fbpx

Midea Airco

Midea Airco

Midea Airco - Geschiedenis

Midea Group is een expert in de HVAC-sector en een van de beste airconditioningfabrikanten ter wereld. Midea begon als een klein bedrijf dat elektrische ventilatoren en onderdelen produceerde in 1968. In 1985 brak Midea door in de airconditioningsector en startte de productie van airconditioningsystemen voor woningen, en in 1989 begonnen we met de productie van commerciële airconditionersMidea is nu ’s werelds nummer 1 merk voor luchtbehandeling wat betreft productievolume. Tegenwoordig omvat onze HVAC-merkenfamilie het vlaggenschipmerk Midea, evenals Clivet en MDV. Door deze merken samen te gebruiken, brengt Midea Group haar huishoudelijke en commerciële AC-producten op wereldschaal op de markt.

Midea Airco - Producten

De business unit Midea Commercial Air Conditioner (CAC) is een belangrijk onderdeel van de Midea Group. Onze CAC-divisie levert professionele producten en commerciële oplossingen. We betraden voor het eerst de CAC-markt in 1999. Sindsdien zijn we een pionier in VRF-technologie geworden en werken we nauw samen met onze R & D-afdeling om te blijven innoveren.

midea

Door ons R & D-werk en baanbrekende technologische innovaties heeft onze CAC-divisie een enorme bijdrage geleverd aan zowel commerciële als productontwikkeling. Door samen te werken met internationale ondernemingen en door onafhankelijke R & D uit te voeren, bloeit Midea CAC en beschikt het over duizenden referentieprojecten wereldwijd.

Midea Airco - Mini

DC-omvormer Luchtgekoelde minikoelmachine Midea DC-omvormer Luchtgekoelde mini-koelmachine heeft een unitair structuurontwerp en een hydraulische module is ingebouwd in de buitenunit. Het is een luchtgekoelde water-warmtepomp-koelmachine, dus er is geen koelwatertoren aan de condensatiekant nodig. het kan vrij gecombineerd worden met ventilatorconvectoren en vloerverwarming. Deze units zijn ontworpen voor residentiële toepassingen of licht commerciële toepassingen die koud of warm water nodig hebben.

Midea airco

Het zijn stille en compacte units, eenvoudig te installeren en te onderhouden. De energie-efficiëntie van alle units bij deellast is A + geclassificeerd. Hun hoge energie-efficiëntie en hoge betrouwbaarheid zorgen voor lage bedrijfskosten. Ze worden dus veel toegepast in appartementen, villa’s, kantoorgebouwen voor kleine bedrijven maar ook in restaurants, enz.

Midea Airco - Waterpomp

Warmtepomp is geschikt voor kleine commerciële of residentiële projecten zoals hogescholen, hotels, ziekenhuizen, appartementen, kantoren en huizen. Het kan een gratis modulaire combinatie realiseren en heeft een breed omgevingstemperatuurbereik.

Midea airco

Midea ATW warmtepomp boiler kan warmte uit de omgevingslucht opnemen en naar de binnenzijde afgeven. Normaal gesproken kan ongeveer 3 kWh energie worden opgevangen voor elke 1 kWh verbruikte elektrische energie, waardoor bijna 4 kWh warmte-energie wordt verkregen voor slechts 1 kWh elektrische input en een efficiëntie van bijna 400%.

Midea airco

Midea Breezeless

Midea Breezeless is de innovatieve airconditioner die speciaal is ontworpen om maximaal comfort te bieden zonder de vervelende luchtstromen die typisch zijn voor conventionele airconditioners. Het toestel heeft zowel ventilatieopeningen aan de voor- als aan de zijkant voor een 360° “surround”-koeling. Bovendien heeft het de hoogste energieclassificatie A+++, wat een grote besparing op het elektriciteitsverbruik oplevert.

Breezeless is uitgerust met een dubbele klep “TwinFlap™”. De twee tegenover elkaar liggende flappen, met 7928 microgaten, zijn ontworpen om de luchtstroom te veranderen in duizenden kleine deeltjes koele lucht, waardoor de luchtstroom wordt verzacht om het gevoel van koude luchtstoten te elimineren.

Als u geïnteresseerd bent in dan kunt u een gratis offerte aanvragen en uitzoeken welke de beste oplossing is voor uw behoeften!

Midea - Innovatie

Innovatie is een van onze kernwaarden en daarom investeert Midea Group 3,5% van haar winst in onderzoek. Ons portfolio omvat wereldwijde R & D-middelen over de hele wereld, met 20 onderzoekscentra in negen landen. We werken met meer dan 10.000 R & D-personeel en meer dan 300 vooraanstaande academici en senior experts van over de hele wereld. We hebben tot nu toe meer dan 35.000 patenten verworven en 70.000 patentaanvragen ingediend.

Midea airco

Ons aanbod:

Ontdek de Midea Breezeless, de innovatieve airconditioner die jouw comfort naar een hoger niveau tilt zonder dat je de luchtstromen voelt. Met slimme ventilatieopeningen aan de voor- en zijkant geniet je van een 360° “surround” koeling, zoals nooit tevoren.

Ontdek de Midea warmtepompboiler, de perfecte oplossing voor het verwarmen van tapwater in jouw huishouden. Met deze geavanceerde warmtepompboiler geniet je van hetzelfde comfort als bij een elektrische boiler, maar met een aanzienlijk lager energieverbruik!

Ontdek de Midea Arctic Warmtepomp! Dit innovatieve systeem biedt niet alleen airconditioning en verwarming, maar levert ook warm water dankzij de geavanceerde warmtepomptechnologie. Met deze energiezuinige oplossing kun je je huishoudelijk energieverbruik aanzienlijk verminderen, wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Midea airco prijs offerte

Stuur ons een bericht