fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Zonnepanelen Plaatsen in Lochristi?

Lees hier alles wat je moet weten over het Plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Lochristi

Zoeken

Hoe werkt het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Lochristi? Ontdek het proces stap voor stap

Wil je kosten besparen, je energieverbruik verminderen en bijdragen aan een groenere toekomst? Dan is zonnepanelen plaatsen op uw woning in Lochristi de perfecte keuze!

Stap 1: Advies en Ontwerp

 Allereerst komt er een adviseur te plaatse om je behoeften en wensen te bespreken. Ze zullen je adviseren over het optimale ontwerp van het zonne-energiesysteem op basis van factoren zoals de beschikbare dakruimte, oriëntatie, schaduwval en energieverbruik.

Stap 2: Offerte en Planning

Na het adviesgesprek ontvang je een offerte met daarin de kosten en specificaties van het voorgestelde systeem. Als je akkoord gaat, wordt een planning gemaakt voor het plaatsen van de zonnepanelen in Lochristi. Die zo spoedig mogelijk wordt uitgevoerd.

Stap 3: Het plaatsen van de Zonnepanelen

De installateurs plaatsen de zonnepanelen op het dak volgens het ontwerp. Ze zorgen ervoor dat de panelen stevig zijn bevestigd en dat er een goede bekabeling is voor de verbinding tussen de panelen en de omvormer.

Stap 4: De elektrische installatie

De omvormer wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, zodat de opgewekte zonne-energie kan worden omgezet in bruikbare wisselstroom. Een erkende elektricien zal deze aansluiting verzorgen en ervoor zorgen dat alles veilig en volgens de geldende normen wordt geïnstalleerd.

Stap 5: Keuring en certificering

Bij LEC ENERGY SOLUTIONS doen wij ook uw administratie!

Na de installatie zal een erkende keuringsinstantie langskomen om het systeem te controleren en te certificeren. Ze controleren of alles voldoet aan de geldende veiligheidsnormen en of het systeem efficiënt werkt.

Daarnaast is het aanmelden verplicht, van zonnepanelen na het plaatsen in Lochristi, bij Fluvius. Door uw zonnepanelen aan te melden bij Fluvius, wordt uw installatie opgenomen in het Vlaams Registernummer voor Energieproductie-installaties (VEA). Dit register bevat alle zonnepaneleninstallaties in Vlaanderen en wordt gebruikt om de productie van hernieuwbare energie te monitoren en te stimuleren. Ook dit doen wij voor u!

 

Met hun elegante design en krachtige prestaties bieden Eurener zonnepanelen een uitstekende oplossing voor duurzame energieopwekking in alle weersomstandigheden. 

Sungrow omvormers zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en bieden een hoge betrouwbaarheid en prestaties, zelfs in de schaduw. De nummer 1 keuze in omvormers over de hele wereld. 

Smappee is een slimme en gebruiksvriendelijke energiemonitor die je helpt om je energieverbruik te beheren en te verminderen. Maak een duurzame keuze voor jouw toekomst met Smappee

Uw zonnepanelen installateur die net meer kan...

Niets zo vervelend als geproduceerde elektriciteit te moeten injecteren aan het net. Vooral met een digitale teller. Hier zorgen wij voor een slimme energiesturing. De warmtepompen uitgerust met een Smart Grid ready contact kunnen aangestuurd worden via een Smappee energiesysteem. Zo injecteert u zo weinig mogelijk elektriciteit in het net. Beter voor het net én beter voor jouw portefeuille. 

Warmtepomp

Warmtepompen komen in verschillende soorten. Je hebt de lucht lucht warmtepomp ofwel de aircoheater, je hebt de lucht water warmtepomp of de geothermische warmtepomp. Elk hebben ze hun eigenschappen, voordelen en ook nadelen. Sommige kunnen enkel verwarmen. Sommige kunnen ook koelen. Sommige kunnen genieten van subsidies anderen dan weer niet. In elke geval doet elke warmtepomp hetzelfde. Dat is uw woning verwarmen (of koelen) met een verbruik dat laag genoeg is zodat het mogelijk is deze op te wekken met zonnepanelen.

Smart Grid Ready

Zonnepanelen zijn altijd al een discussiepunt geweest in de Vlaamse gezinnen. Eerst waren er de groene stroom certificaten. Dan weer geen. Maar toen ging de aankoopprijs van panelen weer naar beneden. Vervolgens zette de overheid de zonnepanelen wereld op zijn kop door beslissingen terug te draaien. Eén gegeven is wel al die jaren nagenoeg gelijk gebleven. Zonnepanelen zijn én blijven altijd interessant. Combineer zonnepanelen met een warmtepomp en jouw energiefactuur zal betaalbaar blijven. Gratis enerige? Die tijd is voorbij. Betaalbare energie is de toekomst.

Hoelang gaat mijn installatie mee na het plaatsen van de Zonnepanelen op mijn woning in Lochristi?

De levensduur van zonnepanelen is een belangrijk aspect om in overweging te nemen, wanneer u zonnepanelen wilt plaatsen op uw woning. Het is begrijpelijk dat je wilt investeren in zonnepanelen die lang meegaan en betrouwbare prestaties leveren gedurende vele jaren. Het is echter belangrijk op te merken dat de levensduur van zonnepanelen enigszins afhankelijk kan zijn van het merk dat je kiest.

Sommige zonnepanelenmerken hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om duurzaamheid en langdurige prestaties. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken om zonnepanelen te produceren die bestand zijn tegen de elementen en die bestendig zijn tegen degradatie door blootstelling aan zonlicht. LEC ENERGY SOLUTIONS gebruikt daarom zijn vakmanschap en ervaring voor steeds de beste merken te kunnen aanbieden.

Slimme Zonnepanelen?

Smappee biedt een innovatief energiesturingssysteem dat perfect werkt met uw zonnepanelen. Het systeem verzamelt real-time data over uw energieverbruik en -productie en optimaliseert uw energie-efficiëntie. Op deze manier kunt u maximaal profiteren van uw zonne-energie en besparen op uw energierekening.

Het systeem biedt een breed scala aan functies, waaronder het monitoren van uw energieverbruik, het identificeren van energievreters en het optimaliseren van uw zonne-energieproductie. U kunt het systeem ook bedienen met behulp van de Smappee-app, die u real-time inzicht geeft in uw energieverbruik en -productie.

Als u wilt investeren in duurzame energie en wilt profiteren van de voordelen van zonne-energie, dan is Smappee de perfecte keuze. Met het energiesturingssysteem kunt u uw energie-efficiëntie verbeteren en uw energiekosten verlagen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw energie te optimaliseren.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht