen van Hisense New Comfort wordt energiebesparing eenvoudig gemaakt. Deze systemen zijn gebouwd om topprestaties te leveren en tegelijkertijd uw operationele kosten te verlagen, wat resulteert in aanzienlijke besparingen voor uw bedrijf.

Kies voor Hisense New Comfort en profiteer van de meest geavanceerde en kosteneffectieve oplossing voor uw verwarmings- en koelingsbehoeften. Bespaar geld terwijl u uw ecologische voetafdruk verkleint.

Hisense New Comfort: de slimme keuze voor een efficiënter en duurzamer bedrijf.

Hisense New Comfort Airco

Besturing met tablet en smartphone

Met de innovatieve ‘slimme besturing’ en uw eigen smartphone, zowel voor iOS als Android, kunt u als gebruiker moeiteloos de Hisense room-airconditioner beheren. Geniet van ultiem comfort terwijl u uw airconditioningsysteem eenvoudig regelt met uw smartphone, waar u zich ook bevindt. De Hisense ‘Hi-Smart Life’-app is zeer gebruiksvriendelijk, met een intuïtieve interface die u in staat stelt om uw airconditioner vanaf elke locatie te bedienen. Of u nu een iOS- of Android-gebruiker bent, de Hi-Smart Life-app is compatibel met beide platforms.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Airco offerte

Soort aanvraag
Merk aico
Uitvoeringsdatum

Ontdek de Hisense New Comfort airconditioner.  Met geavanceerde koeltechnologieën en energiezuinige functies kunt u genieten van een aangename temperatuur in elke ruimte. Ervaar de verfrissende en rustgevende sfeer die dit systeem in uw huis of kantoor creëert, terwijl u volledige controle heeft over uw binnenklimaat

Betreed een wereld van zuivere lucht en comfort met de Hisense Fresh Master luchtreiniger. Dit geavanceerde apparaat biedt een uitstekende luchtkwaliteit en zorgt voor een frisse en gezonde omgeving in uw huis. Met krachtige luchtreinigingstechnologieën en geavanceerde filters worden allergenen, stofdeeltjes en onaangename geuren effectief verwijderd. 

Hisense New Comfort: Sterk Imago en Internationale Sponsoring in Europa

Hisense, het internationaal gerenommeerde elektronicamerk, werkt hard aan het versterken van zijn imago in Europa. Dit streven wordt onderstreept door middel van diverse sponsorships en partnerships. Terwijl Hisense in landen als Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland al een gevestigde naam is, is het merk in België nog relatief onbekend. Om hier verandering in te brengen, zet Hisense extra in op het vergroten van de naamsbekendheid van het merk, vooral tijdens internationale sportevenementen.

De strategische keuze van Hisense om te investeren in sponsoring en evenementenpromotie in Europa, met een speciale focus op België, draagt bij aan het opbouwen van het merk Hisense en het versterken van de associatie met ‘Hisense New Comfort’. Hierdoor krijgen consumenten de kans om kennis te maken met de nieuwste innovaties en comfortoplossingen die Hisense te bieden heeft.

Sterk Imago en Internationale Sponsoring in Europa

Hisense New Comfort biedt een breed scala aan producten en technologieën die het dagelijkse leven verbeteren, van geavanceerde televisies tot huishoudelijke apparaten. Met een sterke toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft Hisense de lat hoog gelegd voor comfort in moderne huishoudens.

Dankzij de inspanningen van Hisense om zijn merkbekendheid in België te vergroten, kunnen consumenten nu genieten van de voordelen van ‘Hisense New Comfort’ en profiteren van de nieuwste technologieën die het dagelijkse leven aangenamer maken. Blijf op de hoogte van Hisense en ontdek hoe ‘Hisense New Comfort’ het verschil maakt in de Europese markt.

De strategische keuze van Hisense om te investeren in sponsoring en evenementenpromotie in Europa, met een speciale focus op België, draagt bij aan het opbouwen van het merk Hisense en het versterken van de associatie met ‘Hisense New Comfort’. Hierdoor krijgen consumenten de kans om kennis te maken met de nieuwste innovaties en comfortoplossingen die Hisense te bieden heeft.

Hisense New Comfort Airco prijs offerte

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam