fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Warmtepomp installeren in Hamme

Laat een warmtepomp installeren in uw woning in Hamme en Profiteer van Duurzame verwarming

Warmtepomp installeren

Zet uw hoge gasfactuur aan de deur: Laat een warmtepomp installeren!

Ben je de Hoge energiefacturen ook beu? Het lijkt wel alsof de kosten voor verwarming elk jaar blijven stijgen. Maar maak je geen zorgen, er is een efficiënte en kostenbesparende oplossing binnen handbereik – Laat een warmtepomp installeren!

Met een warmtepomp kan je jouw energieverbruik drastisch verminderen en je huis op een duurzamere manier verwarmen en koelen. In tegenstelling tot traditionele verwarmings- en koelsystemen, haalt een warmtepomp energie uit natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, de grond of het grondwater. Hierdoor verbruikt hij veel minder elektriciteit en bespaart hij op lange termijn aanzienlijk op je energierekeningen.

Bovendien is een warmtepomp niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door over te stappen op deze groene technologie, verlaag je je CO2-uitstoot en draag je bij aan een schonere toekomst voor onze planeet.

Aarzel niet langer en maak vandaag nog de slimme keuze voor een warmtepomp! Geniet van lagere energiekosten en een comfortabel binnenklimaat, terwijl je jouw ecologische voetafdruk verkleint. Neem contact op met onze warmtepompexperts en ontdek hoe jij kunt profiteren van deze milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossing. Het is tijd om gedag te zeggen tegen die te hoge energierekeningen!

Verschillende Soorten:

Een lucht-lucht warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht,  door middel van een buitenunit. Deze warmte wordt vervolgens via een koelmiddel naar een binnenunit gebracht, waar het wordt verspreid om de binnenruimte te verwarmen. Tegelijkertijd wordt de koude lucht naar buiten afgevoerd

Een lucht-water warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht met behulp van een buitenunit en gebruikt deze warmte om een vloeistof te verwarmen. Dit verwarmde mengsel geeft vervolgens warmte af aan het water in het verwarmingssysteem van de woning

In de winter onttrekt de geothermische warmtepomp warmte aan de grond en verhoogt deze de temperatuur om je huis te verwarmen. In de zomer werkt het omgekeerd, waarbij het systeem warmte uit je huis haalt en deze in de grond afvoert, waardoor je huis wordt gekoeld.

Warmtepomp installeren

Hoe werkt het?

Warmtepompen maken voornamelijk gebruik van hernieuwbare energie uit de omgeving, waardoor ze een duurzaam alternatief vormen voor de traditionele gasgestookte cv-ketels. In België zijn warmtepompen bijzonder rendabel in combinatie met lage temperatuursystemen, zoals vloerverwarming, lage temperatuur convectoren en LT-radiatoren. Met hun efficiënte werking dragen warmtepompen bij aan een duurzamere toekomst en helpen ze het gebruik van aardgas te verminderen.

De warmtepomp maakt efficiënt gebruik van energie, waarbij een aanzienlijk deel van de geleverde energie (tussen de 65% en 80%) afkomstig is uit ‘gratis’ bronnen in de omgeving. Hierdoor heeft een warmtepompinstallatie een veel lager energieverbruik dan traditionele verwarmingssystemen. Bovendien leidt het gebruik van een warmtepomp tot aanzienlijk verminderde CO2-uitstoot in vergelijking met conventionele cv-ketels, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor verwarming.

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht