fbpx

GSM - 0488 487 460

E - info@lec-energysolutions.be

Midea Xtreme Save Pro

Geen zin meer in hoge energierekeningen? Midea Xtreme Save Pro, ga voor efficiëntie!

Midea Airco - Geschiedenis

Midea Group is  een van de beste airconditioningfabrikanten ter wereld. 

Midea begon als een klein bedrijf dat elektrische ventilatoren en onderdelen produceerde in 1968. In 1985 brak Midea door in de airconditioningsector en startte de productie van airconditioningsystemen voor woningen, en in 1989 begonnen we met de productie van commerciële airconditionersMidea is nu ’s werelds nummer 1 merk voor luchtbehandeling wat betreft productievolume. 

Midea Xtreme Save Pro

De Midea Xtreme Save Pro is een opvallende airconditioner met een indrukwekkende energie-efficiëntie van A+++. Deze efficiëntie wordt mogelijk gemaakt door het geavanceerde regelalgoritme “⍺” en de zeer efficiënte Inverter Quattro-compressor, die verschillende functies ondersteunen voor optimale efficiëntie en energiebesparing, zoals de nachtmodus en GearShift-functie. Het beste deel is dat je deze unit kunt bedienen via WiFi voor ultiem gebruiksgemak.

De verwarmingsfunctie van de Midea Xtreme Save Pro werkt zelfs bij buitentemperaturen tot -25°C, wat resulteert in nog betere prestaties, vooral in zeer koude omstandigheden. Met deze geavanceerde technologie kun je genieten van comfortabele airconditioning en tegelijkertijd aanzienlijk energie besparen, met een vermindering van het elektriciteitsverbruik tot wel 50% tussen de economische en automatische modus. In de economische modus wordt een hogere temperatuur in de kamer bereikt dan in de automatische modus, waardoor je een comfortabele omgeving kunt handhaven terwijl je energie bespaart.

 

 

warmtepomp kopen

Midea - Innovatie

Innovatie is een van onze kernwaarden en daarom investeert Midea Group 3,5% van haar winst in onderzoek. Ons portfolio omvat wereldwijde R & D-middelen over de hele wereld, met 20 onderzoekscentra in negen landen. We werken met meer dan 10.000 R & D-personeel en meer dan 300 vooraanstaande academici en senior experts van over de hele wereld. We hebben tot nu toe meer dan 35.000 patenten verworven en 70.000 patentaanvragen ingediend.

Midea airco

Meer Midea producten in ons aanbod:

Ontdek de Midea Breezeless, de innovatieve airconditioner die jouw comfort naar een hoger niveau tilt zonder dat je de luchtstromen voelt. Met slimme ventilatieopeningen aan de voor- en zijkant geniet je van een 360° “surround” koeling, zoals nooit tevoren.

Ontdek de Midea warmtepompboiler, de perfecte oplossing voor het verwarmen van tapwater in jouw huishouden. Met deze geavanceerde warmtepompboiler geniet je van hetzelfde comfort als bij een elektrische boiler, maar met een aanzienlijk lager energieverbruik!

Ontdek de Midea Arctic Warmtepomp! Dit innovatieve systeem biedt niet alleen airconditioning en verwarming, maar levert ook warm water dankzij de geavanceerde warmtepomptechnologie. Met deze energiezuinige oplossing kun je je huishoudelijk energieverbruik aanzienlijk verminderen, wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Midea airco prijs offerte

Stuur ons een bericht