fbpx

Zonnepanelen installateur in Merchtem

opzoek naar de beste zonnepanelen installateur voor uw woning in Merchtem?

Waarom kiezen voor een lokale zonnepanelen installateur in Merchtem?

Overweegt u om zonnepanelen te laten installeren in uw woning in Merchtem? Dat is een verstandige keuze, want zonne-energie is niet alleen milieuvriendelijk, maar kan ook uw energierekening aanzienlijk verlagen. LEC ENERGY SOLUTIONS is de keuze als zonnepanelen installateur in Merchtem

Ons team van ervaren zonnepaneel installateurs in Merchtem staat voor u klaar om uw woning te voorzien van hoogwaardige zonnepanelen. Wij werken met het merk Eurener (zonnepanelen) in combinatie met de Sungrow omvormers , dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en hoge rendement. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen zo efficiënt mogelijk werken.

Met hun elegante design en krachtige prestaties bieden Eurener zonnepanelen een uitstekende oplossing voor duurzame energieopwekking in alle weersomstandigheden. 

Sungrow omvormers zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en bieden een hoge betrouwbaarheid en prestaties, zelfs in de schaduw. De nummer 1 keuze in omvormers over de hele wereld. 

Smappee is een slimme en gebruiksvriendelijke energiemonitor die je helpt om je energieverbruik te beheren en te verminderen. Maak een duurzame keuze voor jouw toekomst met Smappee

Zonnepanelen plaatsen in Merchtem: hoe wij u helpen tijd te besparen en energie op te wekken

Hoe lang duurt het plaatsen van zonnepanelen?

Als gespecialiseerde zonnepaneleninstallateur in Merchtem weten wij als geen ander dat de duur van de installatie van zonnepanelen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan de grootte van het zonnepaneelsysteem, de moeilijkheidsgraad van de installatie en de weersomstandigheden. Over het algemeen duurt een gemiddelde installatie van zonnepanelen voor een particuliere woning ongeveer één tot drie dagen. 

 Met onze expertise en ervaring zorgen wij voor een snelle en efficiënte installatie van uw zonnepanelen, zodat u snel kunt genieten van een duurzame en energiezuinige woning.

Zonnepanelen installateur in Merchtem: Krijg de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Eurener zonnepanelen

Als gecertificeerde installateur bieden wij de beste zonnepanelen van Eurener aan, die bekend staan om hun uitstekende prestaties en duurzaamheid. Onze zonnepanelen zijn vervaardigd met de nieuwste monokristallijne technologie, die zorgt voor een maximale opbrengst en efficiëntie. Met een vermogen van 410 Wp zijn onze zonnepanelen een krachtige oplossing voor iedereen die op zoek is naar duurzame en betrouwbare energie.

Eurener is een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn geavanceerde technologie en betrouwbaarheid. Hun zonnepanelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om te presteren onder alle weersomstandigheden. Bovendien zijn de panelen voorzien van  20 jaar productgarantie.

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u de beste zonnepanelen krijgt die er zijn. Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een professionele installatie en nemen de tijd om u te adviseren over de beste opties voor uw woning of bedrijf. Wilt u graag meer weten over onze Eurener zonnepanelen en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw duurzame energiedoelen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden!

Sungrow Omvormer

Zonnepanelen installateur Hamme

Bij onze zonnepaneleninstallatie maken we gebruik van de betrouwbare omvormers van Sungrow. De omvormer is een belangrijk onderdeel van uw zonnepanelensysteem en zorgt ervoor dat de opgewekte gelijkstroom omgezet wordt naar bruikbare wisselstroom voor uw huishouden.

Onze Sungrow omvormers zijn zeer efficiënt en hebben een lange levensduur. Bovendien bieden wij 10 jaar productgarantie op onze omvormers. Dit betekent dat u gedurende deze periode verzekerd bent van een goed werkende omvormer.

Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. We gebruiken alleen de beste materialen en producten, zo weet u zeker dat u investeert in een duurzaam en efficiënt zonnepanelensysteem.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder om uw woning te voorzien van een duurzame en energiezuinige oplossing.

Uw zonnepanelen installateur die net meer kan...

Niets zo vervelend als geproduceerde elektriciteit te moeten injecteren aan het net. Vooral met een digitale teller. Hier zorgen wij voor een slimme energiesturing. De warmtepompen uitgerust met een Smart Grid ready contact kunnen aangestuurd worden via een Smappee energiesysteem. Zo injecteert u zo weinig mogelijk elektriciteit in het net. Beter voor het net én beter voor jouw portefeuille. 

Warmtepomp

Warmtepompen komen in verschillende soorten. Je hebt de lucht lucht warmtepomp ofwel de aircoheater, je hebt de lucht water warmtepomp of de geothermische warmtepomp. Elk hebben ze hun eigenschappen, voordelen en ook nadelen. Sommige kunnen enkel verwarmen. Sommige kunnen ook koelen. Sommige kunnen genieten van subsidies anderen dan weer niet. In elke geval doet elke warmtepomp hetzelfde. Dat is uw woning verwarmen (of koelen) met een verbruik dat laag genoeg is zodat het mogelijk is deze op te wekken met zonnepanelen.

Smart Grid Ready

Zonnepanelen zijn altijd al een discussiepunt geweest in de Vlaamse gezinnen. Eerst waren er de groene stroom certificaten. Dan weer geen. Maar toen ging de aankoopprijs van panelen weer naar beneden. Vervolgens zette de overheid de zonnepanelen wereld op zijn kop door beslissingen terug te draaien. Eén gegeven is wel al die jaren nagenoeg gelijk gebleven. Zonnepanelen zijn én blijven altijd interessant. Combineer zonnepanelen met een warmtepomp en jouw energiefactuur zal betaalbaar blijven. Gratis enerige? Die tijd is voorbij. Betaalbare energie is de toekomst.
Zonnepanelen installateur Hamme

efficiënte zonnepanelen

Een van de belangrijkste factoren bij een zonnepaneel installatie  is de efficiëntie van de zonnepanelen. Dit geeft aan hoeveel van het zonlicht dat op de panelen valt, daadwerkelijk wordt omgezet in elektriciteit. Over het algemeen geldt dat hoe hoger de efficiëntie, hoe meer elektriciteit er kan worden opgewekt met dezelfde oppervlakte aan zonnepanelen. De efficiëntie van zonnepanelen wordt bepaald door onder andere het materiaal en het productieproces.

Een andere belangrijke factor om rekening mee te houden is de temperatuurcoëfficiënt van de zonnepanelen. Dit geeft aan hoeveel de opbrengst van de zonnepanelen afneemt bij hogere temperaturen. Bij hogere temperaturen neemt de opbrengst van zonnepanelen namelijk af, doordat het materiaal minder goed presteert. Zonnepanelen met een lage temperatuurcoëfficiënt zijn dus gunstiger voor warmere klimaten en zonnige gebieden.

Slimme Zonnepanelen?

Smappee biedt je real-time en historisch inzicht in energieconsumptie en -productie alsook in je gas-en waterverbruik per dag, maand en jaar. Deze gegevens kan je raadplegen via de gebruiksvriendelijke Smappee App en het gedetailleerde Smappee Dashboard voor desktop en tablet. Smappee geeft energieverbruik weer tot op toestelniveau voor tot de 5 belangrijkste huishoudelijke toestellen. 

slimme zonnepanelen

Zo krijg je inzicht in energieverbruik dat je toelaat om energievreters op te sporen en grip te krijgen op sluimerverbruik. Daarnaast zie je ook wanneer je energie terugstuurt naar het net. Dankzij toevoegen van andere modules uit het Smappee Infinity concept kan je je energie ook slim en automatisch aansturen om consumptie en productie op elkaar af te stemmen. Dat maakt slim autoladen en automatiseringen mogelijk en resulteert in geoptimaliseerde zelf-consumptie en zelfvoorziening.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

Koeltechnieken Waasland

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht