fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

LEC ENERGY SOLUTIONS

Airco installateur Lokeren

LEC - ENERGY SOLUTIONS

Airco installateur Lokeren

Wij zijn airco installateur voor Lokeren. Gevestigd in Hamme en dikwijls werkzaam in Lokeren! Tijdens de hittegolf van 2019 vroeg ik op Facebook: ‘Wie heeft er een vraag over airco?’.  De reacties waren enorm. Enkele vragen waren: Kan airco ook verwarmen? Hoeveel kost een airconditioning op mijn kamer? Moet ik altijd een buitenunit hebben? Verkoop je ook mobiele airco? Hoeveel binnenunits kan je op één buitenunit aansluiten? En nog vele andere vragen.  Diezelfde avond en 6 afspraken later was het eerste akkoord een feit.  De klant zei: ‘Ok, jij kent je vak, voor mij is het goed, voer maar uit’. En zo werd LEC Energy Solutions geboren.

Samengevat zijn wij een airco installateur voor Grembergen die werkt met passie voor het vak. 

15 jaar ervaring in airco

Daikin | Hitachi | Hisense | Airco | Warmtepomp | koeltechniek | Installatietechniek

Afgestudeerd als industrieel ingenieur begonnen bij Daikin Europe te Oostende als Service Engineer. Na 4 jaar lonkte een carrière in de commerciële kant van het verhaal en een 4 jarige carrière bij Daikin België Airconditioning was het gevolg. Door in aanraking te komen met verschillende installateurs airco groeide de passie voor installatietechnieken airco maar ook installatietechnieken warmtepomp. Wat volgde was een belangrijke leerschool bij twee koeltechnische bedrijven. Door gemotiveerde airco monteurs en techniekers werd ‘de stiel’ geleerd en groeide ook de passie voor de installatie van airco en warmtepomp. Daarna verliep het traject langs de BENELUX invoerder van Hitachi & Hisense airconditioning. Een wereld van innovatie kwam tevoorschijn en de liefde voor Hitachi en Hisense groeide.

Daikin - Airco & Warmtepomp Lokeren

8 jaar ervaring bij Daikin Airconditioning,  Europees service technieker. Verkoop van airco residentieel, split airco en multi split airconditioning. Verkoop airco commercieel, Sky Air en airco kantoor, VRV. Productverantwoordelijke Conveni-Pack, koeltechniek. Selectie van lucht water warmtepompen Altherma Daikin. Consultant in selectie vermogen lucht water warmtepompen bij negatieve buitentemperaturen. 

Installatietechnieken Lokeren

Door bij twee installatiebedrijven te werken werd de nodige ervaring opgedaan. Van projectleiding, tot leveranciersonderhandeling. Dankzij goede collega’s en monteurs kon ik de nodige ervaring in installatietechnieken leren.

Rotex Daikin - Zonneboiler Lokeren

Rotex is sinds 2008 overgenomen door de Daikin groep. Hier werd de nodige ervaring in vloerverwarming, zonneboiler opgedaan. De selectie van een warmtepomp werd uitgebreid met vloerverwarming en zonne-energie. Doordat destijds Rotex bij Sanisolar behoorde werd ook ervaring in PV zonnepanelen opgebouwd.

Hitachi | Hisense

Hitachi airconditioning is een Japans merk en wordt verdeeld vanuit BENLUX standpunt. Enkele jaren had ik het genoegen deze twee merken te vertegenwoordigen in België. Hisense airco is onderdeel van Hitachi en is hét opkomende merk in de BENELUX als het over airco gaat. 

Wij stellen u met plezier onze aircomerken voor..

Airco installateur Lokeren - Onze airconditioning merken

Elk airco merk heeft zijn voordelen, unieke technieken maar ook hun beperkingen. Laat u begeleiden door LEC Energy Solutions voor het juiste type airco materiaal / merk voor uw airconditioning offerte.

Koeltechnieken Waasland
Daikin Airco

Daikin Airco installateur Lokeren

De beste leerling van de klas

Daikin is het merk dat altijd de nieuwste technologieën op de markt brengt. Denk maar aan de hybride warmtepomp, het design wandmodel Nexura en het koelsysteem voor winkels Conveni-Pack. Daikin is een Belgisch product met zijn vestiging in Oostende, goed voor zo een 2000 werknemers. 

Hitachi Airco installateur
Hitachi Airco

Hitachi Airco installateur Lokeren

De nobele Japaner

Hitachi is een stabiele airco fabrikant. Maakt sinds jaar en dag betrouwbare airconditioning systemen. Hij maakt niet zoveel reclame als de beste leerling van de klas, maar je kan perfect op hem vertrouwen. Met zijn Yutaki lucht water warmtepomp treedt hij sinds 2010 ook de markt binnen van verwarming met warmtepompen.

Hisense Airco installateur
Hisense Airco

Hisense Airco installateur Lokeren

De sportieveling

Hisense airconditioning maakt al sinds 2002 het huiswerk van Hitachi. Sinds 2015 zijn ze ook onder hun merk Hisense op de Benelux markt actief. Hisense maakt split airco, multi split airco, VRF airco. Wil je een airco lucht lucht warmtepomp is deze een goede keuze. Hisense is aan enorme opmars bezig wereldwijd, zo is hij één van de hoofdsponsors voor het aankomende EK2020.

Airco prijs - Standaard wandmodel
airco installateur Lokeren

Dikwijls krijgen wij de vraag: ‘Wat kost zo een airco systeem met buitenunit ongeveer? Wel, graag geven we u hier een idee van . Hieronder een kort overzicht van de standaard airco systemen die wij verkopen voor een slaapkamer en/of living. Airco installateur Hamme en Waasland. *Met een standaard installatie bedoelen wij dat de afstand tussen binnen en buitenunit kleiner is dan 10 meter, de condensafloop natuurlijk kan gebeuren en dat er elektriciteit kan genomen worden van een stopcontact in de nabijheid van de binnenunit. Wil je meer info over welk type airco het beste voor jouw project is, neem gerust een kijkje op EYE-WANT. Dit is een website die alles mooi bundelt omtrent uw vragen over airco.

Hisense Airco prijs
New Comfort 2,5 kW

1140 €

Hisense new comfort airco

Bijkomende kosten

Hitachi Airco prijsPerformance 2,5 kW

1745 €

Hitachi performance airco

Bijkomende kosten

Daikin Airco prijsStylish 2,5 kW

2255 €

Daikin Stylish airco

Bijkomende kosten

AIRCO OF WARMTEPOMP INSTALLEREN?

Stuur ons een bericht