fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Zonnepanelen Kopen in Sint-Niklaas?

Lees hier alles wat je moet weten over het kopen van zonnepanelen in Sint-Niklaas

Zoeken

Zonnepanelen kopen in Sint-Niklaas: Maak de overstap naar duurzame energie

Wil je kosten besparen, je energieverbruik verminderen en bijdragen aan een groenere toekomst? Dan is zonnepanelen kopen voor uw woning in Sint-Niklaas de perfecte keuze! Bij LEC ENERGY SOLUTIONS helpen wij u graag verder met ons kennis en vakmanschap.

Door het kopen van zonnepanelen voor uw woning in Sint-Niklaas profiteer je van verschillende voordelen. Allereerst kun je aanzienlijk besparen op je energierekening, waardoor je de kosten van de investering op lange termijn kunt terugverdienen. Daarnaast draag je actief bij aan een duurzamere toekomst door te investeren in zonne-energie. Het kopen van zonnepanelen voor uw woning in Sint-Niklaas biedt kostenbesparing, duurzaamheid en verhoogt de waarde van je woning. Bovendien profiteer je van technologische ontwikkelingen in de zonne-energiesector. Kortom, met het kopen van zonnepanelen maak je een verstandige keuze.

Met hun elegante design en krachtige prestaties bieden Eurener zonnepanelen een uitstekende oplossing voor duurzame energieopwekking in alle weersomstandigheden. 

Sungrow omvormers zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en bieden een hoge betrouwbaarheid en prestaties, zelfs in de schaduw. De nummer 1 keuze in omvormers over de hele wereld. 

Smappee is een slimme en gebruiksvriendelijke energiemonitor die je helpt om je energieverbruik te beheren en te verminderen. Maak een duurzame keuze voor jouw toekomst met Smappee

Uw zonnepanelen installateur die net meer kan...

Niets zo vervelend als geproduceerde elektriciteit te moeten injecteren aan het net. Vooral met een digitale teller. Hier zorgen wij voor een slimme energiesturing. De warmtepompen uitgerust met een Smart Grid ready contact kunnen aangestuurd worden via een Smappee energiesysteem. Zo injecteert u zo weinig mogelijk elektriciteit in het net. Beter voor het net én beter voor jouw portefeuille. 

Warmtepomp

Warmtepompen komen in verschillende soorten. Je hebt de lucht lucht warmtepomp ofwel de aircoheater, je hebt de lucht water warmtepomp of de geothermische warmtepomp. Elk hebben ze hun eigenschappen, voordelen en ook nadelen. Sommige kunnen enkel verwarmen. Sommige kunnen ook koelen. Sommige kunnen genieten van subsidies anderen dan weer niet. In elke geval doet elke warmtepomp hetzelfde. Dat is uw woning verwarmen (of koelen) met een verbruik dat laag genoeg is zodat het mogelijk is deze op te wekken met zonnepanelen.

Smart Grid Ready

Zonnepanelen zijn altijd al een discussiepunt geweest in de Vlaamse gezinnen. Eerst waren er de groene stroom certificaten. Dan weer geen. Maar toen ging de aankoopprijs van panelen weer naar beneden. Vervolgens zette de overheid de zonnepanelen wereld op zijn kop door beslissingen terug te draaien. Eén gegeven is wel al die jaren nagenoeg gelijk gebleven. Zonnepanelen zijn én blijven altijd interessant. Combineer zonnepanelen met een warmtepomp en jouw energiefactuur zal betaalbaar blijven. Gratis enerige? Die tijd is voorbij. Betaalbare energie is de toekomst.

Wat na het kopen van zonnepanelen voor uw woning in Sint-Niklaas?!

Het installeren: Het plaatsen van de Panelen en het aansluiten van de omvormer

Na het kopen van uw zonnepanelen voor uw woning in Sint-Niklaas worden deze geïnstalleerd. Het installeren van zonnepanelen is een delicate klus die precisie en aandacht vereist. De installateur zal de zonnepanelen nauwkeurig plaatsen en zorgvuldig aansluiten op de omvormer en het elektriciteitsnetwerk van uw huis of bedrijf. Dit is een belangrijke stap, omdat een foutieve installatie kan leiden tot problemen met de prestaties van uw zonnepanelen en zelfs veiligheidsrisico’s kan veroorzaken.

Een Rescert zonnepanelen installateur is een professional die is opgeleid en gecertificeerd door Rescert, een organisatie die zich richt op de kwaliteitscontrole van zonnepaneleninstallaties.

Wanneer je het installeren van uw zonnepanelen laat uitvoeren door een Recsert zonnepanelen installateur ben je zeker dat je een hoogwaardige installatie hebt,  volgens de geldende normen en veiligheidsvoorschriften.

Rescert zorgt er ook voor dat haar installateurs up-to-date zijn met de nieuwste technologieën en installatiemethoden, hierdoor kunnen zij betere en efficiëntere zonnepaneleninstallaties uitvoeren. 

LEC ENERGY SOLUTIONS Biedt een zonnepanelen installatie aan door een Rescert-gecertificeerde installateur, die gespecialiseerd is in het installeren van hoogwaardige zonnepanelensystemen. Onze installaties voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en bieden duurzame energieoplossingen. Ons team van deskundige zonnepaneleninstallateurs staat klaar om u te helpen uw duurzame energiedoelen te verwezenlijken.

Wij helpen u graag verder met de administratie!

Het installeren van zonnepanelen gaat niet alleen over de technische aspecten van het werk, maar ook over het beheer van de administratie. Bij LEC ENERGY SOLUTIONS helpen ook wij u daarin verder.  

Welke administratie?

Na het plaatsen van  zonnepanelen, moeten deze  gekeurd worden. 

Wanneer u zonnepanelen koopt voor uw woning in Sint-Niklaas, is een keuring na de installatie essentieel. Een erkende keurder controleert uw zonnepanelen en de bijbehorende installatie. Tijdens deze keuring wordt gecontroleerd of uw zonnepanelen voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en of ze efficiënt werken. Daarnaast wordt ook de elektrische installatie en bekabeling gecontroleerd om gevaarlijke situaties te voorkomen. Met een grondige keuring na het plaatsen van uw zonnepanelen zorgt u voor optimale prestaties en een veilige werking van uw systeem.

Na het verkrijgen van een keuringsattest, moet u uw zonnepanelen aanmelden bij Fluvius.

Het aanmelden van zonnepanelen bij Fluvius is verplicht. Door uw zonnepanelen aan te melden bij Fluvius, wordt uw installatie opgenomen in het Vlaams Registernummer voor Energieproductie-installaties (VEA). Dit register bevat alle zonnepaneleninstallaties in Vlaanderen en wordt gebruikt om de productie van hernieuwbare energie te monitoren en te stimuleren.

Bovendien komt u in aanmerking voor groenestroomcertificaten als u uw zonnepanelen aanmeldt bij Fluvius. Deze subsidie is nog eens een extra beloning voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning.  

Naast het invullen van een aantal vragen nemen wij bij  LEC ENERGY SOLUTIONS  de volledige administratie op ons. Van het aanvragen van een keuring tot het aanmelden  bij Fluvius. 

Slimme Zonnepanelen?

Smappee biedt een innovatief energiesturingssysteem dat perfect werkt met uw zonnepanelen. Het systeem verzamelt real-time data over uw energieverbruik en -productie en optimaliseert uw energie-efficiëntie. Op deze manier kunt u maximaal profiteren van uw zonne-energie en besparen op uw energierekening.

Het systeem biedt een breed scala aan functies, waaronder het monitoren van uw energieverbruik, het identificeren van energievreters en het optimaliseren van uw zonne-energieproductie. U kunt het systeem ook bedienen met behulp van de Smappee-app, die u real-time inzicht geeft in uw energieverbruik en -productie.

Als u wilt investeren in duurzame energie en wilt profiteren van de voordelen van zonne-energie, dan is Smappee de perfecte keuze. Met het energiesturingssysteem kunt u uw energie-efficiëntie verbeteren en uw energiekosten verlagen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw energie te optimaliseren.

LEC ENERGY SOLUTIONS

Uw partner in duurzame energie

LEC ENERGY SOLUTIONS helpt u graag verder met al vragen omtrent uw energie. De zaakvoerder Raphaël Lerno is gefascineerd door energie en energie-optimalisatie. Hij is van mening dat de moderne woning zijn energie zelf kan produceren met zonnepanelen. Het zal in de toekomst de kunst worden om deze geproduceerde elektrische energie op de juiste momenten naar de juiste verbruikers te sturen. Deze verbruikers kunnen warmtepompen, aircoheaters, laadpalen zijn. Wat betreft batterijen is hij voorstander om hier slim te investeren. Dat wil zeggen dat je eerst de energie moet sturen naar de verbruiker door middel van een slim apparaat (Smappee Infinity) en pas daarna naar de batterij. 

Raphaël Lerno helpt je graag verder naar een duurzame én betaalbare toekomst. 

airco plaatsen bazel

Raphaël Lerno begeleidt u graag in uw al uw vragen omtrent duurzame energie

GSM – 0488 487 460
Email – raphael@lec-energysolutions.be

AIRCO | KOELING | WARMTEPOMP | ZONNEPANELEN | BATTERIJEN | LAADPAAL

Stuur ons een bericht