fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Laadpaal Kopen Lokeren

Laadpaal Kopen Lokeren? Hier moet u zijn!

Zoeken

Verschillende soorten laadpaal

Laadpaal Kopen Lokeren- Smappee EV Base

Met de dynamisch load-balancing van Smappee kun je eenvoudig het gebruik van zonne-energie maximaliseren voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag. Hierdoor optimaliseer je jouw zelfvoorziening en bespaar je kosten. Als er geen zonne-energie beschikbaar is. Houdt Smappee rekening met variabele en capaciteitstarieven om de auto’s met de goedkoopste energie op te laden en je pieken in verbruik onder controle te houden.

De autonome beveiliging tegen overbelasting van Smappee zorgt er voor dat het systeem van je gebouw binnen de vermogensgrens blijft. Zelfs met de extra vraag van opladende elektrische auto’s zijn er geen dure aanpassingen aan jouw elektriciteitsinstallatie nodig.

Kantoren, horeca of retail: zodra je een of meerdere zakelijke laadstations installeert, heb je inzicht, beheer en betalingsmogelijkheden nodig. De bekroonde Smappee EV Base biedt dat en meer. Smappee’s technologie voor energiebeheer biedt meer energie-efficiëntie. Zelfvoorziening en dynamische load-balancing van je laadpark en de rest van je terrein.

Laadpaal kopen Lokeren en laten installeren?

laadpaal kopen hamme

Je elektrische wagen opladen doe je het goedkoopst op je werk en thuis. Daarom is het handig om ook thuis een laadpaal te laten installeren als je elektrisch rijdt. Je kan ook een stopcontact gebruiken. Maar een laadpaal is veel veiliger en vooral ook sneller. Laden aan een laadpaal noemen we Mode 3. Dan is er een continue communicatie tussen het laadpunt en de elektrische wagen, wat zorgt voor een veilig laadproces. Laadpaal kopen hamme, maar wat zijn de voor- en nadelen van zo’n laadpaal, wat is de kostprijs en waar moet je op letten?

Laadpaal Kopen Lokeren- Smappee EV wall

Wil je je elektrische auto laden met zonne-energie en in perfect evenwicht met de andere energiestromen in je huis? Of zoek je een manier om de laadkosten door te rekenen aan je werkgever? Dan is Smappee EV Wall de oplossing voor jou.

Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie. De unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer op basis van je laagste energietarief en bespaar op residentiële laadkosten.

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke, en mooie oplossing voor residentieel laden. De EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

Laadpaal Kopen Lokeren- Mennekes Amtron Compact

Basis instapmodel: Laadstation met vaste kabel en type 2 koppeling. Geïntegreerde kabelhouder voor het gebruiksgemak. Zowel enkelfasige 3.7kW, als driefasige 11kW installatie mogelijk. Potentiaalvrij contact voor vrijgave laadbeurt of voor het terugschakelen van de laadstroom. Voorbekabeld tot klemmenstrook, met geïntegreerde DC beveiliging voor een makkelijke/vlotte installatie.

Waarom een Laadpaal?

Zowat alle elektrische voertuigen kunnen via het klassieke stopcontact worden opgeladen. Een laadpaal installeren bij je thuis lijkt dus op het eerste zicht totaal overbodig. En toch: er zijn drie goede redenen waarom het net zo’n goed idee is:

  • Om te beginnen is je elektrische wagen thuis opladen tot wel vier keer goedkoper dan wanneer je een openbare laadpaal een bezoekje brengt.
  • Daarnaast gaat het opladen van je elektrische auto twee tot vier keer sneller dan via een gewoon stopcontact in je garage. Een laadpaal voor een elektrische auto heeft namelijk een hogere stroomsterke. In mensentaal: er kan per seconde meer elektriciteit worden doorgevoerd.
  • En minstens net zo belangrijk: het is een pak veiliger dan wanneer je via het goede oude stopcontact werkt. Da’s op zich ook vrij logisch. De hoeveelheid elektriciteit die het opladen van je elektrische auto vraagt is namelijk totaal niet te vergelijken met je smartphone opladen of de wasmachine gebruiken. Dit via een simpel stopcontact doen zorgt dus voor extra risico op oververhitting van de kabels. En dat kan vervolgens een kortsluiting of brand veroorzaken.
Smappee EV Base kopen

Veilig en efficiënt opladen aan de laadpaal thuis: 6 voordelen op een rij

Laadpaal kopen hamme
  1. Laadpalen zijn speciaal ontworpen om méér vermogen te leveren zonder dat ze verhitten.  
  2. Een thuislaadpaal is aangesloten op een eigen beschermde stroomkring aan het begin van je elektrische installatie, laadpaal kopen Lokeren.
  3. Wat een laadpaal thuis helemaal aantrekkelijk maakt, is de kostprijs van het opladen: je eigen stroom is immers een pak goedkoper dan van een openbare laadpaal. 
  4. Het laden van een elektrisch voertuig neemt een kwart van alle beschikbare stroom in beslag. Met een laadpaal kan je het opladen van je auto makkelijk instellen.
  5. Het laden via een normale stekker kan voor kortsluiting zorgen en is helemaal niet veilig daarom gebruiken wij speciale stekkers waar dat niet zal gebeuren.
  6. Onze laadpalen hebben ook een bliksem ingebouwde overspanningsbeveiliging bij bliksem inslag kan uw volledig auto kapot zijn, maar bij ons is dit niet het geval!

Subdidies laadpaal

Het aantal laadpalen in België moet omhoog wilt men in 2026 overgaan tot elektrisch rijden voor het grote publiek. Hiervoor heeft de overheid een subsidieplan in het leven geroepen. 

Onderneming subsidie

Bedrijven genieten van een verhoogde belastingsaftrek van 200% van hun investeringen in hun laadpark. De laadpaal moet publiekelijk gezet worden. Voor meer voorwaarden en uw laadpark helpen wij u graag verder.

Particuliere subsidie

De particuliere klanten genieten van 45% belastingsaftrek op de factuur van hun laadpaal infrastructuur met een plafondbedrag van 1500 euro en dit tot eind 2022. Voorwaarde is dat de laadpaal intelligent kan laden.
Airco nerd

Laadpaal Kopen Lokeren?

Single Phase Hybrid-Hoogspanning

Solar Power is verheugd de lancering aan te kondigen van de langverwachte derde generatie van onze markt leidende hybride omvormer voor zonnebatterijen, die nu een reeks zowel eenfasig als driefasige modellen omvat. De X-Hybrid omvormer voor batterijopslag is compatibel met de
toonaangevende lithium-ion batterijoplossingen die momenteel op de markt zijn en is daarmee de meest populaire oplossing van energieopslag

Zonnepanelen

Eigenaars van zonnepanelen hebben een teller die terugdraait als hun stroomoverschot in het net wordt ­geïnjecteerd. In het ultieme scenario draait de teller in een jaar evenveel vooruit als achteruit en wordt een ­factuur opgemaakt voor 0 kWh.

Heb je op het einde van het jaar meer ­geproduceerd dan verbruikt, dan zal de meterstand lager zijn dan het jaar ervoor. Die meterstand dient als nieuw ­‘nulpunt’ voor het komende jaar. De stroom die je extra geproduceerd hebt, ben je kwijt.

Airco nerd

Wat onderscheid Smappee van andere laadpalen?

Ten eerste kunnen gebruikers alle apparaten en diensten van derden bedienen die deel uitmaken van het Works with Smappee-ecosysteem. Ze kunnen autolaadstations, thermostaten en batterijopslagsystemen als slim apparaat toevoegen aan de Smappee-app. Ten tweede biedt Smappee add-ons die bedieningsopties ontgrendelen. De Smappee Switch, onze gebruiksvriendelijke slimme stekker, vertelt je niet alleen precies hoeveel je aangesloten apparaten verbruiken, maar schakelt ze ook op afstand, intelligent en betrouwbaar uit. Een andere add-on is de Smappee Output-module. Hiermee kunnen apparaten op afstand worden bediend die ofwel rechtstreeks worden gevoed (max. 5 A schakelvermogen) of een stroomonderbreker bedienen (een- of driefasen) om apparaten met een hoog vermogen te sturen, b.v. een motor, EV-laadstation, warmwaterboiler. 

Laadpaal Smappee uitleg

De laadpalen van de Smappee EV Line zijn de perfecte mix van intelligentie en schoonheid. Ze zijn voorzien van autonome overbelasting beveiliging en bieden optimaal eigenverbruik aan. Via de Smappee App en Dashboard krijg je gedetailleerd inzicht in het laadproces en -kosten. Dat is écht slim autoladen! Geniet van het strak design en de ingebouwde LED-verlichting die perfect integreert in residentiële en zakelijke omgevingen. Bepaal de look en stel elke functionaliteit in naar wens, zoals flexibele tarifering en betaling via QR-code of laadkaart

Met de EV Line haal je de toekomst in huis. Geniet van draadloze updates en breid de laadoplossingen makkelijk uit met de rest van het Smappee-ecosysteem.

De dynamische load balancing-technologie van Smappee zorgt ervoor dat 100% van de opgewekte zonne-energie wordt gebruikt in plaats van overtollige energie terug te leveren aan het net. Smappee kan de energiestromen binnen het gebouw op de meest optimale manier sturen. Rekening houdend met je zonne-energie en het gebruik van batterijen, slimme apparaten, elektrische voertuigen en slimme energiebeheerplatforms. Om deze technologie mogelijk te maken. Moet Smappee kunnen communiceren met de cloud. Gebruikers die hun autoverbruik op een slimme manier willen optimaliseren. Hebben dus een Smappee Infinity-opstelling nodig met een Smappee Genius als communicatiemodule.

Smappee een belgisch bedrijf?

Smappee is een bekroond wereldwijd cleantechbedrijf dat zijn klanten energie en geld wil besparen door het energieverbruik te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Smappee’s toekomstbestendige energiebeheersysteem, Smappee Infinity, gebruikt de modernste technologie om het realtime gebruik van elektriciteit, zonne-energie, gas en water te analyseren. Het systeem biedt niet alleen een grote hoeveelheid zeer waardevolle, bruikbare gegevens tot op apparaatniveau, maar stelt gebruikers ook in staat hun energiestromen te beheersen. Gebruikers kunnen overtollige zonne-energie naar EV-laders en batterijopslag sturen, waardoor de zelfvoorziening wordt geoptimaliseerd. 

Smappee speelt ook in op de toenemende elektrificatie van mobiliteit en de bijbehorende energieproblemen met zijn Smappee EV Line; De slimme laadstations van Smappee voor elektrische voertuigen. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in haar vakgebied. Smappee is de perfecte match voor installateurs en energiedienstverleners die op zoek zijn naar toekomstbestendige energiezuinige producten en toepassingen.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | VENTILATIE | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht