fbpx

Zonnepanelen installateur
Dendermonde

Wat kunnen onze zonnepanelen installateurs voor uw zonnepanelen installatie in Dendermonde betekenen?

Uw Zonnepanelen installateur in Dendermonde

Ook in Dendermonde wordt het steeds belangrijker om energiezuinig om te gaan met uw woning. Hoewel er in het verleden veel aandacht was voor isolatie, zijn er nu meerdere manieren om een energieneutrale woning te creëren. Zelf energie opwekken door middel van zonnepanelen is zo’n manier. Het is niet alleen goed voor het milieu, ook uw portemonnee zal hier op termijn van mee profiteren. 

LEC ENERGY SOLUTIONS is gevestigd in Dendermonde. Waar onze zonnepaneel installateurs streven naar  kwaliteit en service. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en zorgen ervoor dat uw zonnepanelen optimaal presteren en een lange levensduur hebben.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2
3

Zonnepanelen offerte

Soort aanvraag
Soort opdracht
Uitvoeringsdatum

Met hun elegante design en krachtige prestaties bieden Eurener zonnepanelen een uitstekende oplossing voor duurzame energieopwekking in alle weersomstandigheden. 

Sungrow omvormers zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en bieden een hoge betrouwbaarheid en prestaties, zelfs in de schaduw. De nummer 1 keuze in omvormers over de hele wereld. 

Smappee is een slimme en gebruiksvriendelijke energiemonitor die je helpt om je energieverbruik te beheren en te verminderen. Maak een duurzame keuze voor jouw toekomst met Smappee

Bespaar op je energiefactuur met onze zonnepanelen installaties in Dendermonde

solax omvormer

Er zijn talloze redenen waarom u zou moeten kiezen voor zonnepanelen. Ten eerste zijn zonnepanelen zeer milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van zonne-energie draagt u bij aan een duurzamere wereld en vermindert u uw CO2-uitstoot. Daarnaast zijn zonnepanelen ook financieel aantrekkelijk. Met een eigen installatie van zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energierekening.

Bij LEC ENERGY SOLUTIONS, uw zonnepaneel installateur in Dendermonde, begrijpen we dat de terugverdientijd van uw investering in zonnepanelen een belangrijke overweging is. Daarom bieden wij de kwalitatieve Eurner zonnepanelen aan met een productgarantie van maar liefst 20 jaar. Met onze panelen bent u verzekerd van een betrouwbare energiebron op lange termijn, wat zorgt voor opbrengst die de investering in uw zonnepanelen zeker de moeite waard maakt.

Zonnepanelen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel aantrekkelijk. De terugverdientijd van zonnepanelen liggen ongeveer op 8 jaar, waarna u gedurende minstens 13 jaar profiteert van gratis zonne-energie

Dendermondse daken en zonnepanelen - Hoeveel kan je erop kwijt?

Hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van je dak, de ligging en de hoeveelheid schaduw die erop valt. Het vermogen van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Wattpiek (Wp). Dit is de maximale hoeveelheid elektriciteit die een zonnepaneel onder ideale omstandigheden kan produceren. Een standaard zonnepaneel heeft een vermogen van ongeveer 300 Wp.

Zo zou  je een berekening kunnen maken op basis van jouw jaarlijks verbruik. Omdat de meeste daken in Dendermonde niet zo veel bruikbare oppervlakte hebben, kiezen wij bij LEC ENERGY SOLUTIONS, uw zonnepanelen installateur in Dendermonde voor Eurener zonnepanelen die maar liefst een vermogen 410 WP hebben, wat ervoor zorgt dat wij met minder panelen meer energie kunnen opwekken. 

Daarnaast berekenen wij voor u het aantal panelen die u nodig heeft. 

Stuur uw stroom

Niets zo vervelend als geproduceerde elektriciteit te moeten injecteren aan het net. Vooral met een digitale teller. Hier zorgen wij voor een slimme energiesturing. De warmtepompen uitgerust met een Smart Grid ready contact kunnen aangestuurd worden via een Smappee energiesysteem. Zo injecteert u zo weinig mogelijk elektriciteit in het net. Beter voor het net én beter voor jouw portefeuille. 

Warmtepomp

Warmtepompen komen in verschillende soorten. Je hebt de lucht lucht warmtepomp ofwel de aircoheater, je hebt de lucht water warmtepomp of de geothermische warmtepomp. Elk hebben ze hun eigenschappen, voordelen en ook nadelen. Sommige kunnen enkel verwarmen. Sommige kunnen ook koelen. Sommige kunnen genieten van subsidies anderen dan weer niet. In elke geval doet elke warmtepomp hetzelfde. Dat is uw woning verwarmen (of koelen) met een verbruik dat laag genoeg is zodat het mogelijk is deze op te wekken met zonnepanelen.

Smart Grid Ready

Zonnepanelen zijn altijd al een discussiepunt geweest in de Vlaamse gezinnen. Eerst waren er de groene stroom certificaten. Dan weer geen. Maar toen ging de aankoopprijs van panelen weer naar beneden. Vervolgens zette de overheid de zonnepanelen wereld op zijn kop door beslissingen terug te draaien. Eén gegeven is wel al die jaren nagenoeg gelijk gebleven. Zonnepanelen zijn én blijven altijd interessant. Combineer zonnepanelen met een warmtepomp en jouw energiefactuur zal betaalbaar blijven. Gratis enerige? Die tijd is voorbij. Betaalbare energie is de toekomst.

De juiste omvormer

veel daken liggen (deels) in de schaduw, bijvoorbeeld door bomen, gebouwen of schoorstenen. Dit kan de opbrengst van zonnepanelen sterk verminderen. Gelukkig zijn er oplossingen om toch een optimaal rendement te behalen.

LEC ENERGY SOLUTIONS, uw zonnepanelen installateur in Dendermonde, biedt daarom De Sungrow omvormer met schaduw management aan. Deze is voorzien van geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat de opbrengst van de zonnepanelen gemaximaliseerd wordt, zelfs bij gedeeltelijke schaduw. De omvormer maakt gebruik van speciale algoritmes en een slimme werking, waardoor elk paneel afzonderlijk geoptimaliseerd wordt. Dit zorgt ervoor dat de opbrengst van het gehele zonnepaneelsysteem aanzienlijk verbetert, ook als er sprake is van schaduw op een deel van de panelen.

Zonnepannelen installateur Opwijk

Slimme Zonnepanelen?

Smappee biedt je real-time en historisch inzicht in energieconsumptie en -productie alsook in je gas-en waterverbruik per dag, maand en jaar. Deze gegevens kan je raadplegen via de gebruiksvriendelijke Smappee App en het gedetailleerde Smappee Dashboard voor desktop en tablet. Smappee geeft energieverbruik weer tot op toestelniveau voor tot de 5 belangrijkste huishoudelijke toestellen. 

slimme zonnepanelen

Zo krijg je inzicht in energieverbruik dat je toelaat om energievreters op te sporen en grip te krijgen op sluimerverbruik. Daarnaast zie je ook wanneer je energie terugstuurt naar het net. Dankzij toevoegen van andere modules uit het Smappee Infinity concept kan je je energie ook slim en automatisch aansturen om consumptie en productie op elkaar af te stemmen. Dat maakt slim autoladen en automatiseringen mogelijk en resulteert in geoptimaliseerde zelf-consumptie en zelfvoorziening.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

Koeltechnieken Waasland

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Zonnepanelen installateur ons werkgebied