fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Zwembad warmtepomp kopen

Heb je een zwembad en wil je een warmtepomp kopen? Wij zijn installateur van Climapool zwembad warmtepomp. De warmtepomp wordt aangesloten na de reiniging installatie van je zwembad met PVC drukleiding. Professionele plaatsing van zwembad warmtepompen.

Zwembad warmtepomp - Een energiezuinige manier om je zwembad te verwarmen.

Dankzij de hoogwaardige componenten en doorontwikkelde techniek genereert een Climapool warmtepomp warmer water met minder vermogen. Hierdoor verbruik je dus minder elektriciteit. Combineer je installatie met PV zonnepanelen en je verwarmt je zwembad nagenoeg gratis. De titanium warmtewisselaar met dubbele watercirculatie zorgt voor een optimale warmteoverdracht en bijzonder goede energieprestaties De rendementen lopen op tot een COP tot 6,57. De Coefficient of Performance is de rendementsfactor tussen opgenomen energie en opgewekte warmte. Met andere woorden meer zwemplezier. Dat wil zeggen een constante temperatuur van bijvoorbeeld 29°C, een lagere energiefactuur en minder CO2-uitstoot

climapool zwembad warmtepomp

Climapool - Zwembad warmtepomp met de nieuwste technologie

Dankzij de toegevoegde Inverter technologie wordt het Climapool gamma naar een hoger niveau getild. Deze nieuwe reeks is beschikbaar in een vermogen tot 30kW en voorzien van een verticaal uitblazende ventilator, wat plaatsbesparend werkt. Door het modulerende gedrag van de Inverter gestuurde compressor zal een jaarrendement van deze warmtepomp tot 5,7 mogelijk zijn. Dit maakt de Poolstage Inverter geschikt voor buitenzwembaden én binnenzwembaden die het hele jaar door in gebruik zijn

De meest innovatieve in de wereld. Gebouwd met innovatieve technologieën en
componenten waardoor de warmtepomp hoog in efficiëntie is en laag in energie
verbruik.

Aqua-Silence: Back-discharge Design, een gepatenteerd “back-discharge” (achter  waartse uitblaas) systeem dat alle mogelijke ruis elimineert om de meest stille prestaties voor de klant te garanderen.

Het kleine broertje van de Aqua-Silence is de Aqua-Evo, deze warmtepomp staat garant voor een duurzame zwembad verwarming met uitstekende prestaties. Warmtepompen kunnen tot 90% besparen op de verwarmingskosten. Wat je misschien nog niet wist: een warmtepomp is ook inzetbaar om het zwembadwater
tot de gewenste temperatuur te verwarmen. De warmtepomp van je zwembad haalt de warmte uit de buitenlucht en transformeert die naar het zwembadwater. Of je nu heel het seizoen wilt zwemmen in een aangenaam verwarmd zwembad of je wil het seizoen verlengen, de Climapool warmtepomp betaalt zichzelf terug in slechts enkele jaren door de besparingen op de verwarming. 

Een warmtepomp is een uitstekende keuze om je zwembad te verwarmen. Het juiste type warmtepomp kiezen is belangrijk en hangt uiteraard af van hoe groot je zwembad precies is

Elektronische regeling zwembad warmtepomp

De elektronische regelaar controleert nauwgezet de werking van de warmtepomp. Deze beschikt over een hoge- en lagedrukbeveiliging, een automatische stop bij een te laag circulatiedebiet van de zwembad warmtepomp en een geïntegreerde ontdooicyclus. Bij afkoppeling in de winter loopt het water volledig weg uit de warmtewisselaar, zonder de unit te moeten kantelen. Bijgevolg heb je geen risico op vorstschade.

Zwembad warmtepomp kopen of zelf plaatsen?

Wil je een zwembad warmtepomp kopen? Dan zijn er twee opties. Optie 1, je plaatst zelf de warmtepomp. Hou er rekening mee dat je ervaring moet hebben met het plaatsen van druk PVC leidingen en enig inzicht in elektrische aansluiting zijn noodzakelijk. Optie 2 is een zwembad warmtepomp kopen en laten plaatsen door LEC ENERGY SOLUTIONS. Wij voorzien alle aansluitingen, afsluiters en elektrische aansluiting. Plaats je de warmtepomp zelf dan moet je 21% BTW betalen. Laat de zwembad warmtepomp plaatsen door LEC ENERGY SOLUTIONS dan kies voor een professionele plaatsing voor jouw zwembad warmtepomp.

Je kan zowel jouw zwembad warmtepomp kopen en zelf plaatsen of laten plaatsen door het team van ervaren techniekers van LEC ENERGY SOLUTIONS.

Zwembad warmtepomp kopen?

Stuur ons een bericht