fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Zonnepanelen installateur in Hamme

Uw zonnepanelen installateur in Hamme

Zoeken
Zonnepanelen installeren Opwijk
koeltechnieken waasland lec energy solutions

Bij LEC ENERGY SOLUTIONS begrijpen we dat het kiezen van de juiste zonnepanelen een cruciale beslissing is voor jouw energiebehoeften en duurzame levensstijl. Daarom staan wij voor je klaar om hoogwaardige zonnepaneelinstallaties en deskundig advies te bieden bij het selecteren van het ideale zonnepaneelmerk voor jouw woning.

LEC - Energy Solutions
4.9
Gebaseerd op 63 beoordelingen
powered by Google
Kelly FlorenKelly Floren
11:28 06 May 24
TimoTimo
09:20 02 Jan 24
Ik was blij met mijn airco-installatie die ik 4 jaar geleden had gedaan, behalve het feit dat het team tijdens het installeren van de airconditioning mijn grote kast moest verplaatsen, die daarbij zwaar beschadigd raakte. Ik heb maanden gewacht tot Energy Solutions hun belofte nakwam en iemand stuurde om het probleem te repareren. Uiteindelijk reageerde het bedrijf niet meer op berichten. Erg jammer, want verder werkt de airco zelf prima en was ik zelfs van plan een tweede in mijn woonkamer te plaatsen.
Luc van BokhovenLuc van Bokhoven
07:34 08 Sep 23
Top service! Professionele installatie, klantvriendelijk, goede opvolging, enorm tevreden over. Zonnepanelen en airco laten installeren.
Rudy KeymolenRudy Keymolen
16:16 06 Jun 23
Heb Airco (Daikin) laten installeren in het volledig huis, gelijkvloers tot zolder. Dit is met de bedoeling deze in de winter ook als verwarming te gebruiken. Heb hierover deskundig advies gekregen. De plaatsing zelf is zeer vlot verlopen. Alles werd netjes afgewerkt en alles werd ook netjes opgeruimd. Afspraken werden ook correct nagekomen. Op het einde nog uitleg gekregen hoe alles werkt, alsook de koppeling met WIFI. Dit bedrijf is zeker een aanrader, kortom TOP!!!
sofie mynysofie myny
09:13 06 Apr 23
Top firma. Heb aircoheaters, warmtepomp en zonnepanelen via hun. Top service. Werken netjes. Vriendelijk aangenaam personeel.
Tim CertynTim Certyn
18:00 05 May 22
Plaatsing van airconditioning (type: Hisense)in woonkamer en slaapkamers:Voorafgaande aan de plaatsing een professionele uitleg gekregen en een op maat van de klant individueel dossier met de belangrijkste speerpunten voor een efficiënte benadering van de klant zijn vragen en eisen. Ook nog de tijd en mogelijkheid gekregen om eigen accenten aan te brengen of meer informatie te krijgen over elk specifiek item.Volledige montage en installatie van buiten- en binnenunits op een dag tijd. Nauwkeurig geplaatst en met zorg voor een propere afwerking. Door de technische ploeg nadien nog een professionele uitleg gekregen over het systeem, met een handleiding om nadien alles nog eens te raadplegen en enkele tips om het systeem efficiënt te gebruiken. Vriendelijk personeel en harde werkers. Wij zijn zeer tevreden.
Sara C.Sara C.
11:29 14 Dec 21
Eindelijk terug lekker warme verwarming en warm water in m'n woonst.
Nicole Van PeteghemNicole Van Peteghem
17:50 16 Aug 21
Beste Raphael,Wij zijn zeer tevreden over onze Midea airco. Dikke proficiat ook aan jouw werkmannen. Zij hebben de airco perfect geplaatst en het geheel heel netjes afgewerkt. Als we reclame kunnen maken zullen we dat niet nalaten! Groeten, Nicole
promskepromske
08:32 12 Aug 21
Vlekkeloze installatie. Een klein euvel dat direct professioneel en in open en eerlijk overleg werd hersteld.Techniekers hebben goed werk geleverd en op het einde nog de tijd genomen om - bijna tot in de details - uit te leggen hoe de airco + controller werkt.Op het sporadisch boorwerk na heb ik eigenlijk amper gemerkt dat ze er waren.Goei gasten dus. Houden zou ik zeggen!Laura
philip stevensphilip stevens
15:09 28 Jul 21
Werken zijn uitgevoerd op afgesproken datum en tijdstip én binnen voorziene prijsofferte. Heel kwaliteitsvolle en nette uitvoering;mensen met kennis van hun stiel en met respect voor onze woning!
Beste,Gisteren is bij ons de Daikin installatie op onze slaapkamer geplaatst.Wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de kwaliteit waarmee de installatie is uitgevoerd ondanks de barre weeromstandigheden .Bovendien apprecieer ik de inspanning en overleg met ons voor de start van de installatie om tot de beste oplossing te komen wat betreft esthetiek en techniek! wij zijn dan ook blij met het eindresultaat wat betreft binnen unit (geen zichtbare leidingen in onze slaapkamer) en buitenunit (goot van leidingen doorlopend op buitengevel en plaatsing op dak naar achter).Bovendien is ook de elektrische aansluiting optimaal uitgevoerd. At last but not least is de werf proper achtergelaten en heeft zelfs de uitvoerder zijn schoenen uitgedaan voor onze slaapkamer te betreden. Chapeau en bedankt.Ik werk in de nucleaire sector waar overleg voor en na een activiteit ,nauwgezetheid, veiligheid en properheid de hoogste prioriteitZijn en welke uit mijn ervaring soms weleens botst met uitvoerders in de bouwsector.Met jullie heb ik op geen enkel moment dit ervaren.Wij kijken vol verwachting uit naar een warme zomer en een frisse slaapkamer en goede nachtrust 👍👍Mvg,Naudts-Van Havere
Peter Van de VyverPeter Van de Vyver
11:49 09 Mar 21
2 slaapkamers en 1 living met airco geplaatstcompressor boven de garageAllemaal geplaatst en in werking gesteld in 1dag
js_loader

Met hun elegante design en krachtige prestaties bieden Eurener zonnepanelen een uitstekende oplossing voor duurzame energieopwekking in alle weersomstandigheden. 

Sungrow omvormers zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en bieden een hoge betrouwbaarheid en prestaties, zelfs in de schaduw. De nummer 1 keuze in omvormers over de hele wereld. 

Smappee is een slimme en gebruiksvriendelijke energiemonitor die je helpt om je energieverbruik te beheren en te verminderen. Maak een duurzame keuze voor jouw toekomst met Smappee

Offerte zonnepanelen aanvragen?

Ontvang nu binnen slechts 2 minuten een op maat gemaakte offerte voor zonnepanelen door ons eenvoudige webformulier in te vullen. Laat ons u helpen om moeiteloos over te stappen op duurzame energie. Slechts enkele minuten invullen kunnen uw leven veranderen. Waar wacht u nog op? 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Zonnepanelen offerte

Soort aanvraag
Soort opdracht
Uitvoeringsdatum

Kies voor groene energie in Hamme, met onze zonnepanelen installateurs

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om duurzame energie op te wekken en geld te besparen op de energierekening. In Hamme zijn er veel huiseigenaren die kiezen voor zonnepanelen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd hun energierekening te verlagen. Door de stijgende energieprijzen is het installeren van zonnepanelen steeds aantrekkelijker geworden. Maar hoe werken zonnepanelen eigenlijk?

Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche (PV) cellen die licht omzetten in elektriciteit. De opgewekte stroom kan direct gebruikt worden of opgeslagen worden in een accu of teruggeleverd worden aan het elektriciteitsnet. Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt hangt af van het energieverbruik van je huishouden en de grootte van je dak. Een ervaren zonnepaneel installateur kan je hierbij helpen en de beste oplossing voor jouw situatie vinden.

Als je overweegt om zonnepanelen te installeren in Hamme, is het belangrijk om te weten dat er diverse subsidiemogelijkheden beschikbaar zijn. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de Vlaamse energielening en de premies van de netbeheerder. Daarnaast kan je met zonnepanelen bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst, wat bijdraagt aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Wil je meer weten over de voordelen van zonnepanelen in Hamme? Neem dan contact op met een lokale zonnepaneel installateur en ontdek hoe je kunt bijdragen aan een groenere en duurzamere wereld, terwijl je ook nog eens flink kunt besparen op je energierekening.

Zonnepanelen installateur Hamme

Soorten zonnepanelen

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar op de markt. Met elk soort zijn eigen voor- en nadelen. 

Monokristallijn zonnepanelen zijn gemaakt van één enkel kristal silicium en hebben een hogere efficiëntie dan andere soorten zonnepanelen. Ze zijn duurder, maar leveren meer stroom op per vierkante meter en zijn daarom ideaal voor daken met beperkte ruimte.

Ondanks Polykristallijn zonnepanelen zijn gemaakt van meerdere kristallen silicium, zijn ze iets minder efficiënt dan monokristallijn zonnepanelen. Ze zijn echter goedkoper en hebben een kortere productietijd, waardoor ze een populair alternatief zijn voor monokristallijn zonnepanelen.

Dunne-film zonnepanelen zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals cadmium telluride, koper indium gallium selenide of amorf silicium. Ze hebben een lagere efficiëntie dan andere soorten zonnepanelen, maar zijn flexibeler en lichter in gewicht, waardoor ze op een breder scala aan oppervlakken kunnen worden geïnstalleerd.

Bifaciale zonnepanelen zijn in staat om zonlicht van beide zijden te absorberen. Ze hebben een hogere efficiëntie dan enkelzijdige zonnepanelen en kunnen worden geïnstalleerd op oppervlakken die weinig zonlicht krijgen.

Glas-glas zonnepanelen hebben twee glaslagen in plaats van één, waardoor ze duurzamer zijn en minder snel breken. Ze hebben ook een hogere efficiëntie dan enkel glas zonnepanelen.

All-black zonnepanelen hebben zwarte panelen en een zwarte omlijsting, waardoor ze esthetisch aantrekkelijker zijn dan andere soorten zonnepanelen. Ze zijn echter duurder en hebben een iets lagere efficiëntie.

soorten zonnepanelen

Bij LEC-Energy Solutions, Uw zonnepanelen installateur in Hamme bieden we monokristallijn zonnepanelen  van het merk Eurener aan omdat we geloven dat dit het beste type zonnepaneel is voor onze klanten. Zoals hierboven al werd aangehaald, Worden Monokristallijn zonnepanelen gemaakt van één enkel kristal silicium, wat zorgt voor een hogere efficiëntie dan andere soorten zonnepanelen.

Soorten Omvormers

Een omvormer is een essentieel onderdeel van elk zonne-energiesysteem en wordt gebruikt om de gelijkstroom die wordt geproduceerd door zonnepanelen om te zetten naar wisselstroom, die dan gebruikt kan worden in huishoudelijke elektrische apparaten. Ook daarin zijn verschillende soorten omvormers die beschikbaar zijn voor zonnepanelen. 

String omvormers: Dit type omvormer is het meest gebruikelijke type omvormer en wordt gebruikt in de meeste residentiële en commerciële zonne-energiesystemen. Het werkt door een aantal zonnepanelen op een string te plaatsen en deze aan te sluiten op de omvormer. String omvormers zijn een  betrouwbaare en kosteneffectiefve keuze voor uw zonnepanelensysteem

In tegenstelling tot string omvormers,hebben micro-omvormers één omvormer voor elke zonnepaneel. Dit zorgt voor een betere prestatie monitoring omdat elk paneel onafhankelijk werkt. Dit type omvormer is ideaal voor systemen waarbij zonnepanelen in verschillende richtingen of met verschillende hellingshoeken worden geplaatst.

Power Optimizers: Power optimizers worden geplaatst op elk zonnepaneel om de stroom die door elk paneel stroomt te optimaliseren en te maximaliseren. Dit type omvormer werkt goed in situaties waarbij er schaduw op sommige panelen valt of wanneer de panelen op verschillende richtingen en hellingshoeken staan. Power optimizers werken vaak in combinatie met string omvormers.

Hybride omvormers: Hybride omvormers combineren de mogelijkheid om energie op te slaan met het omzetten van gelijkstroom naar wisselstroom . Dit maakt het mogelijk om de energie die overdag door de zonnepanelen wordt geproduceerd, op te slaan in een batterij voor later gebruik. Dit type omvormer is ideaal voor systemen die onafhankelijk van het elektriciteitsnetwerk moeten werken, zoals bijvoorbeeld in afgelegen gebieden.

Zonnepanelen installateur Hamme

Wij bieden alleen de String omvormer van het merk Sungrow aan. Onze string omvormers van Sungrow zijn ontworpen om hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid te bieden. Met hun innovatieve ontwerp en geavanceerde technologie bieden ze een hogere opbrengst aan zonne-energie en maximale prestaties voor uw zonne-energiesysteem.

sungrow

Wat bieden wij aan als zonnepanelen installateur in Hamme aan?

LEC ENERGY SOLUTIONS, biedt als Recert installateurs in Hamme jarenlange ervaring in het installeren van zonnepanelen. Onze missie is om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen, terwijl we tegelijkertijd de ecologische voetafdruk verkleinen en de energierekening van onze klanten verlagen.

Wij hebben zorgvuldig het merk Eurener geselecteerd voor onze zonnepanelen. Dit merk biedt niet alleen zonnepanelen van hoge kwaliteit met een uitstekende efficiëntie, maar ook een productgarantie van 20 jaar. Dit betekent dat u kunt rekenen op een langdurige en betrouwbare energieopwekking met uw zonnepanelen-systeem in Hamme.

Maar dat is niet alles. Om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen-systeem optimaal presteert, gebruiken wij Sungrow omvormers. Deze omvormers hebben een geavanceerde schaduwmanagementtechnologie, waardoor ze in staat zijn om maximale energieopbrengst te genereren, zelfs in situaties met gedeeltelijke schaduw. Hierdoor bent u verzekerd van een efficiënt zonnepanelen-systeem dat in staat is om zelfs onder minder ideale omstandigheden op te wekken en te presteren. Bovendien bieden we nog eens 10 jaar productgarantie op de Sungrow omvormers

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige materialen, een efficiënte installatie en een duurzaam zonnepanelen-systeem dat past bij uw specifieke situatie in Hamme. Wij zorgen ervoor dat u maximaal profiteert van de voordelen van zonne-energie, zoals de vermindering van uw ecologische voetafdruk en een lagere energierekening. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Bovendien gaan we bij LEC ENERGY SOLUTIONS, uw zonnepanelen specialist in Hamme, net één stap verder dan andere zonnepanelen installateurs. Wij gaan namelijk de zonneproductie aansturen. We gaan deze zoveel mogelijk in hernieuwbare energie steken. Via smart grid ready contacten steken we de elektriciteit op het moment van productie in lucht water warmtepompen, geothermische warmtepompen, airocheaters of warmtepompboilers

Stuur uw stroom

Niets zo vervelend als geproduceerde elektriciteit te moeten injecteren aan het net. Vooral met een digitale teller. Hier zorgen wij voor een slimme energiesturing. De warmtepompen uitgerust met een Smart Grid ready contact kunnen aangestuurd worden via een Smappee energiesysteem. Zo injecteert u zo weinig mogelijk elektriciteit in het net. Beter voor het net én beter voor jouw portefeuille. 

Warmtepomp

Warmtepompen komen in verschillende soorten. Je hebt de lucht lucht warmtepomp ofwel de aircoheater, je hebt de lucht water warmtepomp of de geothermische warmtepomp. Elk hebben ze hun eigenschappen, voordelen en ook nadelen. Sommige kunnen enkel verwarmen. Sommige kunnen ook koelen. Sommige kunnen genieten van subsidies anderen dan weer niet. In elke geval doet elke warmtepomp hetzelfde. Dat is uw woning verwarmen (of koelen) met een verbruik dat laag genoeg is zodat het mogelijk is deze op te wekken met zonnepanelen.

Smart Grid Ready

Zonnepanelen zijn altijd al een discussiepunt geweest in de Vlaamse gezinnen. Eerst waren er de groene stroom certificaten. Dan weer geen. Maar toen ging de aankoopprijs van panelen weer naar beneden. Vervolgens zette de overheid de zonnepanelen wereld op zijn kop door beslissingen terug te draaien. Eén gegeven is wel al die jaren nagenoeg gelijk gebleven. Zonnepanelen zijn én blijven altijd interessant. Combineer zonnepanelen met een warmtepomp en jouw energiefactuur zal betaalbaar blijven. Gratis enerige? Die tijd is voorbij. Betaalbare energie is de toekomst.
smappee infinity

Via een Smappee energiestuur systeem zullen we de zonnestroom op de juiste momenten gaan begeleiden naar toestellen die smart grid ready zijn. Zo injecteert u zo min mogelijk elektriciteit in het net. 

Slimme Zonnepanelen?

Smappee biedt je real-time en historisch inzicht in energieconsumptie en -productie alsook in je gas-en waterverbruik per dag, maand en jaar. Deze gegevens kan je raadplegen via de gebruiksvriendelijke Smappee App en het gedetailleerde Smappee Dashboard voor desktop en tablet. Smappee geeft energieverbruik weer tot op toestelniveau voor tot de 5 belangrijkste huishoudelijke toestellen. 

slimme zonnepanelen

Zo krijg je inzicht in energieverbruik dat je toelaat om energievreters op te sporen en grip te krijgen op sluimerverbruik. Daarnaast zie je ook wanneer je energie terugstuurt naar het net. Dankzij toevoegen van andere modules uit het Smappee Infinity concept kan je je energie ook slim en automatisch aansturen om consumptie en productie op elkaar af te stemmen. Dat maakt slim autoladen en automatiseringen mogelijk en resulteert in geoptimaliseerde zelf-consumptie en zelfvoorziening.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | VENTILATIE | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht